Írói utószó/Viszlát!

2.1K 58 17
                                    

Sziasztok!

Eljött ez a pillanat is, mikor már nem rész hozok nektek. Eljött a búcsú ideje.

Romina és Harry szerelmének megírását 2015 januárjában kezdtem el és 2017 áprilisában, 3 évaddal később, fejeztem be. Az elején még álmodni sem mertem volna arról, hogy valaha ekkora sikernek örvend majd.

Az első sorok publikálásánál kissé féltem, hiszen nem tudhattam hogyan fogadjátok majd. De TI minden várakozásom felül múltátok.

Rengetek mélyponton mentem keresztül, de felálltam és folytattam, amit elkezdtem.

Szeretnék köszönetet mondani Izának, kinek bár nincs wattpadfiókja, mégis mindig mellettem volt és biztatott. dorinaricciardo-nak, akit ennek a weboldalnak köszönhetek. A 130 km ellenére mindenben segített és támogatott. ViktriaKis-nek, aki ajánlotta a történetet és egy kisebb interjút is készített velem. És persze nektek, az olvasóimnak. Egy-egy hosszabb kihagyás alkalmával sem pártoltatok el tőlem, szavaztatok és kommenteltetek szüntelenül. Mindig itt voltatok nekem! :')

Jelenleg (2017. április 23. 18:18) a történet 98.622 megtekintéssel, 7.452 szavazattal és 1.500-nál is több komival rendelkezik (amik között természetesen az én válaszaim is szerepelnek), valamint 27 díjat zsebelt be. Ez a négy szám hihetetlen számomra, s mikor elkezdtem álmodni nem mertem, hogy ilyen sikeres lesz a sztori.

Tehát ennek a történettel ezennel 101 fejezet után, vége! Romina, Harry és a többiek - velem együtt - búcsúznak tőletek!

Sziasztok! ☺♥ Viszlát! ♥☺

Sziasztok! ☺♥ Viszlát! ♥☺

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

U.i.: ha valaki szeretne tőlem még olvasni vagy csak szereti a 1D-t kukkantson be másik sztorimba, ami Bosszúvágy címmel került publikálásra!☺♥

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now