Epilog

1.5K 129 8
                                    

Kristen
Nalíčila jsem se a navlékla na sebe své šaty. Byly bez ramínek, nahoře sněhobílé, dole modré. Nesly na sobě drobné kamínky, které vypadaly jako malé vločky snášející se z oblohy. Na nohy jsem nazula střevíce a ještě svůj vzhled zkontrolovala v zrcadle.
,,Pojď, sluší ti to.'' vyzvala mě Amber.
Sama na sobě měla rudé dlouhé šaty, které zvýrazňovaly její štíhlou postavu a ladné křivky. Tara, oděná v zelených šatech s volány, a Julia, ve fialových načechraných šatech, na nás čekaly pod schody do mé ložnice. Všem nám to moc slušelo.
Ani jsem nestihla nic říct, kdy v tom přišel Nino a odtáhl si rozesmátou Julii pryč. Ano, ti dva spolu začali chodit. Hned na to přišel Matt, mladý upír, a ukradl nám Taru. Ta by si to nepřiznala, ale ten chlapec se jí velmi líbil, což prozrazovaly i její tváře, které vždy v jeho blízkosti zčervenaly. Poslední kamarádku vyzvedl Leo. Osaměla jsem a čekala na toho svého prince. Ten se však objevil náhle zpoza rohu.
,,Už jsem se bála, že nedorazíš.'' usmála jsem se. Místo odpovědi mě jen políbil. Ano, i já si našla přítele a kdo by to měl být jiný než Fred?
Jakmile se ode mě odtrhlnul, nabídl mi své rámě, do kterého jsem se ihned zahákla.
,,Přivítejte Kristen, upíří a vlkodlačí princeznu dnešního plesu.'' zvolal muž, který dnešní ples organizoval.
,,Správná princezna by měla mít korunku.'' pošeptal mi Fred a nasadil mi ji do mých učesaných vlasů. Poté jsme spolu vyšli na parket, odkud jsem viděla všechny ty tváře. Byl to vlkodlak vedle upíra, upír vedle vlkodlaka.
Ten rozpor, který proběhl před více než dvěma měsíci, poznamenal úplně všechny. Padlo více než padesát upírů, Lovců vlkodlaků, ale to je malá daň za mir. Upíři i vlkodlaci si uvědomili, že nemají proti komu bojovat, že jsou to vlastně spojenci. Jediní, kteří to nechtěli pochopit byli někteří Lovci. Ti se však uchýlili daleko odsud někam do hor. Poté jsem několik dalších týdnů měnila převážně upíry na lidi. Našli se tam však i tací, kteří chtěli být vlkodlaky, tak jsem jim vyhověla.
Vlastně, já si za pomoci několika sponzorů, koupila obří hrad, kde nachází své místo upíři i vlkodlaci. Je to vlastně takový hotel. Ale mě to vyhovuje.
Spokojeně jsem se rozhlédla po místnosti. Uprostřed všech těch lidí stáli mí přátelé. Amber s Leem, Julie s Ninem, Tara s Mattem a dokonce se bez studu drželi za ruku i Adrian s Harrym. Ti dva k sobě našli cestu hned po válce.

Jediné, co si opravdu přeji je, aby tu už byl mír.
Navěky.

S krví upíraWhere stories live. Discover now