17-Dostlar Ne İçin Var ?

17.5K 542 45
                                    

Güneş ışığının son derece rahatsız eden etkisiyle gözlerimi açtım. Tanrım, Zayn perdeleri çekmeyi ne zaman öğrenecek acaba ? Uyandığında ilk iş olarak ona perdeleri çekmeyi öğretmeliyim. Yanımda çılgın bir şekilde -bir eli yastığın altında diğer eli belinde, sağ bacağı sağa doğru açılmış ve sol bacağı ise vücudumun üzerindeydi- yatan Zayn'i izlemeye başladım.

Mükemmel. Vücudunun herhangi bir yerinde hiç bir kusur bulamazdınız.

Dün aldığım karar tamamen duygularımın etkisi altında şekillenmişti. Ve şuan ultra mutlu hissetmeme neden oluyordu.

Dün gece unutulmaz ve inanılmazdı.

Zayn, yatakta hafifçe kıpırdandı. Elimi en az benimkiler kadar yumuşak ve başlı başına bir tarz olan karışmış saçlarına daldırdım. Hafifçe kıkırdadım. Küçük şeylerden mutlu olabildiğimi söylemiştim. Elimi saçlarından, yüzüne indirdiğimde ufak bir tereddüt yaşadım. Ama sonra aklıma onun Zayn Malik olduğu geldi. Yada başka bir değişle...Uykucu Malik.

Kafamın içinde duş almalısın emir kipleri dolaşırken rahat düşünemediğimden, yavaşca yataktan kalktım ve kendimi ılık suyun altına attım. Ilık su damlaları tenimde süzülürken, beynim tüm karmaşadan arınıyordu. Su damlaları vücuduma masaj etkisi yapıyordu.

Vücudumu havluya sarıp, ıslak saçlarımdan akan damlaları seyrettim. Bedenim üşüdüğümü belirtmek istercesine titrediğinde, saçlarım içinde bir havlu alıp, odaya geçtim. Zayn'in aynı şekilde yatması yüzüme bir gülümseme yerleştirmişti. İç çamaşırlarımı üzerime geçirip, kıyafetlerimi aramaya başladığımda Zayn'in sesi bana eşlik etti:

+"İç çamaşırlarını giymene yardım edebilirdim." Beni süzerek devam "Gerçi...onlar olmadan çok daha iyisin." Kızarıyorum...kızarıyorum...kızardım... Beni umursamayarak yataktan çıktı ve aynı anda gözlerim fal taşı gibi açıldı ve ışık hızıyla geri kapandı. Tanrım, neyim var benim ? Dün gece nasıl bir ruh halindeydim ve böyle 'küçük' bir detayı hatırlamıyorum ? Kahkahasını ve ardından mükemmel ses tonunu işittim "Şaka yapıyor olmalısın ? Pantolonumu giydim, görüş alanı serbest." Gözlerimi açtım ve hala iç çamaşırlarımla olduğumu hatırlayarak ümitsizce etrafa bakındım. "Kıyafetlerimi görme olasılığın yüzde kaç Malik ? Böyle duramam." Yarım ağız gülümserken "Aslında hiç fena bir fikir değil." Koltuklarda ki yastıklardan birini ona fırlattım ve gözlerimi kısarak "Pis sapık." Yanıma geldi ve elleri yanağımı okşamaya başladı "Hani sizin iç çamaşırlarınızla yaptığınız bir gün vardı..ımm.. çılgınlıklar günüydü adı sanırım ?" Sıkıntıyla üfledim. Bir zamanlar mantıklı gibi gelen şey şimdi çok saçma gelmeye başlamıştı. "O iş yattı Malik." Parmakları dudaklarımın üzerinde dolanırken "Oysa ki ben kocacığına bir ayrıcalık yapabileceğini düşünüyordum." Ani bir hareketle dudakları dudaklarımı buldu. Ve kısa bir süre sonra geri çekildi. "Hala fikrin aynı mı karıcığım ?" Gülümsedim ve dudaklarına küçük bir öpücük kondurdum "Hala fikrim aynı, kocacığım." Kafa salladı ve dudaklarını birbirine bastırarak banyoya girdi.

_________

Zayn'e hazırladığım kahvaltı mükemmel gözüküyordu. Tıpkı biz gibi. Ayak seslerini duyunca son kez masaya göz gezdirdim. Son kontrollerimi bitirdiğimde Zayn mutfağa girmişti bile.

+"Bayan Malik kahvaltıda hazırlarmış." Sandalyeye oturduğunda bende karşısına geçip oturdum. Ve kahvaltımızı etmeye başladık. "Bugün stüdyoya gideceğim." dedi bir kaç lokma daha yerken.

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin