Hoofdstuk 21

249 11 0
                                    

Louis pov:
We zijn nu nog altijd in Japan morgen gaan we naar China denk ik. Deze nacht vertrekken we." Jongens waar is Harry." Vraagt Paul." In zijn hotelkamer." Zegt Liam." Gaat hem is halen." Zegt Paul we knikken en staan op. Als we bij zijn kamer zijn kloppen we. Hij doet open rode ogen wallen." Harry kom." Zeg ik." Naar waar?." Zegt hij snikkend." Naar de bar van het hotel." Zegt Niall. Harry knikt en volgt ons naar de bar. Hij is bezig op zijn gsm." Harry laat Jenny nu toch." Zegt Liam hij zucht ." Ik wil gewoon dat ze op pakt." Zegt hij en besteld een coctail. Ik zucht en kijk naar buiten best een mooi zicht ." Hey jongens kunnen jullie al in gaan pakken?." Vraagt Paul we knikken en gaan naar onze kamers. Ik deel een kamer met Harry. Als we aan het inpakken zijn pakt Harry een foto van Jenny en hem hij begint te huilen ik ga naar hem en knuffel hem hij huilt in mijn nek ." Sst Harry het is okay." Zeg ik en wrijf over zijn rug.

Harry pov:
Ik ben zo dom geweest. Ik heb Jenny bedrogen met een Emma ik probeer haar te bellen maar oppakken doet ze niet. Ik ween aan 1 stuk door.

" Harry we moeten gaan zegt Louis

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

." Harry we moeten gaan zegt Louis. Ik kijk hoelaat het is 1:23. Ik zucht en sta op ." Harry wat heb ik gezegd over dat zuchten." Zegt Louis ." Hey jongens ready to go?." Vraagt Niall we knikken en pakken onze koffers en tassen en volgen niall ." Okay iedereen is er we kunnen gaan." Zegt Paul blij. We stappen de deur bus binnen en ik leg mijn spullen op mijn bed. Ik ga naar de rest die tv zitten te kijken of slapen ik ga er bij zitten en kijk mee. Here we got go China bye.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu