6-Eski Sevgili

20.6K 625 22
                                    

(Sınır geçince hemen eklemeye çalıştım. Ben bu bölümü pek beğenmedim. İçime sinmedi yani. Çok saçma oldu bence.

Herneyse.

Sınır 20 Vote

İyi okumalar :D

Sizi seviyorum

****

-"Tanışıyor olabilir miyiz ? " Ve kafamda beliren isimle şoka uğradım.

-"Tanrım ! Jonathan Groff'u tanıma olasılığın var mı ? " Garson yerine , arkamda ki kişi verdi cevabı :

+"Ben onu çok yakından tanıyorum. " hemen arkamı döndüm ve devam etti " Beni özledin mi B ? "

****

Kocaman açılmış gözlerim Jon' un gözleriyle buluştuğunda , içimde kelebekler uçuşmaya başladı. Tanrım, Jon benim ilk aşkım değildi ama en uzun süre onunla birlikte olmuştum. Çıktığımız zamanlar o kadar güzeldi ki. Ama ailesi boşanınca o da annesiyle birlikte Wiskonsin'e gitmek zorunda kaldı. Etrafta paparazinin olmadığını bilsem , ona sarılabilirdim.

-"Jon ? " sesimi ben bile zor duymuştum. Zayn oturduğu yerden kalkıp hemen yanımıza geldi ve bana sarıldı.

+"Hadi gidiyoruz. "deyip beni oradan çıkardı. Suratımın bembeyaz olduğuna yemin edebilirim.

+"O kimdi ? " Cidden mi Zayn ? Iyi misin de diyebilirsin.

-"Eski bir arkadaş. " diye geçiştirmeye çalıştım.

+"İyi ,o eski arkadaşınla görüşme. "

-"Merak etme paparaziler etraftayken onun yanına gidemeyeceğimi biliyorum. " dedim bilmiş bir tavırla.

+"Aferin, benim biraz işim var. İstediğin birşey var mı ? "

-"Hayır yok. "deyip otele yöneldim. Hala kendimi aşırı garip hissediyordum. Yani iyi anlamda garip. Odaya girip kendimi yatağa attım. Ve bir gün içinde ne kadar çok duygu değişimi yaşadığımı farkedip, gülümsedim.

Zayn'den Devam

Brooke'un restorantta karşılaştığı çocuk gözüme çok tanıdık geldi. Yani o çocuğun Brooke'un eski sevgilisi olduğunu anlamamak için aptal olmak gerek. Ama yanlış olan birşeyler var. Herneyse. İki gün sonra dönüyoruz ve hiç iyi vakit geçirmedik. Bu yüzden hem benim hem de Brooke'un eğlenebileceği birşeyler ayarlamak istiyorum. Bu yüzden Gwen ve Alexis'i arayacaktım. Yani ben Brooke hakkında hiçbirşey bilmiyorum o yüzden. Alexis telefonunu açmayınca Gwen'i aradım.

+"Zayn ? Brooke iyi mi ?"

-" Evet, iyi, ben birşey soracaktım. Burada biraz zor zamanlar geçiriyoruz ve biraz eğlenmek istiyorum. Sürpriz gibi düşün. Brooke ne tür şeylerden hoşlanır ?

+"Yani yemek falan mı ? " Gözlerimi devirdim. Gwen kesinlikle Brooke' un yanında fazla kalmış.

-"Gibi. Yemek, oyun..."

+"Yemeyi en çok sevdiği şey Pizza. Lunaparka gitmeye bayılır. Tanrım, bir kere Disneyland'a gitmiştik. Gideceğimiz günün gecesi heyecandan uyuyamamıştı. Favori mekanı Disneyland. Başka ? "

-"Sağol bu kadar yeter. " deyip telefonu kapattım. Böyle birşey yapmamın tek nedeni Brooke' un da eğlenmeye ihtiyacı olduğunu düşünmem. Neyse. Düşünceler içindeyken farketmeden ,az önceki restoranta geldiğimi farkettim. Burada ters giden birşeyler olduğunu ispatlamak için içeri girmeye karar verdim. Hatta belki gizlice Brooke ile bu çocuğa bir buluşma bile ayarlayabilirim. İçeri girip , önceki masamıza oturdum. Azarladığım garsonun bölümündeydi burası. Ondan da özür dilemem gerekiyordu. O zaman neden o kadar çok tepki verdiğimi bilmiyorum. Sadece öyle davranmam gerektiğini hissetmiştim. Garsonu beklerken Brooke'un eski sevgilisi karşıma oturdu.

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin