Vervolg hoofdstuk 9

131 0 0
                                    

* spencer is nu 8 maanden zwanger normaal was ze 3 maar anders gaat te lang duren denk ik*

Spencer pov:
." Louis help me recht aub." Zeg ik met puppy ogen ."Omdat ik zo lief ben." Zegt hij ik glimlach ."Ik kan niet wachten tot de baby komt." Zegt Louis ."Ik ook." Zeg ik en zucht ."Dan ik terug normaal wandelen." Zeg ik en lach hij lacht ook ."De babykamer is helemaal klaar." Zegt Louis

"Het is geweldig

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

."Het is geweldig." Zeg ik en knuffel Louis. Ik glimlach en ga terug naar beneden en ga op de bank zitten en kijk tv ."Ik zal deze avond koken." Zegt Louis ."Gij?!." ."Babe ik kan koken maar ik heb nog geen kans gehad." Zegt hij ." Oké ik ga naar de wc." Zeg ik. Als ik wil opstaan krijg ik steken in mijn buik en voel dan iets langs mijn benen ik kijk naar beneden en zie een plas ."LOUIS MIJN WATER IS GEBROKEN!!!." Roep ik. Louis komt naar mij toe met een tas in zijn handen. Hij pakt me op en brengt me naar de auto. Hij zet mij der in en rijdt rap naar het ziekenhuis. Als we der zijn roept Louis om hulp ."Hou vol baby." Zegt hij en kust mijn voorhoofd.

* Na de bevalling*
." Gefeliciteerd het is een jongen." Zegt de verpleegster ." Hoe gaan jullie hem noemen?." Vraagt ze ."Jack." Zeg ik ( Jack come back)
."Mooie naam."' Zegt ze. Als ze weg is zucht ik ."Je hebt het goed gedaan ik ben trots op je." Zegt Louis en kust mijn voorhoofd ."Goedendag." Zegt Niall die binnen komt ." Oh ja ik heb de rest uitgenodigd." Zegt Louis die de achter kant van zijn nek krabt ."Maakt niet uit." Zeg ik en glimlach. Als iedereen de baby gezien heeft praten we en lachen we veel. Ik hoop dat het altijd zo blijft ook in de toekomst.














THE END!









Love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu