*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More

Sziasztok!
Megérkeztem a következő fejezettel!
Az előző fejezethez 38 vote és 6(!!!) olvasói komment érkezett, amit szívből köszönök!♥♥☺♥♥

Nem is húzom tovább az időt! Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!
Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!
Vigyázzatok magatokra!
Puszi: VanneyG :* ♥☺


UI.: SAJNOS, FOGALMAM SINCS MIKOR JÖN A KÖVETKEZŐ FEJEZET! EGYSZERŰEN A SULI MINDEN ENERGIÁM LESZÍVJA ÉS RO**DT NEHEZEK A SZAKMAI TÁRGYAK. FŐLEG, HOGY NÉMELYIKET NEM IS MAGYARÁZZÁK EL.

ÍGÉREM, HOGY IGYEKEZNI FOGOK, DE NEM TUDOK SEMMIT SEM ÍGÉRNI! :( :'(

SZÓVAL, KÉRLEK TITEKET, EZT ÉRTSÉTEK MEG! KÖSZÖNÖM!♥♥☺♥♥☺♥♥*Romina szemszöge*

Egyik nap fénysebességgel követi a másikat. A pocakom mintha napról-napra nagyobb lenne, persze ez lehetetlen, de ezt betudom annak, hogy nagyon várom azt, hogy nagy pocakom legyen és minél előbb a karomban tarthassam a kis csöppségeket.

A fotózás tegnap lezajlott és meglepő módon hihetetlenül élveztem. A sminkesem Ella volt, hiszen Monica a kislányukkal otthon volt.

A kis tünemény április nyolcadikán született és az Esther nevet kapta, második neveként, pedig a Romina nevet kapta, mivel én lettem a keresztanyja. A keresztelőjére a születése után egy hónappal került sor, amit meglepő módon végigaludt. A karomban tartani őt, tudván, hogy hamarosan a saját gyermekeimet tartják ezek a karok, földöntúli érzés.

Emlékszem, hogy mennyire elítéltem Mot és Ericet, mikor megtudtam, hogy gyerekük lesz. Most pedig én járok ugyanebben a cipőben. Már értem, hogy Mo miért volt annyira boldog a kora ellenére is.

A fotózásra visszatérve... Míg Ella csinálta a sminkemet addig egy Louise Teasdel nevű lány csinálta a hajam, aki roppantul kedves és közvetlen. Nem szerettem volna, ha minden kép kedvéért más hajat varázsolnak nekem, hiszen azzal nagyon károsult volna már azalatt a pár óra alatt is. A ruháimat Louis Tomlinson válogatta, aki egy életvidám fazon és hatalmas szíve van. A barátnője – Danielle – is beleszólt egy-két ruhaválasztásba. Az indok, pedig nem volt más, mint; ő női szemmel jobban látja. Meg kell, hogy valljam Dani és Louis igazán összeillenek. Segítik egymást, amiben és ahol csak tudják. Emellett minden embernek hallania kellene, hogy hogyan beszélnek egymással.

A fotósom Niall Horan volt, aki –mint megtudtam – ír származású. Ezzel a tudattal nem is lepődtem meg ír akcentusán. A fotózás alatt nem volt követelőző vagy parancsolgató, hanem kedves és figyelmes.

Az elmúlt pár hétben Andrew és én sok időt töltöttünk együtt. Anyunak is szimpatikus volt, attól a pillanattól, hogy meglátta őt. S úgy érzem, Andrew többet érez irántam, mint barátságot. Az igazság azonban az, hogy az én is szívem hevesen ver, mikor a közelemben van. De mégsem tudok neki helyet adni a szívemben, hiszen azt már réges-rég Harrynek adtam. Bármily' nyálasnak is tűnik így van.

- Min gondolkozol? – töri meg a csendet és gondolatmenetemet Drew.

A kanapén fekszik, én pedig rajta és így nézzük a tévét a nappaliban. Andrew amilyen szorosan csak tud, magához von, mintha soha nem akarna elengedni. Karjai védelmezőn ölelnek körül és úgy érzem, hogy a világ minden bajától meg tudnak óvni.

- Csak az elmúlt időszakon, – felelem – hogy mennyi mindenen mentem keresztül

- Elég sok dolog történt az szent – nevet fel – De számomra mégis a legszebb és a legemlékezetesebb, hogy megismertelek.

Felpillantok rá és egy mosollyal találom szemben magam. Zöld íriszei oly' csodálattal tekintenek rám... Sosem gondoltam volna, hogy Harryn kívül valaki egyszer tud rám nézni. Felkúszom hozzá és ajkaim lágyan az övére tapasztom. Egy másodpercig sem tapasztalok ellenállást részéről. Ajkaink új ismerősként köszöntik egymást és egy édes csókban egyesülnek, aminek nem akarom, hogy vége szakadjon. Azonban a levegőhiány mégis közbeszól, és elszakít minket egymástól.

Levegő után kapkodva mélyen tekintünk egymás szemébe.

- Sajnálom, – szabadkozik – nem lett volna szabad. Neked most nehéz időszak van a hátad mögött. Nem szabadott volna kihasználnom ezt – hajtja le a fejét.

- Nem, nem – tiltakozom, és álla alá nyúlva felemelem fejét, hogy rám nézzen – Én is akartam. Éppen annyira akartam, mint te.

- Azt kétlem – nevet fel – Én azóta erre várok mióta megláttalak.

- Rendben – bólintok mosolyogva – Nyertél... Lehet, hogy nehéz időszak van mögöttem. Lehet, hogy egy olyan férfi gyerekeivel vagyok várandós, aki hallani sem akar rólunk. De adnom kell magamnak egy esélyt a boldogságra. Nem élhetek a múltam árnyékában. Egy balul elsült szerelem árnyékában. Lehet, hogy bolondnak tartasz emiatt, de nem érdekel. Nem mondom, hogy szerelmes vagyok beléd, mert nem vagyok az. De a szívem dobogása elárulja, hogy valamikor az lehetek. A gyermekeim apja elvette a szívem és darabokba törte. Csak őt szerettem és még most is érzek iránta valamit a történtek ellenére, de lépnem kell... Lépnem kell, hogy boldog legyek. Hogy a gyerekeim boldogok legyenek.

- Örülök, hogy így gondolod – mosolyodik el őszintén – Remélem, ez az egész azt jelenti, hogy nekem is adsz egy esélyt.

- Szeretnél kapni egyet? – mosolygok rá.

- Nagyon örülnék neki – ad egy puszit homlokomra.

- De valamit meg kell értened – mondom komoly arccal – Még nem hevertem ki az előző kapcsolatot teljesen. Időre van szükségem, de igyekezni fogok.

- Ez teljesen érhető és várok ameddig csak szükséges – lehet egy lágy csókot ajkaimra.

- Te jó ég – nevetek fel kínomban – Úgy érzem, mintha csak tegnap találkoztunk volna.

- Gyorsnak tartod?

- Kissé, de nem érdekel – rázom meg a fejem – Egyszer élünk és muszáj, hogy kihasználjuk azt az időt, ami nekünk adatott. Nem lehet befolyással a jövőmre az elmúlt pár hónap.

- El sem hiszed, mennyire boldog vagyok, hogy így gondolod.

Egy puszit ad az orrom hegyére. Visszahelyezem magam az előző pozícióba, majd tovább nézzük a filmet, ami közben beadnak egy reklámot. A reklámban pedig nem szerepel más, mint Harry. Harry az új barátnőjével - Elizabeth Moons-szal - az oldalán, és a következő „Ellen Show"-ban fognak interjút adni kapcsolatukról.

Szóval ő már tovább tudott lépni...


☺ CSATLAKOZZ TE IS A FACEBOOK CSOPORTHOZ! ☺

FB csoport link: https://www.facebook.com/groups/1490913031234466/?fref=ts

FB csoport neve: "Eltaszítva (wattpad)"

☺NÉZD MEG TE IS A TÖRTÉNET ELŐZETEST! ☺

Eltaszítva Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vlBAtXSjWec

Eltaszítva Trailer: youtube: Eltaszítva - Wattpad

Készítette: Claudia Sinclair

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Read this story for FREE!