*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More


Sziasztok!
Megérkeztem a következő fejezettel! ☺
Az előző fejezethez 60 vote és 8 olvasói komment érkezett. Nagyon szépen köszönöm! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!♥♥☺♥♥☺♥♥
Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!

Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!

Vigyázzatok magatokra!

Puszi: VanneyG :* ♥☺

----------------------------------------------------------------------
UI.: MÁR CSAK 3 FEJEZET (2 FEJEZET + EPILÓGUS) VAN HÁTRA!
----------------------------------------------------------------------


*Harry szemszöge*

Szörnyű dolog szembenézni a ténnyel, hogy Rominát hamarosan elveszítem. Ő a másik felem, életem szerelme, a világ két leggyönyörűbb gyermekének édesanyja. Nap, mint nap félve nyitom ki reggel a szemeim, hogy vajon a mellettem fekvő angyal még lélegzik-e. Minden egyes napom imával fejezem be, amiért még egy napot megélhettünk együtt.

A feleségem és gyerekeim a nappaliban játszanak, mikor odahívom magamhoz Rominát a konyhába.

- Mit gondolsz? – kérdezem suttogva – Kivigyük őket?

- Szerintem igen – kúszik egy boldog mosoly ajkaira.

Mivel az ikrek biciklit kértek karácsonyra – amit teljesíteni is tudunk – így azt találtuk ki, hogy délután a kertbe adjuk oda nekik, hogy egyúttal ki is próbálhassák azokat.

Romina segít felöltözni Darcynak, én pedig Olivernek. A gyerekek szemei csillognak a kíváncsiságtól és kezünket fogva megyünk ki az udvarra. Természetesen Anya, Apa és Julia is jönnek velünk.

A bicajokat két hatalmas dobozba rejtettük. Az egyiket rózsaszín csomagolópapír és fehér masni, a másikat kék csomagolópapír és fehér masni díszíti. Darcy és Oliver amint megpillantja az ajándékgyanús csomagokat, nagy elánnal elindulnak azok felé, majd felénk fordulnak.

- Kibonthatjuk őket? – kérdezik vigyorogva.

Romina örömkönnyekkel a szemében bólint nekik, én pedig magamhoz ölelem a feleségem. Pontosan tudom, mi jár a fejében. Csak arra tud gondolni, hogy ez az utolsó karácsonya velünk. S bár tudjuk, hogy így van, mégis rettegünk a jövőtől.

Darcy és Ollie segítséget kér a kibontáshoz, s nagyszüleik egyből oda is sietnek unokáikhoz. Miután Apa kiveszi a bicikliket a dobozból az ikrek orbitális sikítozásba kezdenek, mikor meglátják az új járgányokat. Darcyé értelemszerűen rózsaszín, míg Oliveré kék.

Odarohannak hozzánk, mi pedig karjainkba kapjuk őket. Puszik és hálálkodások hadával halmoznak el minket. Miután kicsi lábuk újra szilárd talajt ér, megrohamozzák a vadiúj kerékpárokat és tekernek velünk néhány kört az udvaron. Ro néhány fotót is készít róluk.

***

Az ikrekkel kötöttünk egy kisebb egyességet, miszerint Rominának az ajándékot csak este adjuk oda. Erről értesítettem az érintetett is, hogy ne lepődjön meg. Este, vacsora után, leültettünk mindenkit a nappaliba, s én az ikrekkel bementem Apa dolgozószobájába, melyet nemrég alakítottunk ki neki a házamban.

- Felkészültetek? – kérdezem őket.

- Igen – mondják, s hangjuk remegéséből tudom, hogy idegesek.

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Read this story for FREE!