Hoofdstuk 12

409 14 2
                                    

Louis pov:
We zitten met zijn allen in de zetel. " wat gaan we doen?." Vraagt Liam." Misschien omdat het mooi weer is geen wandelen?." Zegt Niall voorzichtig. Iedereen knikt instemmend." Okay Lets go." Zegt Harry en help Emily met haar jas en schoentjes." Waar gaan we zelfs wandelen?." Vraagt Liam." Misschien bij het bos hier vlak bij?." Zegt Harry we knikken en wandelen door het bos. Ineens zien we Harry een selfie nemen met een struik.

We lachen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We lachen." Harry waarom?." Vraag ik lachend." Ik vondt die struik mooi en wou er een foto mee." Zegt hij droog we lachend nog harder. Als iedereen honger heeft gaan we ergens in het gras zitten vlak bij een meer.

" Emily wat wil je?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

." Emily wat wil je?." Vraagt Harry." Broodje choco." Zegt ze en klapt in haar handjes. Harry geeft het en geeft haar ook appelsap (Emily is verslaap aan appelsap). Als ze alles op heeft kijkt ze rond." Papa Liam ik wil de eendjes eten geven." Zegt ze en wijst naar de eendjes Liam knikt en ze pakken brood. Als ze terug zijn gaat Liam liggen en sluit zijn ogen.

Liam pov:
Ik lig rustig te genieten van de zon tot dat ik een klein lichaampje op mij voel." Gij kleine Duivel." Zeg ik en kietel haar. Ze lacht en rolt van me af ik kietel voort." Stop genade." Zegt ze lachend met tranen in haar ogen." Wat zijn de magische woorden?." Zeg in." Hokus pokus." Zegt ze giechelend." Nee fout." Zeg ik." Papa Liam is de best?." Zegt ze twijfelend." Goed genoeg." Zeg ik lachend. Emily hijgt van het lachen en er liggen tranen van lachend op haar wang. Ik veeg het weg en ze gaat recht zitten. Ze kijkt me aan en gaat naar Harry en klimt op zijn schoot." Ik vertrouw papa Liam niet." Zegt ze zacht Harry slaat zijn armen beschermt om haar heen kust haar wang." Je bent veilig liefje." Zegt Harry. Na twee uur wandelen we verder." Ik denk dat we het best naar huis gaan." Zegt Niall lachend en wijst naar Emily die slapend op Harry's schouder ligt. We lopen naar huis en leggen Emily in bed." Wie gaat er koken?." Vraagt Niall." Ik wil wel." Zegt ik." Wat ga je maken dan?." Vraagt Harry." tagliatelle." Zeg ik. Harry knikt.

Ik ga naar de keuken en maak het klaar

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ga naar de keuken en maak het klaar. Als het klaar is roep ik iedereen. Louis is Emily gaan halen." Amai die is precies nog moe." Zegt Niall Emily wrijft ik haar oogjes. Ik schep op voor iedereen minder voor Emily." Smakelijk." Zeggen we in koor. We eten in stilte. Als iedereen gedaan heeft ruimen we af." Wat denken jullie van film avond?." Vraagt Harry." Ja okay is goed." Zegt iedereen. We kijken 4 films en gaan dan slapen. Slaapwel.

Hey, Sorry als het een beetje anders is. Ik wist sommige stukken nog maar niet allemaal
Maar here you go hoofdstuk 12 opnieuw geschreven bye x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu