3-Zavallı ve Saf Brooke

24K 702 57
                                    

(Öncelikle , hikayeye gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Hepinize minnettarım <3 Yorumlarıda biraz arttırırsanız çok daha mutlu olurum :ASD:SDF Yani yorum arttırırkwn voteları düşürmeyinde asdfga Herneyse. Ben yine saçmalamadan gidiyim. )

Ahh,Tanrım ben ne yaptım ? Az önce Zayn'e onun "Egomanyak Bir Öküz " olduğunu söylediğim mesajı atmıştım. Zayn'in birdaha yüzüme bile bakmayacağı yeterince bariz , öyle değil mi ? Elveda Zayn , elveda Zayn'le evlilik ,elveda okuldaki saygın kişiliğim. Sanırım beni kimsenin bulamayacağı ıssız bir çölde yaşamanın zamanı geldi. Ama belki Zayn vazgeçmez ? Aptallıkta son nokta. Hemen Alexis'i aramaya karar verdim. Numaranın Alexis'e ait olduğuna emin olduktan sonra ,telefonu açmasını bekledim.

+"Sonunda. Biran beni unuttuğunu sandım. Anlat bakalım. "

-"Alexis ? Ben sana göndereceğim mesajı, Zayn'le ilgili olan..." benim tamamlamama fırsat vermeden o tamamladı :

+"Sakın Zayn'e gönderdim deme !! " Cevap vermek yerine susmayı tercih ettim.Bilirsiniz ,bazen susmak en iyi cevaptır.

+"Ahh,Tanrım ! Mesajda ne yazıyordu peki ? "

-"Egomanyak öküz Zayn "

+"Eğer Zayn seni öldürmeden yakalayabilirsem ,ben öldüreceğim. " Ne iyi bir arkadaşım var(!)

-"Belki mesajı görmemiştir. Belki görmeden engelleyebilirim ? "

+"Evet sende zaten Peter Petrelli idin. Görünmez olarak evine girip,mesajı silersin artık. Üzgünüm Brooke ama kendini kandırma ,o mesajı eninde sonunda görecek. "

-"Pozitif düşünme yetini kime bağışladın sen ? " Aldırmadan devam etti.

+"İyi hissediyor musun ? " Şuan berbat bir haldeyim ama benim içinde okulu ekmesine göz uymamam.

-"Evet,elbette."

****

Mesajı gönderdiğimden beri ,bir travma içindeyim sanki. İki saattir yatakta öylece yatıyorum. Hayır , alt tarafı bir mesaj , neden bu kadar ciddiye alıyorum ? Gwen' in sesiyle biraz toparlanmaya çalıştım :

+"Alt tarafı bir mesaj, bu aptal mesaj yüzünden neden kendini bu kadar üzüyorsun ki ? " Aramızda kan bağı olmamasına rağmen , düşündükleriniz, o an aklımızdan geçenler aynı.Kan bağı yok derken , Gwen evlatlık.Ama ben her zaman onu kendi öz kardeşim gibi gördüm. Yani evlatlık olduğu kimsenin umurunda olmadı, olmazda.

+"Yemek yiyecek misin ? "

-" Annemler bir çeşit travma geçirdiğimi biliyor mu ? "

+"Hayır ama yemeğe inmezsen öğrenecekler. " Nasıl yaptım bilmiyorum ama pozisyonumu değiştirip Gwen'e bir yastık fırlattım.,

-"Bunu bir tehdit olarak mı algılamalıyım ? " dedim gülerek. Kapıya yaklaştı ve hızlıca "evet" deyip odadan çıktı. Arkasından yastık attım ama tutturamadım tabi.

Yüzümü yıkayıp aşağı indiğimde , tahmin ettiğiniz gibi, yine herkes masaya oturmuş beni bekliyordu. Yemeğin tatlıya kadar olan kısmında havadan sudan konuşmuştuk. Tatlı faslı başladıktan biraz sonra babam :

+" Annen , bize birşey anlatman gerektiğini söylediğini söyledi. " Babamın kurduğu cümleden tam olarak birşey anlaşılmasa da , eve geldiğimde yapacağımı söylediğim açıklama ile ilgili olduğunu sezebilmiştim. Ne diyecektim peki şimdi ? Zayn Malik ile evlenecektim ama yanlışlıkla attığım bir mesaj yüzünden , artık rüyamda görürüm mü ? Ben ne söyleyeceğimi düşünürken o an için kurtarıcım olduğunu düşündüğüm mesajı okumaya başladım :

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Where stories live. Discover now