Párty..a jej následky..

327 27 1
                                    

Ach jo nedeľa. Do obeda sme s ockom vyvárali, najedli sa a on odišiel na hokej. Vráti sa večer a ja večer vypadnem na tú párty. Zavolala som Miši nech príde. Prichystáme sa u mňa. 

"Ahoj" usmiala som sa. "Čawko. Máte prekrásny dom." zalichotila mi. "Vďaka. Tak čo, ideme sa chystať?" "Jasné." nahodila veľký úsmev. Ja som si natočila vlasy, namaľovala a obliekla si šaty. Také jednoduché, nič extra. Miša mala už od prírody prekrásne vlasy, tak si ich nechala rozpustené, nalíčila. Mala na sebe ryfľové kraťasy a navrch crop-top. Pristalo jej to. 
"Ideme?" nahodila. "Jasné." usmiala som sa. Veď aj tak, párty sa začala pred 2 hodinami. "Vošli sme dnu. Dom bol obrovský. V obývačke bol prekrásny kožený gauč. Krása. Zbadal nás Erik a prišiel nás privítať. "Sekne vám to baby." pousmial sa lišiacky a vzal Mišu zatancovať si. Ja som si vzala niečo na pitie a kecala som tam s pár ľuďmi. "Jej ahoj Demi. Nevedel som, že ťa tu stretnem." ozval sa pri mne Tom. "Ahoj. Tak vidíš." zasmiala som sa. Zakecali sme sa. Odrazu bolo z poschodia počuť krik. Strašný krik. Vybehli sme po schodoch hore. Sára sa tam hádala s podnapitým Jakubom. "Ty hajzel! To nemyslíš vážne! Nemôžeš ma len tak opustiť. Čo si to dovoľuješ...." zjapala na plné hrdlo Sára a Jakub sa iba smial. K Jakubovi pribehol nejaký chalan a jednu mu prijebal. Jakuba opustil smiech a strhla sa bitka. Tý dvaja sa tam práskali a Sára si kľudne odišla. Odrazu ma zbadala. "Tak tu si ty potvora." pribehla ku mne a strelila mi. "Kvôli tebe ma Jakub opustil ty kurva! Čo máš ty a ja nie?" a zase mi jednu dala. "Tak a dosť! Ja som nič neurobila! Tak sa láskavo ukľudni. Ešte raz sa ma dotkneš tak oľutuješ!" skríkla som po nej. Natiahla ruku a chcela ma znovu udrieť, no nestihla. Dala som jej päsťou do nosa a spustila sa jej krv. "Ty suka!" zvrieskla a rozbehla sa dole. Tí dvaja sa tam ešte bili. Vzala som jednému chalanovi z ruky fľašu a tresla som tomu debilovi, čo Jakuba ničil po hlave. Ten sa ku mne otočil a odsotil ma. Ocitla som sa na zemi. Pribehol ku mne Tom a zdvihol ma. Zrazu Jakub preletel cez okno von. "Jakub!!" zkríkla som a rozbehla sa k oknu. Chvala bohu, pod oknom bol bazén, no Jakub sa nevynoril. Neviem, čo ma to napadlo ale skočila som za ním. Vytiahla som ho z vody. Bol v bezvedomí. Okolo nás sa všetci zoskúpili a čumeli naňho. Nepreberal sa a tak som mu začala dávať prvú pomoc. Prebral sa. Objala som ho. "Ty si taký dement! Počuješ?" plakala som tam. On sa len usmial a objal ma tiež. Tom všetkých poslal domov. Zostal po nich pekný bordel. Ja som vzala Jakuba do kúpelne a ošetrovala som ho. "AU! Prestaň!" skríkol po mne. "No budeš musieť vydržať!" skríkla som po ňom zase ja. Bol prekvapený. Toto asi nečakal a tak mu nezostávalo nič iné, len zaťať zuby. "Hotovo!" oznámila som mu. "Ďakujem." povedal. "Diominika! Ty krvácaš!" "Čože?" pozrela som do zrkadla a z nosa sa mi lial prúd krvi. "Kurva!" zahrešila som a priložila som si vreckovku. "Poď! Beriem ťa do nemocnice." rozkázal. "Tak to ani náhodou!" povedala som rázne. "Ja nikam nejdem! To je v pohode. To prestane. To skôr ty by si tam mal ísť a ..." ani som nedopovedala a odpadla som. 

"Už sa preberá:" počula som Jakubov hlas. Otvorila som oči a stál nado mnou, s obviazanou hlavou. "Ahoj, maličká." pohladil ma po vlasoch. "Ahoj." usmiala som sa. "Jakub, ja ťa zabijem! Ty si ma fakt zobral do tej nemocnice?" pozrela som naňho akože naštvane. "A čo som mal akože robiť? Odpadla si mi pred očami a bol som v šoku." povedal na obhajobu. Do izby vtrhol ocko. "Demi, už si prosím odpusť tú nemocnicu." povedal trochu naštvane. Jakub ho zobral na chodbu a o niečom sa bavili. Potom obaja vošli dnu a ocko už bol kľudný. "Už musím ísť do práce." povedal ocko smutne. Dal mi pusu na čelo a s Jakubom si podali ruky. "Čo si mu narozprával?" vyzvedala som. "Ale nič." usmial sa Jakub. "Ešte ti spravia nejaké vyšetrenia a pustia ťa domov." oznamoval s úsmevom. "A čo ty?" pozrela som naňho. "Čo ja?" spýtal sa nechápavo. "Si v pohode?" povedala som ustarostene. "Jasné že som." mávol rukou. Mne potom spravili vyšetrenie a pustili ma s ním domov.

Okradnutá...Where stories live. Discover now