Hoodstuk 54

143 7 1
                                    

Wendy pov:
We zitten allemaal tv kijken. Tot dat mijn gsm gaat ik kijk wie er belt het is Jenny ik pak op ." Hey Jenny." Ik hoor ze snikken ." Ben je nu aan het wenen?." Vraag ik ." Wendy Kunnen jullie aub naar ziekenhuis komen?." Snikt ze ." Oké we komen er zo aan." Zeg ik en hang op ." We moeten naar het ziekenhuis." Zeg ik ze knikken ." Wat dat Jenny?." Vraagt Ingrid ." Ja ze weende." Zeg ik ." Oei." Ik knik en we rijden naar het ziekenhuis. Als we der zijn stappen we uit en we meteen naar de juiste kamer. Als we der zijn zie ik Harry en Jenny elkaar knuffel ik klop zachtjes op de deur Jenny kijkt op ." Hey." Zeggen we zacht ." Hey." Zegt ." Ik ga even koffie halen ." Zegt Harry en is weg ." Wat is er nu?." Vraagt Liam ." De dokters zeide tegen ons dat Emily nog 4 maanden te leven had maar blijkbaar was er iets verkeerd gegaan met de testen en nu blijkbaar heeft nog ze maar twee maanden te leven." Zegt Jenny snikken. Ik trek haar in een knuffel ." En we moeten het Emily nog zeggen." Zegt ze we knikken. Als Harry terug is geeft hij iedereen koffie.

 Als Harry terug is geeft hij iedereen koffie

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

."Dank u." Zeggen we hij knikt en gaat zitten ." Harry wil je niet even naar huis?." Vraagt Jenny ." Nee." Zegt hij nors ." Sorry ik vroeg het maar ." Zegt Jenny ." Das al te veel." Zegt hij ." Harry!." Roept Louis geschrokken ." Wat?! Altijd die vragen ik word er kotsbeu van ." Zegt hij kwaad ." Harry we vragen het alleen maar." Zegt Jenny rustig ." Kunde gij nu vijf seconde zwijgen ik ben u gezaag zo moe weet gij dat?." Jenny schrikt ervan ." H-." ." NEEE IK BEN U ZO MOE HÉ!!." Roept hij iedereen schrikt ." Ik maak het uit." Zegt hij nu wat zachter. Jenny is ondertussen al aan het wenen en rent wenend weg.......












Oeps?








Love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu