12-Kural 1: Dilbilgisi dersleri asla tek taraflı olmaz.

19.5K 619 83
                                    

****

Tüm sınıf sessize almayı unuttuğum telefonuma gelen mesajla yankılandı. İçimi gereksiz olduğunu düşündüğüm bir tedirginlik kaplarken, Sınıf arkadaşlarımın ve biricik(!) öğretmeninin bakışları eşliğinde mesajı okudum, gözlerimle.

"Biliyor musun ? Ben sana önceden de ısınamamıştım. Yani,... Sen ve Bayan Malik olmak ?..  Sevgili kocacığınla ortalık yerlerde özel meselelerinizi konuşmamalısınız. 
Ao, paparazi SAHTE evliliğinizi duysa ne tepki verir acaba ? 
Herneyse. 
Uzun lafın kısası sevgili Brooke, oyuna hoş geldiniz. 
Benim kurallarımın geçtiği, benim oyunuma... 

****

Sınıf mesajı okurken sessizliğe bürünmüştü. Mesajı okuduğumda yutkundum. Hadi ama bu nasıl olabilirdi ki ? Düşüncelerim birbirine karışmıştı. Tam anlamıyla ne yapacağımı bilmiyordum. Öylece duruyordum. 

+"Bayan Malik, sanırım sizi daha önce telefon konusunda uyarmıştım. Ve görünen o ki, siz bu uyarımı pek de dikkate almamışsınız. " Cevap vermek için ağzımı araladığımda bana fırsat vermeden devam etti "Lütfen, bitireyim." Bu rica değil daha çok "kapa çeneni ve de beni dinle"  tarzında söylemişti. "Telefonunuzu rica ediyorum, Bayan Malik"  Ne ? Şaka mı yapıyordu bu kadın ? Gerçektende telefonumu ona verebileceğimi düşünmüyordu değil mi ? "Aslında tamda böyle düşünmüştüm Bayan Malik"  Bayan Marin -Bu kadın bana karşı kılıcını çektiğine göre artık bana samimi davranmayacaktır ki bu durumda bende ona samimi davranamam- karşısında yüzümün kızarmasına engel olamadım. Genelde Zayn'in yanında yanında böyle bir aptallık yapardım ama...

Sahi Zayn acaba şuan ne yapıyor ? Beni ilgilendirmez.

+"Bayan Malik ? " Soru sorarcasına bakışlarımı Bayan Marin'e çevirdiğimde, gözlerini devirdi "Telefonunuz ?" Telefonuma bakıp, ilk aklıma gelen ve aynı zamanda çılgınca olan fikri uygulamaya geçirdim. 

Arkamı dönüp, hızlı adımlarla ve sınıf arkadaşlarım ile Bayan Marin'in şaşkın bakışları arasında sınıfı terkettim.  Okuldan çıkarken, Zayn'i aradım. 

+"Sen.beni.arıyorsun.Brooke hasta mısın ? " Gülümsemesini hissettim. Ve gülümseyerek devam etti "Yoksa beni mi özledin ?" Gözlerimi devirdim. 

+"Gözlerini devirince çok itici oluyorsun Bayan Malik " Bayan Malik kelimesini duymazdan gelip, etrafıma bakındım. Etrafımda olsa bile bile gözlerimi devirdiğimi görebilecek kadar yakınımda olamazdı. 

-"Nasıl bildin? " Cevap vermesini beklemeden devam ettim "Herneyse. Büyük bir problemimiz var. Hemde çok büyük. " 

+"Brooke sesin kötü geliyor." Sonunda anlayabilmişti. 

-"Konuşmamız lazım." 

+"Okulun orada ki kafeye geç, 5 dakikaya oradayım." 

______________

 Zayn'e herşeyi anlatmıştım. Yani, bildiğim kadarını. Yani hani şu bilinmeyenle ilgili olanları. Mesaj tabi ki bilinmeyen numaradandı... Biri bizim 'küçük' sırrımızı biliyordu ama biz bilenin kim olduğunu bilmiyorduk.. 

Harika.

+"Eve gidelim, orada birşeyler düşünürüm. Nedense heryer şüpheli gelmeye başladı." 

-"Tamam." diye cevapladıktan sonra çantamı alıp ayağa kalktım. Tam o sırada telefonum mesaj sesi ile titredi. Telefonumu çıkardım tam mesajı okumak üzereyken Zayn telefonu elimden alıp mesajı okudu. Mesajı okuduğunda yüzünde kocaman bir gülümseme belirdi. Meraklı gözlerle Zayn'i süzerken dayanamayıp, telefonuma uzandım. Bu ani çıkışımı beklemediği için birbirimize oldukça yakınlaşmıştık. Nefesini yüzümde hissediyordum. Hala yüzünde bir gülümseme vardı. Beklemediğim flaşlarla, o romantik an bozulmuştu. Yüzümde patlayan flaşlardan rahatsız olmuştum. Tanrım, henüz kafeden dışarı bile çıkmadan ne bu flaşlar ? Zayn hesabı ödedi ve kafenin çıkışına doğru yöneldik. Paparaziler çıkışa doğru yöneldiler. Zayn, kapşonlu gri hırkasını ve gözlüklerini çıkararak bana uzattı.

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin