Hoofdstuk 36

179 7 3
                                    

Emily pov:
We zijn nog in Ierland vandaag gaan we naar de gym ik mag mee YAY ." Okay kom jongens we gaan." Zegt Paul Harry pakt me op en Jenny pakt de tas. Als we der zijn gaan de ons omkleden apart natuurlijk ." We zien elkaar in de zaal." Zegt Liam voor dat hij de kleedkamer in gaat. Als we klaar gaan we naar de zaal ." Oeh ik wil op zo'n bal." Zeg ik blij Jenny lacht en zet mij der op ik stuiter wat en lach ." Hier zijn mijn twee schatjes." Hoor ik Harry zeggen ik kijk op en lach ." Ik ben op de loopband." Zegt Harry ik en Jenny knikken tegelijk." Wat is een loopband?." Vraag ik. Jenny wijst naar Harry ." Mag ik ook is proberen ?." Vraag ik Jenny knikt en zet me op de loopband ." Ge moet wandelen." Zegt Jenny ik doe het en het beweegt ik val ineens op mijn kont. Jenny lacht ." Kan gebeuren ea." Zegt Jenny en helpt me terug recht.

Ingrid pov;
Ik help Liam met pompen. Ik lig op de grond als Liam naar beneden komt geeft hij mij een kus ." Amai Liam." Hoor ik Niall ik lach. Als Liam gedaan heeft sta ik op en kijk rond Jenny is met Emily op de loopband, Harry gewichten, Niall met de bal, Liam loopband, Wendy op de fietsen, spencer ook loopband, en Louis kijkt wat rond net als ik. Na de gym gaat iedereen douchen. Na het douche gaan we terug aan kleden ." Dat was leuk." Zegt Louis we knikken ." Iedereen is moe denk." Zegt Wendy lachend iedereen lacht mee. Als we terug in de bus zijn gaat iedereen naar de woonkamer ." Wat gaan we doen?." Vraagt spencer ." Wii, film,play station zeg het maar." Zegt Harry . We kiezen
Voor een film ." Welke?." Vraagt Niall ." GREASE!." Roepen Louis en spencer samen ." Grease dus." Zegt Harry lachend en zet het op byee iedereen.

Sorry voor lang niet updaten bye love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu