Vervolg hoofdstuk 4

57 0 0
                                    

Liam pov:
Na een uur hebben we eindelijk een trouw pak. ." Ik snap wat vrouwen zo leuk vinden aan shoppen djeez." Zegt Niall ." Niall we hebben maar 1 winkel gedaan." Zegt Harry ." Dan nog!." Zegt hij en zwaait met zijn armen ." Als Wendy ooit vraagt om mee te gaan winkelen gij zegt meteen nee." Zeg ik lachend ." Wat nee niet met Wendy das anders ." Zegt hij ." Wat omdat ze je jou vriendin is?." Vraagt Louis Niall knikt blij. Als we thuis komen zet ik het pak in mijn kamer ." Zeg Louis als jullie baby er is gaan jij en Spencer dan een huis zoeken?." Vraag ik ." Daar heb ik nog niet over nagedacht." Zegt hij en tikt op zijn kin met zijn wijsvinger ." Moet ik nog is overleggen met Spencer." Zegt hij. We knikken ." En jij Harry?." ." Wat?." ." Wilt gij nog een ki-." Niall zijn zin word onderbroken door Harry ." Ik weet niet ." Zegt hij zacht en zucht ." Denk er maar over na ." Zegt Louis en klopt op zijn schouder ." Nou wat gaan we doen?." Vraagt Harry ." Misschien al een paar dingen voor de trouw regelen." Zeg ik iedereen knikt ." Bel Ingrid dan kunde het samen doen." Zegt Niall ." Dat is misschien beter ja."

Jenny pov:
." Meiden Liam belde juist en wil al dingen regelen voor de trouw ." Zegt Ingrid ." Dus je gaat naar hem nu?." ." Ja en jullie mogen ook mee." Zegt ze ." Okay." Zeggen ze blij ik lach. Als we der zijn staande jongens al voor de deur ." Hey babe." Zegt Harry en kust mij ."kom Ingrid wij gaan alles regelen ." Zegt Liam en trekt Ingrid mee naar boven ." GEBRUIK EEN CONDOOM!!!." Roept Harry ." Moeit u niet!." Roept hij terug we lachen en gaan naar de living ." En wat gaan wij doen?." Vraagt Niall." Een film?." Zegt Louis vragend ." Is goed." Zeggen we. En zetten ons in de zetel allemaal onder het blanket fort. Dat de jongens hebben gemaakt terwijl wij de snacks aan het klaarmaken waren. Als we allemaal zitten zet Harry de film aan en dan is het stil.

 Als we allemaal zitten zet Harry de film aan en dan is het stil

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.












Love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu