..Ty si jeho anjel strážny..To je..

321 23 0
                                    

Vyšli sme z klubu a Jakub ma zatiahol do uličky. Oprel ma o stenu a začal ma vášnivo bozkávať. "Ďakujem!" povedal pomedzi naše bozky. Z klubu vyšiel Erik, pribehol k nám a oboch nás objal. "Demi, ty si Kubov anjel strážny." povedal. "To je.." povedal Jakub a dal mi pusu na líce. Potom sme šli odprevadiť Erika domov a ruka v ruke sme aj my šli domov.

Pred mojim domom sme sa ešte rozprávali a potom sme sa rozlúčili bozkom. Vošla som dnu a hneď ako som zatvorila dvere, som sa po nich spustila dole a chytila sa za hlavu. Chcelo sa mi strašne smiať ale nevedela som prečo. Žeby od šťastia? Potom som vstala, šla hore napustiť vaňu. Keď som sa osušila ľahla som si a okamžite zaspala. 

Zobudila som sa na to, že ma slnko šteklí po tvári. Otvorila som oči. Ach! To je dnes pekne. Obliekla som sa, umyla, namaľovala a šla si nachystať raňajky. Nebola som moc hladná, tak som si dala len jogurt. Vzala som si tašku a vyšla von. Pred domom ma už čakal Kubo. "Dobré ráno princezná." pobozkal ma. "Aj tebe." usmiala som sa a šli sme do školy. 
Vošli sme do triedy. Sára hneď priskočila k Jakubovi a zatiahla ho na chodbu. Nešla som za ním. Vie sa o seba postarať. Nie je predsa malý. Pomyslela som si a šla k Miši. "Ahoj Miša!" pozdravila som. "Čawko." usmiala sa. "Miši, môžem sa ťa niečo spýtať?" pozrela som na ňu. "Jasné že môžeš." "No vieš, ocko ide na týždeň preč a tak som sa chcela spýtať či by si u nás nespala." povedala som stručne. "Jasné veľmi rada, ale môžem iba 2 dni lebo k nám príde teta a tak. Veď vieš" prevrátila oči a zasmiala sa. Potom sme si začali opakovať na test a konečne tí dvaja prišli. Jakub stratil úsmev. Čo sa stalo?" nahla som sa. "Nič dôležité." povedal vážne a otočil sa. Hmm. Kto vie, čo mu tá krava povedala. Celé dopoludnie ma to štvalo. Nemohla som sa na nič sústrediť. No chvala Bohu, že už ma čaká iba telesná a rýchlo domov. 

"Demi prihraj!" kričal Tom. Hodila som mu loptu a on zavesil kôš. Áno, áno. Zase sme hrali basketbal. Potom sme sa šli prezliecť a ja som sa dohodla s Mišou na 4 a utekala domov.
Zapla som si hudbu na plno a začala chystať. Popratala som, v hosťovskej som Miši ustala a zišla do kuchyne. Robila som chlebíčky. Bola som započúvaná a pospevovala som si. Zrazu ma niekto schytil za boky, vytočil ma a pobozkal. Zľakla som sa a chcela sa odtrhnúť, no keď som si všimla, že je to Jakub nechala som sa. Potom som sa odtrhla a spýtala sa. "Čo tu robíš?" "Chýbala si mi." povedal a začal ma znovu bozkávať. Bol vášnivý, plný adrenalínu. Bol proste dokonalý. Posunul tanier s chlebíkmi, vysadil ma na linku a pritiahol si ma. Prsty som mu zamotala do vlasov a jemne za ne zatiahla. Zavzdychal. Vzal mi tvár do laní a zatiahol mi za peru. Aj ja som vzdychla. Potom pokračoval v bozkávaní. "Ehm... neruším?" spýtala sa Miša. Rýchlo sme sa od seba odtrhli. Určite som bola červená, ale Kubo nič. Rýchlo som sa opravila, lebo som si všimla že mi rozopol košeľu a ani neviem ako. "Tak ja idem. Som dohodnutý s Erikom." dal mi pusu a už bol na odchode. "Kubo, keby ste sa náhodou nudili príďte k nám." povedala som. "Prídeme láska. Pa." zamával nám a odišiel. "Vy spolu chodíte?" spýtala sa Miša. "Asi áno." usmiala som sa. Dali sme si chlebíčky a pustili film. Popri ňom sme debatovali.

Zazvonil zvonček. "Pôjdeš prosím otvoriť?" poprosila som Mišu a tá hneď letela k dverám. "Ahojte! Poďte ďalej." počula som ju z chodby. Do obývačky prišli tí dvaja. "Tak sme tu. Doniesli sme niečo na jedenie a na pitie." povedal Erik a ukázal nám popcorn, colu a pivo. "Tak tam tak nestoj a posaď sa." povedala som mu a naliala som nám pivo a spravila popcorn. Chlapci vybrali film a pustili ho....

Okradnutá...Where stories live. Discover now