8-X İle Sır Kardeşliği

20K 596 26
                                    

(Bu bölümü mobilden yazıp mobilden ekledim. Sınır geçince sizi bekletmek istemediğimden.

Yazarken sanki hikayeyi ben yaşıyormuşum gibi hissettim.

Sınır 30 Vote , bu arada sadece MrsBiebesButler ve honkiponkitono düzenli yorum yapıyor. İkinizde çok teşekkür ederim. Bölüm sizin için.

Votelarda benim için önemli ama yazma isteğim yorumlarınızla artıyor. Yorumları görünce mutlu oluyorum. Bu bölüme yorum istiyorum "yb yb " tarzı yorumlardan değil ama.

Herneyse.

İyi Okumalar

Sizi Seviyorum

-"Aaa..şey..ben..ben çıkıyım..en..en iyisi " Zorlukla gözlerimi ondan kaçırırken, ağzımdan bu kelimeler dökülmüştü. Bir cesaretle ona baktığımda , güldüğünü gördüm. Benim acınası halime mi gülüyordu yoksa hâlâ odadan çıkamama mı ? Herneyse.

Tanrım, çok güzel bir vücudu var.

+"Seninki kadar güzel olmasa da idare ediyorum işte. " duyduğum kelimeler gözlerimin açılma sınırını zorlarken , yüzüm de domatese meydan okumuşcasına kızarıyordu. Evet, ikinci kez düşündüğüm şeyi dışımdan söyleme hatasına düşmüştüm.

Harika. Ama durun biraz az önce Zayn benim , vücudumu güzel bulduğunu mu söylemişti ? Tanrım, evet. Hemen arkamı dönüp , kapıya doğru yöneldim. Ellerim bulunduğum durumdan dolayı titriyordu. Kapıyı açıp çıktım.

Harika. Şimdi ondan hoşlandığımı anladı kesin.

O kadar saat boyunca banyoda mıydı yani ? Ben bir kız olarak ondan önce hazırlandığıma inanamıyorum doğrusu. Yirmi dakika kadar sonra Zayn, aşağı indi. Siyah gömlek tenine mükemmel bir uyum sağlamıştı. Kot pantolonu da çok yakışmıştı.

+"Nasıl olmuşum ? " dedi arsızca gülerek. Gözlerimi devirme istegimi bastırıp, yüzüme sahte bir gülümseme yerleştirdim.

-"Harika. Hadi gidelim , geç kaldık. "

+"Sadece harika mı ? Ben,gömlek mükemmel vücuduna çok yakışmış tarzı birşeyler bekliyordum. " dedi yine aynı gülümsemeyle. Cevap vermeden kapıya doğru yöneldim.

-"Geliyor musun ? " deyip kapıdan çıktım. Kısa süre sonra , yanıma gelip elimden tuttu.

+"Neden gülüyorsun ? " Zayn söyleyene kadar güldüğümün farkında bile değildim. Gerçekten, nedenini bilmediğim halde gülmek de nereden çıktı ?

+"Brooke ? " Ona bakıp cevapladım :

-"Bilmiyorum." sonra Zayn "Anlıyorum " diye mırıldandı.

____________

-"Benim neden bayıldığımı hâlâ söylemedin. " dedim gözlerimi camdan ayırmayarak. Ona döndüğümde sigarasının dumanını camdan üfledi. Ve son derece ciddi bakışlarıyla :

+" Hamilelikte böyle şeyler olurmuş. " Bunu duyar duymaz ağzım açıldı ve kaşlarım kalktı. İçimde oluşan korku , sanki ormanda bir aslanla karşılaşmışım gibi hissettiriyordu. Bu kadar korkmamın sebebi , önceki sevgilimle birşeyler yaptığımız içindi. Zayn'e döndüğümde beni süzdüğünü gördüm.

+"Sadece şaka yapmak istemiştim. Bu kadar ciddiye aldığına göre ... "

-"Ne ?! Zayn kalbime iniyordu. "diye çığrındım. Tanrım, şaka olmasına mı sevineyim yoksa Zayn'in bu kadar beyinsiz olmasına mı üzüleyim ? Aptal.

+"O gün çok yorulmuşsun. Bünyen de zayıf düşmüş. O yüzden bayılmışsın. " dedi düz bir ses tonuyla. Ve arabayı durdurdu. Bir an "arabadan in " falan diyeceğini sanmıştım ama sonra buluşma yerimize geldiğimizi anladım. Hiçbirşey söylemeden araban indi. Bende indim. Paparaziler çocukların fotoğraflarını çekiyorlardı. Bizim geldiğimizi görünce bize doğru koşmaya başladılar. Bunu görünce "Ah Tanrım " diye mırıldandım. Zayn elimden tuttuğunda , güldüğünü farkettim. Ve istemsizce benimde güldüğümü farkettim. Ve günün olmazsa olmazı ; flaşlar... (Çekilen fotoğraflardan birini bilgisayara geçtiğimde ekleyeceğim.) İçeri girip hemen çocukların yanına gittik.

(Yazardan; Bu sohbette sadece bazı yerlere değineceğim çünkü çoklu konuşmaları sevmiyorum.)

Sohbet iyice ilerlemişti. Kızları çok özlemişim. Çocuklarıda.. Aslında en fazla beş kez böyle toplu buluşmalarımız olduğu halde hepsiyle çok samimiydim. Hepsi o kadar komik, o kadar anlayışlı ki..

+"Dostum neyin var ? " bu soru Liam'dan Zayn'e gelmişti. Aniden masaya bir sesizlik çöktü. Herkes Zayn ile ben arasında gidip geliyordu. Doğrusu bende niye böyle olduğunu bilmiyordum.

Yazarın Gözünden

Zayn'in aklı hala Brooke'un araba da neden bu kadar korktuğundaydı. Zayn sadece aptal bir şaka yapmak istemişti ama Brooke bu aptal şakayı fazla ciddiye almıştı. Zayn şuan ne hissettiğini tam olarak bilmiyordu. Yani gerçek anlamda. İçinde birşey alevleniyor gibi hissediyordu. Nedenini bilmeden Brooke'un eski sevgilisine nefret beslemeye başlamıştı. Brooke ise hala Zayn'in neden bu kadar somurtgan davrandığını merak ediyordu. Yani Zayn dalga geçerdi arsızca gülerdi ama şuan Zayn'in şimdiye kadar hiç göstermediği yüz ifadesi ile karşı karşıyaydı. Şuan Zayn' in aklından neler geçtiğini bilmeyi diliyordu. O belki bilemeyecek , Zayn'in bu duyguyu anlaması uzun sürecek belki..., Zayn Brooke'u kıskanmıştı. Ama bunu kendisi bile bilmiyordu, henüz.

Zayn' in garip davrandığını düşünen sadece Brooke değildi. Liam da birşeyler döndüğünü sezmişti. Zayn'i tanıyordu. Brooke ile ilk tanışma yemeklerinde Zayn'in gülümsemelerinin sahte olduğunu anlamış ama birşey belli etmemişti.

Her ne kadar umursamazlıktan gelseler de , herkes masada ki gerilimin farkındaydı. Zayn gerilimi artıran soruyu yöneltti Brooke'a :

+"Brooke, senin yeşilliğe alerjin yok mu ? Hadi gidip alerji kremini sürelim. " bu soru normal gibi görünsede herkes uydurma olduğunu anlamıştı. Zayn konuşmalara biraz dikkat verseydi , az önce Brooke'un rahat rahat yiyebildiği yiyeceklerin yeşillikler olduğunu söylediğini duyar ve böyle bir hata yapmazdı. Herkes aynı şeyi düşünüyordu "Neler oluyor ? " Brooke hemen kurtarma çabalarına girmişti.

-"Yani evet ,aslında maydonoza alerjim var. Ama çok sevdiğim için Zayn görmeden birkaç tane yemek istemiştim. Ama farketti. Değil mi Zayn ?" Zayn cevap vermeden kafasını salladı ve ikili lavobonun yolunu tuttu. İçeri girer girmez Zayn konuşmaya başladı :

+"Çıkışta ben Perrie'ye gideceğim seni bırakmamı ister misin ? " neden böyle bir cümle kurduğunu bilmiyordu. Aslında şuan Perrie'yi görmeyi hiç istemiyordu. Brooke üzülmüştü. Ama belli etmiyordu. İçinden "ben sadece platoniğim "diye geçirmeden edemedi. Zayn ise şuan Brooke'un neler düşündüğünü bilmek istiyordu. Aslında bilmek istediği tek şey Brooke'un onu kıskanıp kıskanmadığıydı. Brooke konuşmaya başladı , ikiside kapının dışında onları dinleyen kişiden bihaberdi.

-"Tamam, ama beni bırakman gerekiyor ,en azından taksi durağına. "

+"Seni eve kadar bırakmam Perrie'ye gitmemi geciktirsede, paparazinin seni yalnız yakalamalarına izin veremem. " Brooke kafasını salladı.

-" Umarım şu saçma evlilik bir an önce biter Malik, sana daha fazla katlanamayacağım. " dedi Brooke. Brooke için en kolay yol hep şakayla söylemekti. Tabi ki evliliğin bitmesini hiç istemiyordu. Zayn' i bırakmak istemiyordu. Zayn "hislerimiz karşılıklı Bayan Malik "diye yanıtladı Brooke'u. Kapının arkasındaki kişi de sessizce orayı terketti.

Onların bu küçük oyunlarından artık biri daha haberdardı.

Zayn, Brooke, Alexis, Gwen ve X'in sır kardeşliği...

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin