Hired for Styles (Czech story)

By Nikol_ka

410K 18.7K 180

Arianna Brooks byla vždy docela normální, tu a tam udělala pár blbostí, ale kdo ne? Když je najata MODESTEM... More

1. Yes, Officer?
2. Winner!
3. Just One Question
4. Why Me?
5. First "Date"
6. Roommate Wanted?
7. For the Media
8. Hands
9. "Pick a Movie"
10. @AriannaBrooks_
11. What's the Scoop?
12. Dibs on the Bed
13. "Winners Don't Cheat"
14. The Things You See in LA
15. Truth or Dare
16. Are You Alright?
17. Butt Dialed
18. Girls' Night in
19. Beep
20. Oh Well
21. TV dinners
22. What a Dork
23. Boxes
24. Birthdaystagram
25. Forty?
26. Curly Haired, Drunken Mess
27. "Do you ever just think?"
28. "How's the hangover?"
29. Phonecalls
30. Cigarettes
31. No Cameras
32. "You beat me to it"
33. "What are you smirking about?"
34. Nate!
35. "Not jealous, huh?"
36. "What are you two chattering about?"
37. "Can I ask you something, babe?"
38. "That's ridiculous"
39. "What happened in here?"
40. "What are you talking about ?"
41. Rainy Days
42. My Own Personal Bodyguard
43. The Air of France
44. Exactly How I Imagined
45. A Small Cafe
46. "Can't we just talk about this?"
47. "Say what?"
48. Welcome Back Party
49. One Can.
50. Distractions
51. "My what?"
53. "Did I hit a nerve?"
54. Primadonna
55. "He's busy."
56. Marimba
57. "I'll say."
58. "Definitely not me."
59. "Hi."
60. "Oh, wow."
61. "Stop laughing."
62. Too Quiet
63. "We cool?"
64. "Surprise!"
65. "Is everyone ready?"
66. "Something scary."
67. "We can't cook."
68. Lame Jokes
69. "How've you been?"
70. Suits
71. "Sounds like a plan."
72. "The movie started?"
73. Really.
74. Beside You
75. Milkshakes
76. "This lines pretty long, huh?"
77. Room 221
78 "Got it."
79. "You ready?"
80. That's Original.
81. That's today.
82. Afraid?
83. "Are you nervous?"
84. Define Love + Epilogue.

52. Nothing.

3.9K 166 2
By Nikol_ka

Tak tu máte další díl :) Jo a mám pro vás dobrou zprávu .. .. budu přidávat každej den :D Teda pokud budu mít čas, ale nejspíš jo :) 

I hope you like it!

Taxík zastavil před chodníkem, utřela jsem si slzy, vzala si svoje věci a naposledy jsem se podívala na dveře. Chci bežet dovnitř, obejmout Harryho a říct mu, jak mě to mrzí a chci mu říct, že je všechno v pořádku, ale vím, že se to nestane. Všechno jsem posrala. 

Pořád se dívám na dveře a rozhoduju sem jestli bych měla jít dovnitř, když se klika začala hýbat. Doufám, že myslel na to stejné co já. Přijde mi říct, aby jsme se vrátila dovnitř. Políbí mě a já přestanu plakat a všechno to bude dobré. 

"Zapomněla jsi na tohle." Jeho oči jsou červené, podal mi šek a vrátil se zpátky do domu. Taky plakal? Chci aby se vrátil, potřebuju ho. Věřila jsem, že přijde pro mě a odpustí mi, ale on mi jen dal ten posranej šek, který si stejně nevyzvednu. Nechci. 

Ne, neodejdu od něj tak lehko. 

"Harry!" Položila jsem svoje věci a přešla jsme ke dveřím, bouchám na ně. 

"Harry, notak!" Nechci, aby to takhle skončilo. Nechci, aby jsem vůbec skončila. 

"Můžu ti to vysvětlit?" Vzlykala jsem. 

Neotevírá dveře. Ani mi neodpovídá. 

"Harry, prosím!" Proč jsme si zapomněla ty prokleté klíče vevnitř? Brečím víc než předtím. Nemůžu ho takhle ztratit, jednuduše nemůžu. 

"Harry já tě miluju!" Miluju ho. Hodně ho miluju, není to vidět? Po tom všem, jedna hádka a my se rozejdeme? 

Nic. Vůbec nic se neděje. Ani zvuk zevnitř domu. 

Není to jako ve filmech. Kdyby to tak bylo, právě te´d by otevřel dveře, možná by se dokonce ani trochu usmíval. Jeho ruce by byli otevřené pro mě a já bych do nich spadla, a on by mi řekl, že všechno bude v pořádku. 

Ale nestalo se tak a ani nestane. Stojím tu jako idiot, břečím a bouchám do dveří, čekám na Harryho, který by měl nějak zareagovat. Ale ne. 

"Harry..." Řidič taxíku na mě netrpělivě zatroubil. Určitě v jeho očích vypadám jak šílené, plačící děvče v šatech uprostřed noci kříčící na osobu na druhé straně dveří, který se mi neozývá. 

"Tak jak to teda je?" Dusím se. "Skončili jsme?" Nic.  

Rukou jem si utřela oči, černou linku a řasenku mám po celé tváři. Z toho pláče se cítím tak unaveně, spadla jsem, když jsem se snažila vzít si kufr. Chodník a všechno okolo je rozmazané z mých slz. Nezastavují se. Ztrácím jednoho člověka, kterého jsem skutečně milovala. Samozdřejmě, milovala jsem lidi, ale nebyla jsem tak zamilovaná jako teď. Do Harryho.  

Řidič taxíku je fakt pěkný a trochu mi připomíná kluka s kterým jsem chodila na střední. Pomáhá mis kuframa. Vlastně dělá všechno, zatímco já se na něho dívám. 

"Kam to bude, lásko?" Ptá se, když jsem v taxíku a nemám žádný výhled na Harryho dům. Kam mám jít? Můžu jít do hotelu, ale novináři by byli všude, nechci na sebe přilákat žádnou pozornost. Jsem překvapená, že teďkom nejsou v okolí.  

"Hm.." Komu mám zavolat? Eleanor šla na Vánoce k jejím rodičům. Doprdele, to už je vánoční čas? Co mám teď dělat? Můžu jít k Perrie a Zaynovi, ale nemůžou mě takto vidět.  

"Můžu vás trochu, provést, dokud si to nerozmyslíte." Mluv! 

"DObře, děkuju vám." 

Nakonec jsem napsala Perrie a jednoduše ji napsala, že se sejdeme u baru, kam jsme se rozhodli už jít předtím. Potkáme se za deset minut, takže jsem měla trochu času se upravit.  Ptala se, proč jsme se s Harrym neukázali na dvojtým rande a tak jsem ji řekla, že je to dlouhý příběh. Všechno ji to vysvětlím dnes večer, doufám, že se na mě nebude dívat jinak, když se dozví o smlouvě. Teď fakt potřebuju kamarádku. 

Přišli jsme do malé, z poloviny prázdné restaurace na konci ulice, byla jsem přivezena na to místo a rozhodla jsem se svýmu řidiči aby odešel.  

"Kolik?" Ptám se, když jsem si vzala všechny svoje věci. Fakt si vezmu do restaurace kufr? 

"Nedělejte si stím starosti." Řekl mi řidič, když je ve svém autě. 

"Jste si jistý? Mám dost." Přikývl  a nastartoval auto. Asi semnou soucítí, brečela jsem celou cestu. "Fakt děkuju." 

Kufr je těžký, když ho tahák do restaurace. Holka, která mě obsluhuje, má strašný postoj, ale aspoň vím, že mě nelituje. Není tu nikdo, kdo by jedl, jenom já a nějaký chlap předemnou, jsem ráda. Nikdo nemůžu vidět, jak hrozně vypadám. Objednala jsem si sendvič, a trvá nejmíň deset roků než ho dostanu, ale neměla jsme náladu se s někým hádat. Jednou jsem si kousla a nemůžu se přinutit si dat další.  

Vzpomínám si, jak mě sem jednou Harry přivedl. Donutil mě vyzkoušet polívku, kterou mi objednal, byla vynikající. Přemýšlela jsem nad tím a oči se mi zaplavily slzami. Ještě nejsme od sebe tak dlouho, ale mám pocit, že je to už několik měsíců. Chybí mi. Chci vidět jeho úsměv a chci abych si tyto hrozné šaty vyslíkla a dala si jeho mikinu. Pár hodin by jsme žertovali, jak se to vlastně stalo? Sakra, znovu brečím. 

Kufr je položený vedle mého stolu, když jdu na záchody si pro kapesníčky. Pochybuju, že ten chlap nebo ta servírka, by mi ho vzali. 

Moje pusa se otevřela, když jsem uviděla samu sebe. Vypadám jako panda. Moje řasenka a oční linky jsou rozmazané, nevěděli byste, jestli jsem člověk, mysleli byste si, že jsem celé týdny nespala. Moje tvář a nos jsou červené od pláče a ze zimy, ale hlavně od pláče a moje vlasy vypadají jako 'nespala celý týden'.  

Vzala jsme si kousek toaletního papíru, trochu jsem ho namočila a utřela jsem si oči. Trvá mi to dýl než pár minut, ale snažím se vypadat znovu dobře. Umyla jsem se studenou vodou, než jsem se na sebe znovu podívala. Pořád to vypadá hrozně, jen o něco míň než předtím. 

Vytáhla jsme mobil z kapci a vytočila Harryho číslo. Možná se schladil a bude chtít semnou mluvit. Za pokus to stojí.  

"Ahoj, tady je Harry. Nemůžu vám to teď zvednout, nechejte zprávu a já vám zavolám později." Harryho hlas na druhé staně, už podruhé.  

"Harry?" Škytla jsem. Nechci plakat, ale jeho jméno mi uvízlo v krku a vyšel vzlyk. Nechci ani pomyslet na to, co řeknu o pár minut. 

"Prosím, můžeme si o tom promluvit? Nikdy jsem nechtěla, aby se to stalo, prosím, zavoláš mi nazpátky?" Musím sním mluvit. "Miluji tě." Znovu jsem mu to řekla. "Fakt tě miluju Harry. Miluju tě tak moc, nikdy jsme ti nechtěla ublížit. Nechtěla jsem, aby se něco takového stalo." Musím zadržet dech, abych se udržela neplakat do mobilu. "Fakt tě miluju."  

Píp. To značí, že moje zpráva je příliš dlouhá. Nemám ani dostatek času mu říct, jak hodně ho miluju. Opřela jsme se loktem o umyvadlo a znovu jsem se rozbrečela. Proč tak hodně breřím, kurva.? 

"Ehm, jsi v pořádku?" Chlap, který seděl předemnou se objevil ve dveřích. tady je dovolené chodit na dámské záchody? Vlastně, vypadá někam povědomě. 

"Jo, v pohodě."  Znám ho. Na tváři má jizvu.. bože jak se jmenuje? 

"Promiˇm, slyšel jsem, jak brečíš a ..." Říká. Byl to Nick? A nebo Noah?  "Jo, ty jsi Arianna, že?" 

"Jo.." Sakra, jak se jmenuje? "Nate?" 

"To jsem já." Nastalo trapné ticho, co já a Harry jsme nikdy neměli. "Proč brečíš?" 

"Uh.." Nechci mu to všechno vysvětlovat. Nechci mi ani říct, že Harry a já jsme se rozešli. Rozešli jsme se? 

"Je to v pořádku, kyž nechceš, nemusíš." Kousla jsem se do vnitřní strany úst, snažila jsme se zastavit pláč. Začíná to bát trapné. Chci aby Nate odešel a nechal mě tu samotnou,ale on tam stojí s prázdným výrazem. 

Chystám s emu říct, aby odešel, například 'Musím na záchod' ale přerušilo mě zvonění mého mobilu. Harry? 

Nate odešel z místnosti. Co mu řeknu? Harry, za všechno se omlouvám. Miluju tě a můžu prosím přijít domů, můžeme si o tom promluvit a prosím neřekni mi, že mě nenávidíš? 

Nadechla jsem se a zkontrolovala jméno volajícího. Perrie. Sakra. Doufala jsem, že by to mohl být Harry. 

"Haló?" Odpovím. 

"Co se děje?" Je slyšet, že jsem brečela? 

"Nic." Snažím se uklidnit svůj hlas. "Řeknu ti to večer."   

"Pořád jedeš?" Sakra, kolik je hodin? "Potřebuješ svést?" 

"No, ne. Budu tam za minutku. Promiň." 

"Jsi v pořádku, zavolej mi jestli se ztratíš, nebo tak něco?" 

"Dobře, v pohodě.Děkuju." Snažím si upravit vlasy v zrcadle, bež se vrátím ke svýmu stolu, ale pořád vypadám hrozně.  

Můj účet za sendvič, který jsem ani nejedla, je neuvěřitelný, ale zaplatila jsem a nechala i nějaké spropitné. Můj kufr je pořád na místě, jak jsem řekla. Nate je v jeho autě a kouří cigaretu, když m uvidí, čeká v autě a já sedím na lavičce. 

"Potřebuješ svést." Ptá se. 

"No." Nevím, jestli sním mám jt do toho baru. "Vlastně mi už přijíždí taxík." 

"Jsi si jistá? Kam jedeš?" 

"Do baru na okraj města." Nemapatuju si, jak se volá. 

"Na okraj města? Jedu cestou,." Je celkem milý a taxíkem by to stálo majland. Stejně, potřebuju někoho , kdo by mi pomohl odvrátit se od svých problémů a většina taxikářů nejsou příliš konverzativní. Aspoň né semnou.

"No tak."   

"Dobře." 

Continue Reading

You'll Also Like

55.6K 3K 25
Harry sedí ve vězení za vraždu. Louis se tam dostal omylem. Co se stane, když dají tyto dvě odlišné osoby na jednu celu? #4 - louistomlinson | 5.10.2...
11.8K 1.5K 13
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
8.7K 1K 22
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.
Game [Cz] By V-sweet

Teen Fiction

347K 12.8K 60
Jessica jméno dívky, která vede svůj vlastní gang, nenávist mezi lidmi z mafie je normální, ale co když se hra vymkne kontrole?