2-Egomanyak Öküz Zayn

26.8K 741 93
                                    

(Bölüm  @MrsBiebsButler  için . Evlenmeleri biraz uzun sürecek gibi , çünkü illa birşey çıkartıyorum.Eğer böyle önlerine engelller koymazsam içim rahat etmiyor :D Herneyse.-herneyse demeyede taktım bu arada , bölümde sıkça rastlayabilirsiniz ,ben önceden uyarıyım.-Size büyük spoiler "kesin evlenecekler " :ASD:SDF zaten hikaye evlilikleri üzerine. Her neyse, ben ne içtim böyle ya ...İyice saçmaldım , verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :)) 

İyi Okumalar <3 

Seviliyorsunuz <3  )

Böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. Şuan konser çıkışı olduğu için,Zayn'in hemen gitmesi gerekiyordu. Bana telefonunu verdi ve benimkini de aldı ,yarın konuşmak üzere buluşacağımızı söyledi. Bu...bu sanırım bayağı ani gelişti. Yani herzaman bir ünlü size çarpmak üzereyken sizi görüp,evlenme teklif etmez. Zayn arabaya binince bende kendi arabamın olduğu yere doğru ilerledim. Gwen ve Alexis'in beni fark ettiklerini bile sanmıyorum. Çünkü hala konserden konuşuyorlar. Geldiğimi anlamaları için, sahte bir öksürük yaptım. Alexis :

+"Neden yüzünde anlayamadığım bir ifade var ? " Çünkü Zayn Malik'le evleniyorum ki bundan dolayı bu ifade gayet doğal. Tabi ki ben yine bunları içime gömüp,daha anlaşılır kelimeler seçip konuşmalıydım.

-"Size birşey anlatmalıyım.Ama burada olmaz. " dedikten sonra ikisininde meraktan öldüklerine eminim. Arabaya binip,ve onların da binmesini bekledim. Tahmin ettiğim gibi ,arabaya biner binmez ikiside sorular sormaya başladı. Bende soruları cevaplamak yerine , müziğin sesini açarak ,kendimi Made In The USA'nin akışına bıraktım.

Bu gece Alexis bizde kalacaktı, zaten kalmasada meraktan ölürdü. Pijamalarımızı giyip ,benim yatağıma oturduk. İkiside bana meraklı gözlerle bakıyordu. Bende daha fazla dayanamayıp konuşmaya başladım :

-"Zayn Malik bana evlenme teklif etti. " Harika giriş diye buna derim, off ya direk söylenir mi ? Biranda ikiside kahkahalarla gülmeye başladı. Harika,şimdi de bana inanmıyorlar. Yaklaşık 5 dakika gülmeleri bitince ,benim surat ifademin değişmediğini görünce ciddi olduğumu anladılar.Gwen :

+"Nasıl yani ? Biranda seni gördü ve benimle evlenir misin ? mi dedi ? "

-"Evet aynen öyle." Biliyorum biraz garip.

+"İyide onun zaten bir sevgilisi yok mu ? Yani yalnış anlama ama evlense sevgilisi ile evlenmez miydi ? " Çok doğru bende Alexis'i cevapladım :

-"Herneyse.Bilmiyorum tamam mı ? Herşey o kadar ani oldu ki. Yani bilmiyorum işte." Ne olur artık uzatmasınlar, çok bunaldım. Beni anlamış olacaklar ki , Gwen :

+"Pedikür zamanıı " diyerek ojeleri getirdi. Her zaman böyle kızlar toplantısı yaparız. Ve genelde hep eğlenceli geçer. Ben hala ojemin rengini seçememiştim. Ben renklerle uğraşırken ,Alexis neon sarısı ojeyi açtı.(multimedyada var ) Ona garip gözlerle bakıyorduk,Gwen'le. Neon sarısından bahsediyoruz, oje çıkartıcıda kullanmadığımız için ,Ahh Tanrım,çok göz alıcı olur.

-"Cidden onu sürmeyeceksin değil mi ? "

+"Brooke ,tabiki ben sürmeyeceğim. " Aldırmayıp,oje seçimime geri döndüm ,aniden Alexis'in sol elimin yüzük parmağımın tırnağına neon sarısını sürmesiyle yüzümün 5 karış olduğunu söylemem gerek var mı ? Kurallarımıza göre , bugün sürdüğümüz ojelerin 1 gün durması zorunluydu. Bende bu göz alıcı ojenin tek parmağımda kalmasını istemediğimden diğer parmaklarımada sürdüm. Kızlar yatmışlardı benim odamda kalıyorduk ben ortalarında yatıyordum. Yatalı bir saat olmasına rağmen ben uyuyamamıştım. Bugünü düşünüyordum. Yani bugün yaşananlar gerçek miydi ? Emin olmanın tek bir yolu vardı. Yarın Zayn'le buluşmak.

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin