Sziasztok!
Meg is érkeztem a következő fejezettel! ☺
Az előző fejezethez 56 vote és 8 olvasói komment érkezett, EGY NAP ALATT! Nagyon köszönöm nektek! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!♥♥
Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!

Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!
Vigyázzatok magatokra!

Puszi: VanneyG :* ♥☺

UI.: Tudom, hogy ez a rövidebbre sikerült, de a következőt igyekszem hosszabbra megírni.Darcy és Oliver vígan hangoztatta minden másodpercben, hogy Harry az édesapjuk. Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen fogadják a dolgot, de úgy vélem nagyban segített a felé irányuló rajongásuk.

A rendőrök azt mondták kettőre érkeznek a kórházba. Nem szeretném felzaklatni a gyerekeket azzal, hogy a szobában kérdezgetnek, ezért kimegyek a folyósóra. Pár percen belül meg is érkezik két egyenruhás férfi.

- Jó napot kívánok – üdvözölnek – Miss. Fernández-Smith?

- Jó napot. Igen, én vagyok – felelek.

- Én Nick Autumn nyomozó vagyok – fog velem kezet a magasabbik.

Ránézésre már a negyvenes évei végén járhat. Arca enyhén ráncos és a fekete haja is őszül. Ellenben a másik rendőrrel, aki talán néhány éve fejezete be tanulmányait. Szőke haja ápolt, és gyönyörűen kiemeli barna szemeit.

- Én pedig a társa, Josh Greenie – nyújta kezét a szőkeség.

- Örvendek.

- Feltennénk önnek néhány kérdést – mondja Mr. Autumn, s bólintással jelzem, hogy kezdhetjük is – Hol tartózkodott tegnap este 5 és 6 óra között?

- Harry Styles házában voltam – felelem – A hálószobában aludtam.

- Milyen önnek és úrnak a viszonya?

- Mr. Styles a párom, valamint a gyerekeim édesapja.

- Ön nem Andrew Osmer menyasszonya? – kérdezi Mr. Greenie.

- A tegnapi napig az voltam – felelem.

- Mr. Osmer féltékeny volt Mr. Stylesra?

- Igen – bólintok – Tegnap mikor fel akartam bontani az eljegyzést, Mr. Osmer bántalmazott.

- Mi történt pontosan?

- Többször is megpofozott, a kanapéra lökött, fojtogatott és a falnak is neki taszított. A fejemet ért ütéstől pedig a földre estem – idézem fel a szörnyű képeket – Amikor bement a konyhába leütöttem egy vázával. Ő eszméletlenül összeesett, és én elmenekültem Mr. Styleshoz.

- Mit tett Mr. Styles mikor odaért?

- Vigasztalt – folynak végig makacs könnyek az arcomon – Aztán megérkeztek a szüleink. Én pedig elálmosodtam, így Mr. Styles felvitt a szobájába. Mikor felébredtem ő már nem volt sehol. Adrian Styles mondta, hogy a fia elment a házamba, hogy számon kérje Mr. Osmer viselkedését. Utána akartam menni, de a szüleink nem engedték. Féltek attól, hogy a Mr. Osmer ismét bántalmazni fog.

- Mikor ébredt fel Miss. Fernández-Smith?

- Nagyjából negyed nyolc körül – felelek – És fél nyolc tájékán jött ki az egyik kollégájuk értesíteni a történtekről.

- Úgy tudjuk Mr. Styles már felébredt – kezdi Mr. Autumn – Kikérdeznénk őt is.

- Persze – bólintok – De ha megengedik, előbb kihívnám a gyerekeinket. Nem szeretném, hogy megijedjenek.

Mr. Autumn minden egyes szavamat végig úgy írta, mint a kisangyal. Mielőtt bemennek Harryhez megköszönik az együttműködésem.

***

Miután Harryt kikérdezik a rendőrök, visszamehetünk a szobájába. A kikérdezés közben Mr. Autumn kapott egy telefont a központból, hogy megvizsgálták a kést, amellyel leszúrták Harryt és megtalálták rajta Andrew ujjlenyomatait.

A rendőrség elfogató parancsot adatott ki ellene súlyos testi sértés bűntettével. De az én vallomásom még terhelőbizonyíték is Andrewra nézve. A nyomozó javaslatára látleletet kellek vetetni – még a mai nap folyamán. Az orvosi eredményekkel a kezemben és a feljelentésemmel, megvádolhatják Andrewt könnyű vagy súlyos testi sértéssel. Ez utóbbi már az eredménytől függ. Ezáltal Andrew nagyjából 5-10 évet kaphat, ha elfogják.

A látlelet vételén is minél előbb túl akarok esni, így már később nem lesz rá gondom. Ismét információt kérek a recepciós hölgytől, aki ezúttal a C épület negyedik emeletére irányit, Dr. Brownhoz.

Az orvost könnyen megtalálom és megkérem, hogy végezze el a szükséges vizsgálatokat. Alaposan átvizsgálja testemet, hogy hol milyen zúzódásom van. Az orvosi látlelet kiadását kérem. Dr. Brown kitölti a szükséges papírok és kifizetem neki a vizsgálat árát. Ezzel a papírral a birtokomban holnap elmegyek az őrsre és feljelentést teszek Andrew ellen. Mivel az orvos szerint a zúzódások nyolc napon túl gyógyulnak, ezért súlyos testi sértésnek minősül.

Nehéz volt szembenézni vele, de a nyakamon valóban meglátszottak Drew ujjlenyomatai és kezd belilulni a terület. A fejemet ért ütéstől, pedig agyrázkódásom lett. Valamint az arcomon is látszik némi színelváltozás.

A szobába visszaérve Harry a szüleinkkel beszélget. Egyik oldalán Darcy, a másikon pedig Oliver ül. Mindketten boldogan bújnak édesapjukhoz és arcukról letörölhetetlen a mosoly.

- Minden rendben van, Kicsim? – kérdezi anya, miközben megölel.

- Igen – sóhajtok – Túl vagyok rajta.

- Mi a baj anyu? – néz rám ijedten Darcy.

- Semmi kicsim – sétálok oda hozzá és egy puszit nyomok homlokára.

- Biztos? – néz rám boci szemekkel Ollie.

- Biztos – mosolygok angyali arcán, s neki is adok egy puszit.

Harry arcán látom, hogy a következőt ő kéri. Vigyorral az arcomon hajolok ajkaira és egy lágy csókban forrunk össze.

- Ahw – sóhajtanak a szüleink.

- Fúj – takarják el a szemüket a kicsik.

Nevetve elválunk egymástól és tovább beszélgetünk, mint egy nagy család.

***

Mikor ágyba érek már fél tizenkettő. A telefonom azonban SMS-s jelez. Kezembe kapom az eszközt és megnyitom az üzenetet:

Feladó: Ismeretlen

Üzenet: Ne hidd, hogy ezzel vége van. Mindketten a föld alatt fogjátok végezni..."


☺ CSATLAKOZZ TE IS A FACEBOOK CSOPORTHOZ! ☺

FB csoport neve: "Eltaszítva (wattpad)"

☺NÉZD MEG TE IS A TÖRTÉNET ELŐZETEST! ☺

Eltaszítva Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vlBAtXSjWec

Eltaszítva Trailer: youtube: Eltaszítva - Wattpad

Készítette: Claudia Sinclair

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Read this story for FREE!