12. kapitola - Drink

1.8K 141 4
                                    

Kristen
Styděla jsem se před Fredem hrozně moc. Nechtěla jsem, aby mě viděl jen v podpsence a kalhotkách, které víc odhalovaly než skrývaly. Ať jsem se však natočila jakkoliv, vždy me nějako část těla musel vidět. Tato prohlídka mě připomněla preventivní prohlídky u doktora. Taky nás vážili, měřili, kontrolovali páteř.

Fred
Nechápal jsem, jak mohla ta holka zůstat tak v klidu s polívkou na hlavě i oblečení. Prostě si jen vzala svůj řízek a šla si ho sníst. Nebudu lhát, naštvalo mě to. Myslel jsem si, jak bude naštvaná, křičet, durdit se a pak se skloněnou hlavou odejde do sprch. Všichni se jí vysmáli ale ona jako by to neslyšela.
A pak přišla ta prohlídka. Netušil jsem, co chtějí dělat a proč to trvá tak dlouho, tak jsem si lehnul do trávy a čekal. Nejspíš jsem usnul, protože jsem se probudil, až když do mě Sam dloubl.
,,Hej, kámo, jsi na řadě.'' řekl a odešel. Stoupnul jsem ze země a oprášil si prdel. Vešel jsem dovnitř, a chvíli po mě přišla i ta holka. Mám já to ale štěstí!
,,Jméno.'' řekla žena a až po chvíli mi došlo, že mluví na tu holku.
,,Kristen Doupová.''
Aha, takže tak se jmenuje! A pak začaly moje otázky. Ptala se mě na jméno, věk, ale na všechno jsem ji odpovídal jen napůl. Tou druhou půlkou jsem se snažil udržet smích. Slyšela jsem totiž, že se Kristen ta žena zeptala na její měsíčky. Ne že bych o tom nikdy neslyšel, ale takhle mi to přišlo dost směšné. A hlavně roztomilé bylo, jak se z toho snažila vyvléct. Nakonec však odpověděla.
,,Tak, vysvléct do trenek.'' řekla s úsměvem žena. Otočila se ke mě zády a začala něco hledat ve skříňce za ní.
Za své tělo se nestydím, na břichu se mi rýsují svaly, na rukách taky. Ohlédl jsem se za sebe a všiml si, že se Kristen, i když dost zdráhavě, začíná svlékat. Se zájmem jsem ji pozoroval. Sotva si stáhla kalhoty, všiml jsem si titěrných kalhotek, které by se daly lehce splést s tangama. Poté si převlékla i triko přes hlavu a už prede mnou stála jen ve spodním prádle. Hmm, černé, to je jedna z mých oblíbených barev. Ale mě by spíš zajímalo, co má pod tím. Z toho pohledu, který se mi naskytl, se mi ve slipech začalo dělat těsno.
Ta žena, která mě měřila, si toho nejspíš všimla, ale jen se usmála a něco si pro sebe zamumlala.

Cestou z prohlídky jsem potkal Brit.
,,Tak co, zatancuješ si s takovým krasavcem dneska?'' zasmál jsem se.
,,S jakým? Já žádného nevidím.'' rozhlédla se Brit, i když já věděl, že ona ví, jak to myslím.
,,Tak se rozhlédni. A hlavně se nerozmýšlel dlouho, na mě se stojí fronty.'' mrkl jsem na ni. Obešel ji a nezapomněl plesknout ji po zadku. Nahněvaně se ne mě podívala a začala říkat něco ve smyslu ať si to nedovoluji a tak.
V chatce jsem se podíval na hodiny. Bylo skoro třičtvrtě na šest, takže je za chvíli večeře.

Kristen
,,Co si vezmeš na sebe?'' zajímala se Rebeka, má druhá spolubydlící. Ona byla oproti Jill úplně černovlasá, oči měla modré a vypadala skoro jako anorektička. Byla to taková podivínka. Přes celý bok se jí táhlo velké tetování, vlasy nenosila jinak než copu a chodila víc než vyzívavě oblečená.
,,Ani nikam nejdu.'' řekla jsem a líně se posadila na posteli. Bylo půl osmé a za půl hodiny měla začínat ta zábava. Obě dvě na mě vyvalily oči, jako bych jim snad řekla, že jsem byla na Marsu. ,,Proč?'' nechápala Jill a přestala se přehrabovat ve svém kufru.
,,Já ani nevím. Moc se mi nezamlouvá, že tam bude ten debil.''
,,Fred?''
,,Jo.'' přitakala jsem.
,,Ten tu bude do konce tábora. Neboj, bude tam tolik lidí, ze si ho ani nevšimneš.'' povzbuzovala mě dál Jill.
,,Stejně nemám co na sebe.'' snažila jsem se z toho vykroutit dál. To po mě ale obě dvě hodily nějaké šaty. ,,Tak fajn! Mám co na sebe a půjdu tam. Na chvíli.'' uznala jsem svoji porážku a hodila jim kusy hadrů zpět.
,,No to je alespoň slovo!'' zaradovaly se holky a začaly se znovu hrabat ve svých kufrech.
Ze spodu své tašky jsem vyndala upnuté černé tílko se síťovanými zády a k tomu přiléhavou tmavěmodrou sukni končící těsně nad koleny. U zrcadla jsem si na řasy nanesla řasenku a pak je ještě zvýraznila tužkou na oči. Rty jsem přetáhla rudou rtěnkou. A byla jsem hotová.
,,Páni, holka, sluší ti to!'' uznala Jill. Sama má sobě měla rudé volné šaty. Zatímco Rebeka na sobě měla bílou krajkovanou sukni, spíš minisukni, a světle růžové tričko. Oběma to moc slušelo.
,,Tak dámy, odbila osmá, jdeme se bavit!'' zavelela Beky a vyšla z chatky a já s Jill jsme si se smíchem následovaly. Těšila se tam jako malé dítě na vánoce.
Hned, jak jsem tam ale vešla, zalitovala jsem, že jsem se nechala přemluvit. U vchodu se oblizoval nějaký kluk s takovou barbínou. Na ksichtu měla snad tunu make-upu a k tomu sukni, že které ji lezl zadek. A z tílka jí taky něco vykukovalo. Otřepala jsem se nad představou, že jsem taková byla taky. Tedy ne přímo taková.
Vevnitř ještě nic nehrálo, a tak všichni jen posedávali nebo postávali u baru. Nejvíc lidí se však tísnilo u jistého spolku. Přesněji u Freda.
,,V tom baru asi nebudou prodávat panáka na povzbuzení, že?'' šeptla jsem na Rebeku.
,,Leda panáka džusu.'' zasmála se a šla k nějakým holkám. Jill taky odešla a tak jsem tam zůstala sama. S povzdechem jsem se posadila na barovou stoličku a objednala si nějaký míchaný nealkoholický, taky jaký jiný, drink.
,,Copak tady tak sama.'' ozval se za mnou chlapecký hlas. Otočila jsem se a uviděla Sama. Byl to blonďatý kluk s modro šedýma očima, ale svaly nic moc neměl.
,,Piju drink, nevidíš?'' odsekla jsem a dál se věnovala pití.
,,A nechceš si jít zatancovat?'' nabídl mi.
,,Ani ne.''
,,Tak snad tu nebudeš celý večer jen tak sedět.'' usmál se a zvedl mě že židle.

Fred
Seděl jsem kousek od Kristen a sledoval, jak ji Sam zve tancovat. Ona však odmítla, tak ji zvedl a tak, aby to neviděla, jí do pití nasypal nějaký prášek. Měla by po něm být pozvolnější a trochu jakoby přiopilá. Celé jsem to vlastně vymyslel já a Sama jsem poslal taky já.
Sam u Kristen asi moc nepochodil, protože ta si sedla zpět na židli. Zvedla svůj drink a už se chtěla napít, když v tom se zarazila. Pomyslel jsem si, že by mohla ten prášek poznat, ale to je vyloučený. Slyšel jsem, jak té ženě na prohlídce říká, že se poprvé přeměnila před několika dny. Na to, aby poznala, že ten prášek v tom drinku je, by musela použít svého vnitřního vlka. To nováčci, jako ona nedokáží.
Přisunul jsem se k nim blíž, abych slyšel, co říkají.
,,A víš co? Začínám se opravdu nudit. Dáme si drink a pak tancovat půjdeme, co říkáš?'' usmála se až moc mile Kristen. Kývla a objednala stejný drink, co má ona. Žena jí ho podala a dívka jeden z těch skleniček podala Samovi. To bylo až moc jednoduché. Něco tu nesedí. Než mi však došlo co, už se oba napili. Asi o nic nejde, za chvilku se tady bude Kristen svíjet kolem každého a bude jako zfetovaná.

Kristen
Posadila jsem se zpět a chtěla si usrknout drinku, něco mi ale říkalo, ať to nedělám. Najednou jsem ucítila mravenčení po celém těle. Přičichla jsem si k džusu a najednou jsem cítila i něco jiného než drink. Zatřepala jsem hlavou a už jsem nic necítila a i mravenčení ustalo.
,,A víš co? Začínám se opravdu nudit. Dáme si drink a pak tancovat půjdeme, co říkáš?'' řekla jsem sladce. Sam jen přikývl a já objednala to stejné, co mám já.
,,Tento drink je hodně dobrý.'' pochválila jsem ho, i když jsem ho ještě neochutnala. Žena za pultem mi podala totožný drink. Sam se rozhlédl po místnosti a já využila jeho nepozornosti a drinky vyměnila.
Stoupla jsem si a přitulila se k němu. Upila jsem trochu mého, vlastně jeho, džusu a podala mu ten můj.
,,Tak šup šup, už chci jít tancovat!'' žadonila jsem. Sice netuším, co mi do drinku dál, ale podle jeho spokojené reakce jsem poznala, že si myslí, že jsem to vypila a už to začalo působit.
Sam rychle vypil celou sklenku až do dna a položil ji na pult. Chytila jsem ho za ruku a táhla na parket. Začala jsem se kolem něj svíjet, ale jen tak, jak mi to moje sukně dovolila. Najednou se Sam začal nějak motat a pořád se smát, i když jsem nic neřekla. Přestala jsem tančit a pobaveně se dívala na jeho počínání.
Asi po minutě jsem ho chytila zase za ruku a táhla zpět k pultu. Už když za mnou Sam přišel jsem si všimla, že nás Fred pozoruje a jsem si celkem jistá, že za tím má prsty on. Najednou Sam vytáhl nějaký balíček s bílým práškem z kapsy. Ihned jsem pochopila, že toto mi do pití nasypal a vytrhla jsem mu to z ruky.
,,Héj!'' řekl ublíženým hlasem. To už jsme se však dostali k Fredovi.
,,Myslím, že se tvůj kamarád něčeho napil. Mám podezření, že v tom bylo toto.'' řekla jsem s úsměvem na tváři a začala mu pytlíkem mávat před obličejem. Fred zbledl a ihned mi pytlik vzal. Hned poté se na něj Sam svezl a smál se jako blázen. A já s ním.

S krví upíraWhere stories live. Discover now