39. fejezet

3.3K 145 10
                                    

Sziasztok!
Meg is érkeztem a következő résszel!
Köszönöm szépen az előző részhez érkezett 28 vote-ot és 
2 olvasói komit. Fantasztikusak vagytok! ♥♥
Nem is húzom tovább az időt! Jó olvasást és HAGYJATOK NYOMOT MAGATOK UTÁN!
Remélem ez a rész is elnyeri tetszéseteket!
Vigyázzatok magatokra!
Puszi: VanneyG :* ♥☺




Harry a másodperc töredéke alatt gépeli be a keresőbe: Harry Styles – What makes you beautiful (Audio). Az első találat már rögtön az ő dala. A megtekintése pedig már 69.583-nál jár. Harry szemei elkerekednek és ismét örömkönnyek jelennek meg azokban. Arcára lassan egy mosoly kúszik, ami engem még boldogabbá tesz. Harry keze az egér felett remeg. Megfogom kezét és puszit nyomok arcára, mire vesz egy mély lélegzetet.

- Indítsd el – biztatom.

Harry rákattint a videóra, majd megjelenik az a kép, ami az indexképen is látható. A dal pedig elindult. A szöveg azonnal magával ragad. Harry hangja csodálatosan szól és hihetetlen milyen gyönyörűen kiénekli a hangokat. Harry végig engem figyel, én pedig végig sírom azt a bizonyos 3 perc 23 másodpercet.

Sírásom okát nem tudom pontosan megmondani. Közrejátszik benne a büszkeség, a meghatódottság, a szerelem, a boldogság és öröm mellett megannyi érzelem. A dal végére arcomat teljesen eláztatják könnyeim.

- Hogy tetszett? – kérdezi Harry.

A szememre ülő könnyfátyol mögül ráemelem tekintetem.

- Tökéletes – sírom – Hihetetlen, hogy milyen tehetséggel vagy megáldva.

- Szóval tetszett – állapítja meg mosolyogva – El sem hiszem, hogy 8 óra alatt ennyien nézték meg.

- Nyolc órája van fent a dal? – csodálkozom – Hogy-hogy csak most szóltak?

- Mivel amikor a dal felkerült mással voltam elfoglalva – vigyorog perverzen.

Arcom érzem, hogy elvörösödik és lesütőm szemeim. Eléggé zavarba tud ezzel a dologgal. Pedig két ember között teljesen természetes dolgot tettünk. Mégis úgy érzem magam, mintha bűnt követtem volna el.

***

Harry a szüleinek is megmutatta a dalt, akiknek szintén könnyeket csalt a szemébe a büszkeség. A dalt – mint megtudtuk – Harry írta, ami úgy gondolom hatalmas dolog. Elmondása szerint itt-ott apró változtatásokat tettek bele a profi dalszövegírók, de semmilyen drasztikus változtatás nem jött létre az ő kezük által. Ennek pedig kifejezetten örülök. Hiszen ha úgy vesszük, Harry kezdő „dalszövegíró" és majdnem teljes egészében az ő szövege hallható. Ha büszkeség gyilkolna, azt hiszem már egy ideje nem élnék.

Már este kilenc óra van Harryvel pedig mindketten a zuhany alatt állunk. A meleg vízcseppek mindkettőnket ellazítanak. Harry kezei a derekamon pihennek, s így von magához. A fürdőszobában néma csend van, csak a víz adja hangjait, amikor leér a zuhanytálcára. Már-már elveszünk egymás szemében, de mégsem kínos a helyzet.

Harry egy puszit ad orrom hegyére, ami természetesen mosolyt csal arcomra. Felkarjáról felvezetem kezeimet nyakára, s az köré fonom őket. Nyaka hátsó részén felvezetem kezem tarkójára és gyengéden belemarkolok hajába, majd meghúzom azt. Harry ajkait az enyém ellen nyomja. Nyelve bejutást kér a számba, melyet azonnal meg is kap. A jól ismert táncot járják, amely mindkettőnkben felkorbácsolja azt a bizonyos vágyat. Harry kezei a fenekemre csúsznak, mire belenyögök csókunkba.

- Szeretlek – suttogom, mikor levegő után kapkodva elválok tőle.

- Én szeretlek Ro.

***

Az ágyban feküdve Harry mellkasán pihen fejem és tökéletesen hallom szívverésének ritmusát. Mivel nincs rajta felső – csak egy boxer – mutatóujjam hegyével apró köröket rajzolok hasára.

- Min töröd azt az okos kis buksidat? – kérdezi lágy hangon.

- Holnap huszonnegyedike – felelem – Egy éve huszonnegyedikén anyuval fát díszítettünk, sütit sütöttünk és készültünk a másnapi vacsorára, amin bár csak ketten voltunk mégis fantasztikus volt – feszek egy mély levegőt – Erre 364 napra már nem vagyok vele és menyasszony vagyok – nevetek fel – Jó lett volna hazarohanni hozzá, miután megkérted a kezem, sírva a nyakába borulni és elmondani neki, hogy milyen módon kértél feleségül. Hallgattam volna, hogy még túl fiatalok vagyunk a házassághoz. Rábeszéltem a dolog ellenkezőjére – szipogtam, s könnyeim Harry mellkasára értek – A karácsonyt pedig az eljegyzéssel egybe kötve ünnepeltük volna és öten ültünk volna a fa körül. Ajándékokat bontás közben sütit majszoltunk volna. Jó ízű beszélgetést követően pedig valami karácsonyi filmet néztünk volna meg.

- Reszkessetek betörőket? – kérdezi kuncogva, mégis szomorkásan Hazz.

- Igen – nevetek fel könnyeim mögül – Kevinnek minden évben meg kell védenie a házat.

Harry is felnevet, de pillanatok alatt el is hallgat.

- Hidd el, egy nap együtt fogjuk ünnepelni az eljegyzést – ad egy puszit fejem búbjára.

- Azt kétlem – nézek fel rá – Anya tökéletesen elvan Michael-el. Nem keres, nem ír, nem hív, nem is aggódik értem.

- Baba, – sóhajt lemondóan – ne törd ilyenen a fejed. Hiszem, hogy egy nap anyukáddal ugyanolyan lesz a kapcsolatod, mint azelőtt. Újra ti lesztek a legjobb barátnők és mindent megtudtok majd beszélni. Hidd el.

- Annyira hiányzik – zokog fel hangosan.

Harry teljesen felém fordul és ölelésébe vonva ringatni kezd. A szívem és a lelkem sajog. El sem tudom képzelni, milyen lehet egy árva kisgyereknek. Senkinek nem mondhatja, hogy anya. Nem mehet oda az anyukájához, hogy gyógy puszit adjon a sebeire. Nem sírhat még egy esti meséért. Én ezeket megkaptam mikor kicsi voltam. De a az élet elvette tőlem. Michael elvette tőlem...


☺ CSATLAKOZZ TE IS A FACEBOOK CSOPORTHOZ! ☺

FB csoport link: https://www.facebook.com/groups/1490913031234466/?fref=ts

FB csoport neve: "Eltaszítva (wattpad)"

☺NÉZD MEG TE IS A TÖRTÉNET ELŐZETEST! ☺

Eltaszítva Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vlBAtXSjWec

Eltaszítva Trailer: youtube: Eltaszítva - Wattpad

Készítette: Claudia Sinclair

Eltaszítva [Harry Styles fanfiction HU] [Befejezett]Where stories live. Discover now