Hoofdstuk 32

223 7 0
                                    

Harry pov:
Ik word wakker met Emily op mij ." Prinses word je wakker?." Vraag ik ze word wakker. Ze ziet bleek ." Emily voel je wel goed?." Vraag ik ze schud nee .". Heb het warm en koud." Zegt ze ik voel aan haar voorhoofd ze is stik heet. Of het kan ook door mij zijn *grijnst* (." Harry aub u kind is ziek." ."Hoe weet gij zeker dat die ziek is?." ."Omdat ik dit boek schrijf ya fool." ." Schrijf maar voort." *zucht*) ik til haar op en ga uit bed." Papa ik moet overgeven." Zegt Emily ik loop naar het wc waar ze alles uit gooit ." Liefje toch." Zeg ik en til haar naar de eetruimte waar de rest is ." Emily is ziek." Zeg ik ." Oei wat heeft ze?." Vraagt Liam ." De griep." Zeg ik en neem haar koorts ." Ze heeft koorts." Zeg ik probeer haar eten te geven. Maar ze heeft geen honger ." Harry mss moeten is gaan aankleden." Zegt Wendy ." Waarom? Ben ik te sexy." Zeg ik met een grijns ze lacht en eet voort ." En wat staat op de planning?." Vraagt Niall ." Als we aan komen gaan jullie opfrissen naar het concert gebouw oefenen klaar maken en dan het concert."  Zegt Paul. Iedereen knikt ." We zijn er." Zegt de bus chauffeur we stappen uit met onze koffers en gaan naar binnen we Checken in en gaan naar onze kamers iedereen met zijn lief of course. Emily is in slaap gevallen in Jenny haar armen ik streel haar wang ." Ze was moe." Zegt Jenny en opent de deur van het hotel en gaan naar binnen.

Louis pov;
Spencer en ik leggen onze koffers op de grond neer en spencer ploft op het bed ." Moe babe?." Vraag ik ze schud nee ." Ik ga douche." Zeg ik ze knikt en kijkt tv. Ik draai de douche open ga er onder staan ik was mij en ga er onderuit en droog me af en ga terug naar de kamer in alleen een
Short.

 Ik draai de douche open ga er onder staan ik was mij en ga er onderuit en droog me af en ga terug naar de kamer in alleen eenShort

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

." Damn." Zegt spencer ik lach en doe een shirt aan ze pakt haat kleren en gaat ook douchen. Als ze uit de badkamer komt kamt ze haar haren en laat het zo ." Kom babe we gaan." Zeg ik en we gaan naar de rest ." Okay ready?." Vraagt Paul iedereen knikt en we gaan naar het concert gebouw als we der zijn gaan we naar binnen dag iedereen.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu