Hoofdstuk 27

217 8 3
                                    

Harry pov:
We gaan terug op tour maar de meiden gaan mee ." Iedereen klaar?." Vraagt Paul we knikken het is vrijdag nacht. We zitten in de taxi onderweg naar het vliegveld ( ze hadden het concert in Japan al gedaan) . Als we der zijn pakken we onze koffers en gaan we naar binnen. We checken in en gaan ons prive vliegtuig in. Iedereen bij zijn lief natuurlijk Emily bij ons. We stijgen op. Emily kijkt bewondert naar buiten Jenny glimlacht er naar. Wat ben ik blij dat ze mij nog een kans geeft. Ik haal de leuning tussen mij en Jenny weg en sla mijn armen om haar heen ze glimlacht en legt haar hoofd op mijn schouder ik kus haar voorhoofd ze kijkt naar buiten ineens zien we een flits ." Louis fucking Tomlinson." Zeg ik ." Wat?." Vraagt hij onschuldig ." Ik pak je wel terug." Zeg ik met een grijns hij rent terug naar zijn plaats ik lach ." Ocharme nu heeft hij schrikt van je." Zegt Jenny. Ik lach Emily ligt te slapen op Jenny haar borst. Als we gaan landen gaan we te goei zitten en doen onze gordels om Jenny bedekt Emily haar oren zodat ze minder pijn heeft. Als we geland zijn pakken we alles en en stappen uit. We nemen een taxi naar het hotel we checken in en gaan naar onze kamer. We pakken uit ik kijk naar buiten.

 We pakken uit ik kijk naar buiten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het is redelijk warm ." Wie gaat er mee zwemmen?." Vraag ik iedereen steek zijn hand op. Als we aan het zwembad liggen gaan de meiden met Emily zwemmen ik ga op mijn rug liggen sluit mijn ogen. Ineens voel een koude klodder zonnebrand op mijn buik ik open mijn ogen en zie Emily nog juist weg rennen ik doe de zonnebrand weg en loop achter Emily. Als ik haar heb giechelt ze hard ." Gij kleine duivel ." Zeg ik en kietel haar ze lacht sommige mensen kijken ons raar aan maar i don't give a fuck. Ik loop met haar terug naar onze plaats. Ze lacht nog wat ." Het spijt me papa." Zegt ze ." Het is goed." Zeg ik en ga terug liggen Emily komt op mij liggen ik sla mijn armen om haar heen ." Cuties." Zegt Wendy en trekt een foto ik lach en sluit mijn ogen en geniet van de zon.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu