Hoofdstuk 55

137 8 2
                                    

Louis pov:
We waren in shock ." Jij bent een asshole Harry ." Zeg ik hij blijft stil ik zucht. Ineens valt Harry op de grond ." PAPA!!." Roept Emily Wendy gaat naar hem ." Flauwgevallen." Zegt ze we leggen zijn benen omhoog. Er komt een dokter binnen ." Oei wat is er gebeurt?!." Vraagt ze geschrokken ." Flauwgevallen ." Zeggen we ze knikt ." Zo als ze hij nu ligt moet hij elk moment terug bij komen." Zegt ze wij knikken ." Euh jongens Jenny heeft iets gestuurd in de groep chat." Wat?."
Hey,
Ik wil even zeggen dat het me spijt voor wat er gebeurd is. Ik heb al mijn spullen gepakt en ben terug gegaan naar mijn eigen huis ( met spullen bedoeld ze kleren) ik wil nog zeggen dat ik een leuke tijd had met jullie ik zal jullie missen en Emily ook natuurlijk byee tot nog is x
We sturen terug dat we haar ook zullen missen en ook een leuke tijd hadden ." Ik hoop ooit dat ze terug bij een komen." Zegt Spencer we knikken ." Wat is er met papa?." Vraagt Emily ." Papa is even in een diepe slaap ." Zeg Niall zij knikt ." Waneer gaat hij het eigenlijk zeggen?." Vraagt Liam ." Geen idee." Zeg ik. Harry word wakker ." Wat is er gebeurt? ." ." Je bent flauwgevallen." Hij knikt ." Harry waneer ga je het zeggen tegen Emily ." Fluistert Ingrid ." Nu denk ik best." Zegt hij zuchten en gaat naast Emily zitten ." Emily weet je die tijd nog toen ik zei dat je een hersen tumor had?." Vraagt Harry . Ze denkt en antwoord dan ." Ja ." Ik heb je nog niet alles gezegd..." zucht Harry ." Emily... weet je wat er gebeurd met mensen met een hersen tumor?." Vraagt Harry  ze schud nee ." Wel na een tijd gaan ze naar de hemel ." Zegt hij met tranen in zijn ogen ." Naar de hemel papa is dat niet voor mensen die ......." Emily weent in keer heel hard ." Papa ga ik naar de hemel?." Vraagt ze snikken. Harry kijkt haar aan en knikt zachtjes ." PAPA NEEE IK WIL NIET!!." Schreeuwt ze ." Emily shhhhhttt ." Zegt Harry en knuffelt haar tot ze in slaap valt.











Tip: als je reageert probeer dan niet te schelden wattpad meld dat meteen

Ik ben aan het denken om van dit boek een vervolg te schrijven wat denken jullie?

Love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu