14-Perrie İçin Üzülme

17.6K 617 78
                                    

Yemek sonrasın da, annemlerin yoğun ısrarları üzerine burada kalmaya karar verdik. Bu benim için daha iyi oldu tabi ki. Zayn ile girdiğim iddia yüzünden bu benim için bir avantaj. Elimdeki meyve tabağını yemek masasına bıraktım ve salonda ki koltuklardan Zayn'e en uzak olanına, Gwen'in yanına oturdum. Benim oturmamla, Zayn masadaki meyve tabağından bir elma aldı ve tekrar karşıma oturdu. Elinde ki elmaya bir bakış attıktan sonra, dudaklarına yaklaştırdı ve gerçekten 'iştah açıcı'  olarak nitelendirebileceğim bir ısırık aldı. Dudaklarına kayan gözlerimi zorlukla, gözlerine çevirdiğimde, gözlerinin parladığını gördüm.

Şevk.

Umursamaz bir şekilde, Gwen'e döndüğümde merakla bizi izlediğini gördüm. Ne var ? Bakışımı yollayıp, odama çıkmak üzere ayaklandım. Zayn'de benimle beraber ayağa kalkınca ister istemez gülümsedim. Zayn'in yüzünde ise çarpık gülüşlerinden biri vardı.

"İyi geceler Gwen."

Gwen Zayn ile bana sinsi bir bakış attıktan sonra :

"İyi geceler Brooke. Ve ımm her ne yapacaksanız sessiz olsun. Bu gece uykuya ihtiyacım var." dedi gülerek.

Kızarmaya başladığımı hissettim.

Kızardım. Hayır, öyle birşey yapacağımızdan değil ama bilirsiniz, insan böyle birşey duyunca utanıyor. Hızlı hareket etmeye çalışarak, önüme döndüğümde şifoniyere takılıp dengemi kaybettim. Ve bir anlık boşluk hissinin ardından kendimi Zayn'in kolları arasında, kucağında, buldum.

Zayn beni yatağa bırakıp, dudaklarıma bir öpücük bıraktı. Geri çekilip üzerindeki v yaka ince kazağı üzerinden sıyırdı. Tek seferde. Oldukça seksi bir şekilde. Pantolonunu çıkarmaya başladığında, tek kaşımı kaldırmış, ne yapmaya çalıştığını çözmeye çalışıyordum.

+"Banyoya gireceğim, sende gelmek ister misin ?" dedi. Sesi seninle dalga geçiyorum tonundaydı.

-"Üzerini banyoda da çıkarabilirdin. "

+"Evet ama o zaman küçük iddiamızı kazanmam için gerekli olan büyük bir fırsatı tepmiş olurdum." dedi aynı tonda.

Unutmamış. Hala iddiaya devam ediyor.

Kazanacağından oldukça emin. Bende onun kazanacağından oldukça eminim.

-"Ben inatçı biriyimdir Malik." Dedim karın kaslarını inceleyerek. Gözlerimi zorlukla vücudundan ayırıp, gözlerine diktim.

Tanrım, kimi kandırıyorum ki ? O Zayn Malik.

Seks Tanrısı olan hani.

Ve. O. Şuan. içinde. Yatak da olan. Bir odada. Yarı çıplak.

Anlatabiliyor muyum ? Tamam, pekala. İnatçılığım buraya kadar.

+"Gözlerin ve ağzından akan salyalar seninle aynı fikirde değil sanırım, karıcığım." Kibirli bir gülümsemeyle devam etti "Geliyor musun gelmiyor musun, banyoya ?"

-"Cevabı bildiğini düşünüyorum Malik." dedim gözlerimi devirmemek için büyük bir çaba gösterek. Baba doğru bir adım yaklaştı ve:

+"Yani...geliyorsun." ne olduğunu anlayamadan, kendimi banyoda buldum. Zayn, henüz boş olan küvete doğru bir adım attı. Ve beni küvete bıraktı. Sabah yaptığı öpücüklerin aynısından yapmaya başladı. Dudaklarımın kenarlarına kondurduğu minik öpücükler, içimde ki kelebeklerin canlanmasına neden oluyordu. Üzerimde biraz doğruldu ve kendine göre en rahat pozisyonunu aldıktan sonra boynumu emmeye başladı. Dili tenim üzerinde daireler çizmeye başladığında, ağzımdan bir inilti çıktı.

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin