44. fejezet

2.8K 136 8
                                    

Sziasztok!
Meghoztam az utolsó előtti fejezetet. Ezen kívül már csak epilógus van hátra és véget ér az első évad.
Kevesebb, mint egy nap alatt 27 vote és 5(!!!) olvasói komit kapott az előző fejezet. Nagyon szépen köszönöm!♥♥ FANTASZTIKUSAK VAGYTOK!!!♥♥♥☺♥♥♥☺♥♥♥

Nem is húzom tovább az időt! Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!

Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!
Vigyázzatok magatokra!

Puszi: VanneyG :* ♥☺



Harry az éjszakát – sajnálatomra – nem töltötte itt.

Reggel mikor felébredek, egész jól érzem magam. Kissé szédülők mikor felállok az ágyról, de ez nagyon sokszor megesett velem életem során. Ha hirtelen álltam fel valahonnan megszédültem. Leballagok a konyhába, ahol már anya issza a reggeli kávéját és olvassa a reggeli újságot.

- Jó reggelt, kicsim – köszön mosollyal az arcán.

- Jó reggelt – adok arcára egy puszit, ami mosolyt csal arcára – Hogy vagy ma reggel, Kincsem?

- Jól vagyok – bólogatok.

- Ennek ellenére elmegyünk a háziorvoshoz. Harry is a lelkemre kötötte, hogy menjek el veled és engem sem hagy nyugodni, hogy mi okozza ezt – hallom a szomorúságot hangjában.

- Ne aggódj anya – ölelem meg – Nem lesz semmi bajom. Csak egy egyszerű kis gyomorrontás - legyintek.

A konyhaszekrényhez megyek és készítek magamnak egy forrócsokit. Lehet télen -50°C, lehet nyáron +50°C, a forrócsoki számomra elmaradhatatlan reggel. Egy kevés vizet felteszek lábosban a tűzre és várom, hogy megforrjon.

- Hogy aludtál anya? Nem volt rémálmod? – kérdezem.

Mikor hazajöttem, akkor szembesültem a ténnyel, hogy miután Michael verte anyut, rémálma voltak a történtek miatt. A szívem hasadt bele, hogy miken ment keresztül, csak azért mert szerelmes lett. És részben ez az én hibám; ha nem megyek el, akkor talán nem történt volna meg. Vagy anya helyett én kerültem volna porondra.

Időközben felforr a víz, majd ráöntöm a csokiporra. Az üres lábost visszateszem a mosogatóba. Megkeverem az italt, majd teszek hozzá egy kiskanál kristálycukrot, majd újra megkeverem. Leülök az étkezőasztalhoz anyával szemben.

- Jól aludtam, és az éjjel kivételesen nem volt rémálmom – kapok választ a kérdésemre - És az orvoshoz mikor szeretnél indulni?

- Mikor kezdi a rendelést?

- Fél kilenckor – mondja anya, majd az órára pillant, ami nyolc órát mutat.

- Akkor megiszom a forrócsokit – mivel, ő már megitta a kávét – felmegyek, rendbe hozom magam és indulhatunk.

- Rendben van – mosolyog anya, majd tovább olvassa az újságot.

***

Nem szeretek orvoshoz járni. Amíg az ember el nem orvos egészséges, de amint kiderül valami, akkor megindul a lavina. Mivel anya félt a vezetéstől ezért nem ülhetek a volán mögé, így ő vezetett.

Ami pedig a kocsimat illeti, a biztosító fizetett, de Adrian szerint többe került volna a javítás, mint egy új autó, így a biztosítótól kapott pénzből vettek nekem egy új autót, ami szintén egy BMW M6-os Cabrio. A garázs szerencsére elég nagy a két autónak – anyuénak és az enyémnek.

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now