Sziasztok!
Nem tudom mi okból kifolyólag, de gépről nem engedi feltölteni a részt. Ezért kénytelen vagyok telefonról.
Pénteken és szombaton (2016.05.20-21.) osztálykiránduláson voltam és fantasztikus volt. Életem talán legjobbja. *-*
Az előző részhez 31 vote (!!!!) és 8 olvasói (!!!!) komi érkezett. Ezek hatalmas számok és roppant hálás vagyok nektek ezekért.❤❤
Nem is szaporítom tovább a szót! Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!
Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!
Vigyázzatok magatokra!
Puszi: VanneyG😘❤😃

A rész +18-as tartalmáért nem vállalok felelősséget! Saját felelősségre olvasd!


Harry körbevezet a házban és elmondja, hogy a ház egykoron a nagyszülei volt, akik már sajnos évekkel ezelőtt meghaltak. Tudtam, hogy Hazz nyolc éve elvesztette a nagyszüleit egy szerencsétlen autóbalesetben, de azt nem tudtam, hogy örököltek egy házat, ami ilyen jó állapotban van. Elmondja, hogy nem is szeretnék eladni a házat, mert rengeteg emlék köti ide a Styles családot, és Tina is nőtt fel. A házat Harrynek és nekem szánják, ha úgy döntenénk, hogy el szeretnénk költözni tőlük.

- Egyébként, hogy csináltad? – fordulok felé a hálószobában állva – Kinek a telefonjáról küldted az SMS-eket?

- Egyszerű volt – mondja büszkén – Anyu nevét átírtam a telefonomban és az ő telefonjáról írtam – veszi elő zsebéből az említett készüléket és meglebegteti szemeim előtt – Az első üzenetet már előbb megírtam, csak elmentettem piszkozatként, így csak egy kattintás volt és elküldtem mikor nem figyeltél. A másodikat pedig már innen nem volt nehéz.

- Te jó ég – nevetek fel és fejem belefúrom mellkasába – Nem is néztem meg a telefonszámot - nevetek fel kínosan.

- Igen Baba, gondoltam – nevet fel jókedélyűen, majd felemeli fejem – De most már a menyasszonyom vagy és csak ez számít – ad egy rövid csókot ajkaimra.

- El sem tudom hinni, hogy a vőlegényem vagy – ölelem át a nyakát.

- A vőlegényed vagyok – kiált fel és felkap a derekamnál fogva és megpörget.

Vagy fél perc hosszat pörög velem a szoba közepén, s egyik pillanatról a másikra ledob az ágyra és fölém mászik.

- El fogom hányni magam – nevetek fel becsukott szemekkel.

- A fürdő arra van – mutat a szobában lévő másik ajtóra.

- Kedves – mondom szarkasztikusan.

Harry az oldalam kezdi cirógatni, én pedig mellkasát simogatom. Ajkai lassan az enyéim felé kezdenek közeledni, de türelmetlenségemnek köszönhetően ajkai után kapok, és éhes vadként tépem ajkait. Kezeim hátán kalandoznak és jó pár alkalommal hajába szántok és megtépem azt. Kezei a pólóm alá férkőznek és megmarkolja egyik mellem, mire egy jóleső nyögés szalad ki számon. Feltűri pólómat és felülök, hogy le tudja húzni rólam. Arra a pár másodpercre ajkaink elvállnak egymástól, de amint tehetjük, újra egymás ajkaira tapadunk. Harryt is pillanatok alatt megszabadítom ingjétől, amiről két gombot le is szakítok.

Elszakad tőlem és homlokát az enyémnek dönti.

- Akarod Baba? – lihegi.

- Igen – nézek mélyen a szemébe – Akarom.

- Biztos? – puszilja meg orrom hegyét bizakodóan.

- Biztos – bólintok.

Újra megcsókol, és közben kigombolja nadrágom. Elválik tőlem és felnyomja magát annyira, hogy le tudja húzni rólam a hosszú nadrágom. Feláll és lehúzza magáról a sajátját is. Eközben feljebb kúszok az ágyon ő pedig újra fölém mászik. Nyakam kezdi csókokkal behinteni, majd egyre jobban halad lefele a mellem felé. Megemelkedem annyira, hogy a melltartóm ki tudja kapcsolni és az is hamar eltűnik rólam. Így már csak egy bugyiban fekszem a vőlegényem alatt. A jobb mellbimbómat megcsókolja, majd nyalogatni és szívogatni kezdi. A másik mellem ez idő alatt markolássza. Majd cserél és a jobb mellem markolássza és bal mellem veszi kezelésbe ajkaival. Nyögések sorozata szakad fel belőlem.

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Read this story for FREE!