Sziasztok!
Hát, eljött ez a pillanat is. AZ UTOLSÓ FEJEZET, amellyel lezárul Romina és Harry története☺
Az előző fejezethez  46 vote 7 és olvasói komment érkezett, KEVESEBB, MINT EGY NAP ALATT. Nagyon szépen köszönöm! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!♥♥☺♥♥☺♥♥
Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!
Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!

Vigyázzatok magatokra!
Puszi: VanneyG :* ♥☺*Harry szemszöge, 11 évvel később*

Ro 11 éve hagyott itt minket.

2021. február 2-án reggel, már nem ébredt fel. Álmában halt meg. Hiába szólongattam reggel, hiába próbáltam felrázni, újraéleszteni... Nem sikerült.

Az ikrek keservesen zokogtak, amiért nem engedtem be őket a hálószobánkba. De nem engedhettem, hogy lássák az anyjuk holttestét. Az életvidám, boldog és szerető anyaképet szerettem volna meghagyni az emlékeikben. Nem pedig egy kihűlt, merev és élettelen test látványát.

Romina elvesztése után négy nappal, pedig megtartották Drew tárgyalását. Első fokon 18 évet kapott, de az ügyvédje fellebbezett. Másodfokon azonban már 21 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. Az idő múlásával azonban Andrewt át kellett szállítani egy szigorúan őrzött pszichiátriára, mert elvesztette a józan ítélőképességét. Így élete hátralévő részét ott fogja leélni.

Ma, halálának a 11. évfordulóján, a sírja előtt áll az család. A neve alatt a "Mother, Daughter, Wife", azaz "Anya, lánygyermek, feleség" felirat szerepel. A fejfa legaljára a "Siempre en nuestros corazones." vagyis "Mindig a szívünkben él." szöveg olvasható. A fejfa melletti vázákba egy-egy csokor virág.

Julia a lánya halála után teljesen magába zuhant és hosszú hónapokig pszichológushoz kellett járnia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Julia a lánya halála után teljesen magába zuhant és hosszú hónapokig pszichológushoz kellett járnia. De idővel sikerült elfogadni a történteket, ha teljesen feldolgoznia nem is. Úgy vélem egy szülőnek nincs rosszabb annál, hogy elveszíti a gyermekét. Ez az, amit senki nem akar átélni.

Anya és apa egymásban, és bennünk is tartották a lelket. Én legfőképp az ikrekben. Mindenhol az anyukájukat keresték és minden este sírva hajtották álomra a fejüket, azt a plüsst szorongatva, amit az utolsó együtt töltött karácsonyunkra kaptak Rominától.

A búcsúlevele, amit a ruhái között való rendrakáskor találtam, most is a kezemben van. 11 éve minden egyes nap elolvasom. Bár már szóról szóra ismerem a levél tartalmát, mégis elolvasom. Az ikreknek is szánt egy-egy levelet, amelyeket tegnap adtam oda nekik, hiszen Rominának ez volt a kívánsága. A család és a baráti társaság minden egyes tagja kapott egy búcsúlevelet.

Akármikor kijövők hozzá a temetőbe, mindig végigjátszom magamban a sorokat, melyeket saját kezűleg írt meg.

Drága Harry,
Sosem így terveztük. Mikor először próbálkoztál nálam, esélyt sem akartam neked adni. De az élet mégis úgy hozta, hogy a feleséged lettem és a gyermekeid édesanyja.
Ha ezt a levelet olvasod, én már nem vagyok veletek... Vagy esetleg turkáltál a cuccaim között? Ne aggódj, ha a második opció az igaz, úgyis rájövők... Ha viszont az első opció érvényesült, kérlek ne légy szomorú. Nem bánkódhatsz Harry!
Csak arra gondolj, hogy mi mindent éltünk meg együtt. A csókokra, az együtt töltött szenvedélyes éjszakákra. A két gyönyörű gyermekünk jövője kell, hogy a szemed előtt lebegjen. Vigyáznod kell rájuk helyettem is! Szükségük van rád! Évekig apjuk voltam, apjuk helyett. Most rajtad a sor, hogy anyjuk is légy.
Én már egy jobb helyen vagyok. Fentről vigyázok rátok apával és figyelem minden lépéseteket. Mi vagyunk az őrangyalaitok.
Örülök, hogy Mrs. Stylesként élhettem le az utolsó hónapjaimat. Féltem belevágni a házasságba, de boldog vagyok, hogy végül rábeszéltél és megszervezted nekem a világ legszebb és legromantikusabb esküvőjét.
A borítékban megtalálod a szüleink, Darcy és Oliver, valamint a barátaink levelét is. Azonban arra kérlek, hogy a gyerekeknek csak a 18. születésnapjukon add oda. De addig is, mesélj nekik rólam. Kérlek, ne engedd, hogy elfelejtsenek!
Az életemnek ők voltak a reménysugarai. Ők tartották bennem a lelket, mikor legszívesebben eltűntem volna a világ szemei elől. Miattuk bírtam ki minden egyes megpróbáltatást.
És te voltál életem szerelme. Neked köszönhetem, hogy megismertem a szerelmet és annak minden velejáróját. A hét év, melyet külön kellettünk tölteni, és az, hogy összeházasodtunk, csak bizonyíték arra, hogy milyen erős is volt a szerelmünk.
A feléd irányuló kívánságom, pedig nem más, minthogy LÉPJ TOVÁBB! Kezd valakivel új életet. Légy újra szerelmes. Hidd el, ettől még nem fogsz elfelejteni, vagy elárulni.
Örökké szeretni foglak!
Feleséged, lelki társad, szerelemed, gyermekeid édesanyja,
Romina Kayla Fernández-Smith Styles.

De nem tudtam tovább lépni. A Romina iránt érzett szerelem nem engedi, hogy megtegyem.

- Apa – teszi lágyan vállamra a kezét Darcy – Lassan indulnunk kell.

Ránézek a lányomra, aki az évek alatt kifinomult nővé cseperedett, majd bólintok egyet.

- Majd én vezetek – veszi el tőlem a kulcsot Oliver.

- Rendben – mosolygok a fiamra.

Annak ellenére, hogy ikrek, Ollie egy fejjel magasabb, mint Darcy. Ebből is látszik, hogy a fiunk rá ütött, míg a lányunk az édesanyjára.

 Ebből is látszik, hogy a fiunk rá ütött, míg a lányunk az édesanyjára

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Megszokássá vált, hogy mikor elmegyünk a sír mellett puszit adunk az ujjainkra, amiket utána a fejfához érintünk.

- Szeretlek, Anya – mondják az gyerekek – Hiányzol.

Hiába töltötték be a 18. életévüket, nekem mindig is gyerekek maradnak. S tudom, hogy hatalmas szükségük lenne az édesanyjukra. Főleg most, hogy az első szerelmet élik meg mindketten.

- Szeretlek, Baba – simítom meg a fejfát – Egy napon újra együtt leszünk.

A szél enyhe fuvallatával, mintha csak Ro válaszolna.

Darcyval és Oliverrel kézen fogja indulok el az autóhoz, bízva abban, hogy nem okoztam csalódást Rominának azzal, hogy hogyan neveltem fel a gyerekeinket, és hogy nem léptem tovább, ezzel nem teljesítve kívánságát. Hogy odafentről tudja; mindig ő lesz életem nagy szerelme. És, hogy azon a napon, mikor engem is elragad a halál, ő várni fog rám és együtt lehetünk örökkön-örökké...

VÉGE


☺ CSATLAKOZZ TE IS A FACEBOOK CSOPORTHOZ! ☺

FB csoport neve: "Eltaszítva (wattpad)"

☺NÉZD MEG TE IS A TÖRTÉNET ELŐZETEST! ☺

Eltaszítva Trailer: youtube: Eltaszítva - Wattpad

Készítette: Claudia Sinclair

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Read this story for FREE!