10-Seni Öpmek İstiyorum

20K 640 54
                                    

Bu bölüm geç geldiği için özür dilerim. Öğretmenler ilk haftadan ödev verince böyle oluyor :/

Bundan sonra bölümler geç gelebilir. Üzgünüm. Ama haftada bir koymaya çalışacağım. Hatta kitap okuma zamanımın yarım saatini bölüm yazmak için harcayacağım :D 

Sınır 40 Vote 

Yorum yapmayı unutmayın :D

İyi okumalar :D

Bu arada Multimedyada yeni kapak tasarımım var. Nasıl olduğunu söylerseniz ona göre değiştireceğim :D 

Sizi seviyorum <3 

-"Salak..buldun tabi o kadar güzel kızı hemen sulan.. Hayır yani birde sevgilin var.." diye bağırıyordum filmdeki çocuğa.
Ne mi yapıyoruz ? Liam, Alexis, Zayn,ve ben oturduk bizim-aslında Zayn'in- evde film izliyoruz. Filmdeki çocuk bildiğiniz playboy yani. Alexis filmi durdurmuş , üçüde kafasını bana çevirmişti. Bunun nedeni film başladığından beri, sürekli yorum yapmamdı, dışımdan. Alexis :

+"Brooke, ikide bir böyle yorumlar yapacaksan biz sonra izleyelim. " Gözlerimi devirdim

-"Ne yapıyım, çocukta o kızı  aldatmasın o zaman." dedim çocuk gibi davranıyordum resmen. Zayn lafa atladı :

+"Çocukluk günlerini falan mı özledin sen ? hayır yani alt tarafı film. " Yarım ağız gülümsemesini yüzüne yerleştirip devam etti "Yakınlarda bir çocuk parkı var, gidebiliriz. "

-"O niye o ? "

+"Özlemini gidermen için." Ne dediğini anlayınca kolumun altındaki yastığı Zayn' e geçirdim. Gülmekle yetindi. Liam :

+"Çocuğun evlendiğini düşünün birde.." sonra hafif bir gülümsemeyle devam etti "..sahte evlilik falan yapıyormuş..Ahaha ne saçma olurdu." Bunu duymamızla buz kesmişe dönmüştük resmen.

-"Ahaha aynen..Hangi salaklar sahte evlilik yapar ki ?" Zoraki gülümsememle kekelememeye çalışarak devam ettim "Hiç hoş değil." Zayn ve Alexis abartılı kahkahalar atarken, Liam bize garip bakışlar atıyordu.

+"Düşünsenize sizin evliliğiniz sahteymiş aslında.. Biliyorsunuz, ilk evlendiğiniz zamanlar böyle demişlerdi..Ahaha.." Derin nefesler alırken Zayn'in belimdeki elinin orayı dahada sıktığını farkettim. Zayn' in kulağına uzanıp fısıldadım  "Elin diyorum, çok sıkıyorsun, canım acıyor..Ayrıca birşeyler söylemezsen şüphelenecek" Kafasını salladı ve konuştu, nihayet.

+"Babacık, şöyle saçma konulara girme" saçımı öperek devam etti "Brooke'u çok sevdiğimi bilmiyormuş gibi..."

______________

Ben mutfakta kurabiye türü birşeyler yapma çabalarındayken , Zayn de kahkahalarla bana gülüyordu. Haa, kamerayla beni çektiğini de atlamayalım. Saçlarım ve elbiselerim un içindeydi. Zayn'inkiler ise normal olarak tertemiz. Bir an Zayn'i unlamayı düşünmedim değil yani. Kafamı kaldırdığımda, Zayn' i göremeyince kendi kendime  küfrettim. Üstelik kamerayı açık bırakmış. Heralde "ben geleseye kadar komik bir olay olursa , kaçırmayayım" düşüncesiyle açık bırakmıştı. Tekrar unlarla olan savaşıma döndüğümden kısa bir süre sonra belimde bir çift el hissettim. Arkama bakmadan :

-" Zayn napıyorsun ?! " dedim sitemle karışık.

+"Karıma sarıyorum." deyince omzumun üstündeki başına döndüm, tam ağzımı açmıştım ki kulağıma fısıldayarak beni susturdu :
"Bu videoyu internette paylaşacağım yani bana iyi davransan iyi olur. " yarım ağız gülümseyerek "karıcığım"dedi ve yanağıma bir öpücük kondurdu.

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin