Hoofdstuk 17

292 9 2
                                    

Liam pov:
Het is maandag. Zondag vertrekken we op tour allee eigenlijk zaterdag nacht. Maar vandaag gaan we naar een pretpark Emily haar idee de meiden gaan ook mee." Zeg het is zeven uur morgent waarom zo vroeg?." Vraagt Wendy." Omdat het minstens een uur rijden is en ja.." zegt ik en ze knikt." ben er." Horen we Jenny roepen." Heey goeiemorgen." Zegt iedereen." Hey babe." Zegt Harry en kust haar wang." Dus hoe gaat het ik huizen one direction." Vraagt spencer die ineens binnen is lol." Goed." Zegt Louis en slaat zijn armen om haar heen." Hallo it's me." Zegt Ingrid." Hoe komen jullie binne?." Vraagt Niall." De deur staat open." Zegt Jenny droog." Dat verklaart een hoop." Zeg ik." Maar nu iedereen der is laten we gaan." Zegt Harry en pakt Emily en is weg. We lachen en volgen hem naar de auto ik rij natuurlijk." Gordels aan." Zeg ik." Ja daddy." Zegt iedereen ik lach en rij weg. Na een uur zijn we er eindelijk." Ik moet pissen niet normaal." Zeggen de meiden in koor we lachen." Typisch meiden." Zegt Niall en stapt uit." Emily moet je ook?." Vraagt Harry ze knikt en Jenny pakt haar. Als ze terug zijn kopen we tickets en gaan naar binnen."
Hier is ook kinderland." Zegt Louis als hij de kaart bekijkt lol ." Okay wat gaan we eerst doen?." Vraagt Wendy." Boomstammen." Zegt ik blij." Okay Lets go." Zegt spencer we staan aan te schuiven het is niet zo druk als ik had gedacht. Als we in een bootje zitten." Ik haat jullie." Zegt Jenny want zij zit van voor ze gilt en." Godverdomme das koud." Zegt ze iedereen lacht. Emily giechelt." Ocharme." Zegt ze dan. Als we der uit zijn is Jenny klets nat. Gelukkig is het warm droogt het sneller ." Nooit niet meer." Zegt ze we lachen." Okay naar waar nu?." Vraagt Niall." Mss the splash." Zegt ik met grijns." Okay maar vanachter." Zegt Jenny. The splash is een grote boot die naar beneden gaat en zo het water in.

 The splash is een grote boot die naar beneden gaat en zo het water in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We gaan van vanachter zitten en gaan met de lift naar boven. Als de naar beneden gaan gilt iedereen. En SPLASH je bent kletsnat." Ingrid hebt gij Liam nog nodig?." Vraagt Jenny ."Hahah voor wat?."vraagt Ingrid." Omdat hem ga vermoorden." Zegt ze en kijkt me aan." Babe we vermoorden niemand." Zegt Harry." Rrr." Zegt ze en spencer kijkt haar raar aan. We zitten nu ik het reuzen rad. Iedereen bij zijn vriendin of course. Als we der uit zijn gaan we eten." Okay wat gaan we hierna doen?." Vraagt Wendy." Mss kinderland voor Emily?." Zegt Louis we knikken en gaan er naar toe. We lopen voorbij botsauto's Jenny en Wendy gaan." Jenny ik kom je pakken." Zegt Wendy Jenny lacht en dan botsen ze tegen elkaar ze lachen. Emily gaat in een paar dingen. We gaan huis we zitten in de auto en iedereen is in slaap gevallen lekker gezellig allee dan maar byeee tot morgen.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu