Hired for Styles (Czech story)

By Nikol_ka

410K 18.7K 180

Arianna Brooks byla vždy docela normální, tu a tam udělala pár blbostí, ale kdo ne? Když je najata MODESTEM... More

1. Yes, Officer?
2. Winner!
3. Just One Question
4. Why Me?
5. First "Date"
6. Roommate Wanted?
7. For the Media
8. Hands
9. "Pick a Movie"
10. @AriannaBrooks_
11. What's the Scoop?
12. Dibs on the Bed
13. "Winners Don't Cheat"
14. The Things You See in LA
15. Truth or Dare
16. Are You Alright?
17. Butt Dialed
18. Girls' Night in
19. Beep
20. Oh Well
21. TV dinners
22. What a Dork
23. Boxes
24. Birthdaystagram
25. Forty?
26. Curly Haired, Drunken Mess
27. "Do you ever just think?"
28. "How's the hangover?"
29. Phonecalls
30. Cigarettes
31. No Cameras
32. "You beat me to it"
33. "What are you smirking about?"
34. Nate!
35. "Not jealous, huh?"
36. "What are you two chattering about?"
37. "Can I ask you something, babe?"
38. "That's ridiculous"
39. "What happened in here?"
40. "What are you talking about ?"
41. Rainy Days
42. My Own Personal Bodyguard
43. The Air of France
44. Exactly How I Imagined
45. A Small Cafe
47. "Say what?"
48. Welcome Back Party
49. One Can.
50. Distractions
51. "My what?"
52. Nothing.
53. "Did I hit a nerve?"
54. Primadonna
55. "He's busy."
56. Marimba
57. "I'll say."
58. "Definitely not me."
59. "Hi."
60. "Oh, wow."
61. "Stop laughing."
62. Too Quiet
63. "We cool?"
64. "Surprise!"
65. "Is everyone ready?"
66. "Something scary."
67. "We can't cook."
68. Lame Jokes
69. "How've you been?"
70. Suits
71. "Sounds like a plan."
72. "The movie started?"
73. Really.
74. Beside You
75. Milkshakes
76. "This lines pretty long, huh?"
77. Room 221
78 "Got it."
79. "You ready?"
80. That's Original.
81. That's today.
82. Afraid?
83. "Are you nervous?"
84. Define Love + Epilogue.

46. "Can't we just talk about this?"

4.7K 197 1
By Nikol_ka

"Ignoruješ mě?" Zeptal se mě Harry, když jsme v hotelu. Nechci nic říkat a tak jsem šla do koupelny, zatím co on si povzdychl. 

Umyla jsem si tvář a podívala se na sebe do zrcadla.Mám pocit, že jsem se v posledních měsících hodně změnila, ne fyzicky,  i když jsem nosila víc make-upu než jsem byla zvyklá. Už nejsem tak neopatrná, jak jsem byla, né že bych byla hodně neopatrná, ale teď jsem opatrnější ve všem co dělám.  Není to hrozná věc. Nechci být středem pozornosti a nebo si myslet, že jsem lepší jako kdokoli jiný, protože já taková nejsem. Já jen.....jsem jiná. Jiná než předtím. Víc se zajímám o lidi okolo sebe. 

Myslím, že sláva lidi změní, v některých věcech. Musíte si dávat pozor na chování ve všech situacích. Neodvážila bych teď říct něco hrubého o jakékoli celebritě. Nikdy bych neobvili někoho jiného, jak před pár měsíci, protože všechno co udělám, bude okamžitě vědět celý svět. 

"Nemůžeme si o tom promluvit?" Slyšela jsem Harryho, přerušil moje myšlenky. Mohli, ale potom bych mu musela říct o mém "ukončení" smlouvy a nemyslím si, že jsem v tété chvíli připravená. Nenáviděl by mě, kdybych mu to teď řekla. Rozhodal jsme se o tichou léčbu ještě pár hodin, takže se můžu psychicky připravit, že mu řeknu pravdu. Harry mi lhal, na to nemůžu zapomenout. Nechal mě, abych si myslela, že tento úžasný výlet naplánoval on. Pochybuju, že by mi řekl pravdu, kdyby se neprozradil. 

Otevřela jsme dveře a Harryho oči se rozzářily. Cítím se hrozně, za to, že s ním nemluvím. Posunul se, když jsem prošla okolo něj, posadila jsem se na postel. Dívala jsem se na televizi a přinutila jsem se soustředit na ni, né na Harryho, který sedí po moji pravici. 

"Nemůžeš mě ignorovat věčně, zlato." Jeho přízvuk mě jednou zabije, je tak kurevsky přitažlivý, musím se soutředit, abych mu neskočila přímo do náruče. Snažím se dívat na TV, ale nejde to, protože se Harry na mě usmívá, jak idiot. Vlastně se chichotá a chci mu jednu vrazit. 

"no, proč se Eiffelova věž jmenuje právě tak?" No táák. jedna z Harryho špatných hraček. Je tady něco, co mě nutí se smát nad každám jeho hrozným vtipem nebo když ani neřekne pravdu, je vtipný. Cěká několik sekund. "Protože když seš úplně nahoře, uvidíš celé město." 

Dělá to znovu. Nemůžu se přestat smát, takže Harry vyhrál, protentokrát. 

"To bylo fakt hrozný." Řekla jsem, zakroutil hlavou. Směje se. 

"To nebylo směsný, to byla odpověď." No jasně, důvod. 

Oba jsme několik sekund potichu, vím, že Harry nedokáže být ticho. Jeho ruce si chvilku hrály s mými a já nevím proč je tak dokonalý. "Promiň, jestli sis myslelam že jsem to naplánoval já, baby." Moje srdce poskočilo. Nikdy mě tak neoslovil. Z jeho úst to znělo dokonale. 

"Proč se červenáš?" Pokrčila jsem rameny, ale moje tvář hořela ještě víc. 

"Líbí se ti, když ti řeknu, baby.?" Zdůraznil to slovo, já jsem na něj vykulila oči a usmála jsem se. Přitáhl si mě blíž k sobě. "Fakt je mi to líto." 

Teď by byl fakt dobrý čas mu říct o smlouvě. možná, že by z toho nic nedělal. Otevřela jsem pusu, abych mu to řekla, ale on mi dal vášnivou pusu. Zapomněla jsem, co jsem chtěla říct. 

"Na dnes večer mám naplánovanou schůzku, chceš jít?" Říká. Nemůžu u to říct, zničilo by se tak naše rande. "Nemusíme jít, jestli jsi pořád naštvaná, ale naplánoval jsem to." 

"Kde to je?" Usmívá se. 

"To je překvapení." Nenávidím, ale i miluju vztak s překvápkama. "Chceš jít?" Samozdřejmě, že jo. Miluju chodit s tebou ven, idiote. 

"Jo, jasně." 

Když Harry a já jsme vyšli z auta, viděla jsem nějaký malý zimní festival, šli jsme na krátkou procházku po městě, kde jsme. Možná to byl karneval. Je tady hodně barev. Není tady moc lidí, což je překvapující vzhledem k tomu, že jich tu hodně bydlí, a to nemluvím o turistech. 

"Kde jsme?" Ptám se. 

"Jsi v pořádku?" Ptá se. Po tom všem, kdyby jsem ho nemilovala, asi bych se zlobila. Miluju ho? Zakroutila jsem hlavou ve snaze odehnat svoje myšlenky. "Jo, co to je?" 

"Je to něco jako karneval. Skutečný má být v únoru, nebo tak nějak, ale to už tady nebudeme, tak jsem si myslel, že by si to chtěla vidět." 

"Je tam někdo?" Ptám se. Je to tu prázdné, s vyjímkou pracovníků. 

"Ne.Ehm, jsou tu lidi z inspekce, myslím. A pracovníci a budeme jediní , kdo se tu bude bavit." 

"Dobře." Nejlepčí rande, jaké jsem kdy měla. Jak Harry zavoval lidi, aby jsem přišli? On je slavný, možná jim to přinese zákazníky. To by dávalo smysl. Drží se mě za ruku, když procházíme pře pásku, která uzavírá plochu před ostaními. Několi můžu na nás kývalo a Harry jim řekl "Hello". 

"Nerad to říkám, ale nechci se vrátit domů." Směje se, když jdeme po prázdné ulici. 

"Mě taky.Všechno je to tu o mnohem lepší." Přikývl. Vidíme několik stánků postavených u sebe přeplněnými suvenýry. 

Dav lidí v pestrobarevným oblečení tancuje po ulici. Jsem překvapená, jak rychle se pohybují, uniká mi to. Je tady světlo a od někud hraje i hudba. zajímalo by mě odkud. 

"Pamatuješ si na naše prvná rande?" Řekl najednou Harry. 

"Huh? jo, myslím." Bylo to v parku? Nebo na módní přehlídce? 

"Vzal jsem tě na karvenal." Aha. Harry věnuje velkou pozornost detailům, víc než jsem myslela. "Není to stejný typ karnevalu, vím, ale myslel jsem si že to bude pro nás milé." 

"Ty jsi tak kýčovitý." Provokuju ho, ale líbí se mi to. Všechno na něm mám ráda. Ušklíbil se a přitáhl si mě k hrudi pro pusu. Sakra, miluju ho. 

Když jsme se odtáhli, dal mi pramen vlasů za ucho. 

"Víš, že jsi úplně úžasná? Je to šílený." Říká, sotva šeptá. Vykulila jsem na něj oči a cítím jak se mi to tvářích dostává červeň. 

"Nemyslím je to, jak jsi pěkná. Myslím, tovji osobnost a všechno na tobě." 

"Hm, kde se to v tobě vzalo? Tak naráz?" Zasmála jsemse, snažím sama sebe před Harryho slovy ovládat. 

"Co bylo v tom jídle, co jsi jedl?" 

"Snažím se být milý, ale ty mi to kazíš!" Směje se. Hudba okolo nás se mění a já umírám touhou zjistit odkud to hraje. 

"Slyšíš tu hudbu?" Říkám, snažím se změnit téma. 

"Jo." 

"Jdeme hledat?" 

Zjistili jsme, že přichází od malé skupinky slavnostně oblečených chlápků a žen o ulici dál. Zblízka je hudba o něco hlasitější, ale je to fakt pekné, Harry vypadá sťastně. Všimla jsem si něčeho červeného v ruce, když muzikanti přestali hrát. Vypadá to dost velké i na Harryho ruce. jeho oči cestovaly po mým pohledu a uvědomila jsem si, že vidím, že něco drží. 

"Co to je?" Zeptala jsem se. 

"Koupil jsem to ve stánku s dárečkama, když ses dívala na ty tanečníky." Říká. To nebyla odpověď na moji otázku. "Je to pro tebe, ale ne teď." 

"Dobře." Snažím se na to znovu podívat, ale jeho ruka to sevřela tak pevně, že to vůbec nevidím. 

Harryho druhá ruka chytila tu mojí a vede mě k další skupince lidí, kteří hrají písničky, ale teď jsou okolo nich i tanečníci. Písnička má pomalé tempo a Harry mě požádal o tanec. Zakroutila jsem hlavou, že se radši budu dívat na profesionále. Vypadají, že si to užívají a milují to. 

Po pár písničkách mě Harry znovu někam vede a snažím se přijít na to, jak dobře pozná tohle město. Zastavujeme na prázdným místě , odkud je úžasný výhled na Eiffelovu věž a Harry mi dal to, co celou dobu ukrýval v ruce. Všechno co to je, je červené plyšové srdce velké jako moje tvář. Je to fakt roztomilé, ale netuším, proč musel čekat až do téhle chvíle, aby mi to dal. 

"Otoč ho, zlato." Řekl. 

Když to řek, tak jsem to udělala, na druhé straně mělo srdce vytlačené dvě slova : JE T'AIME. 

Continue Reading

You'll Also Like

20.1K 1.4K 36
Rok 2200. Celou planetu Zemi zasáhla nukleární válka. Počet obyvatel se snížil o celých 80% a stále jich ubývá. Přeživší trápí hladomor či kontaminov...
27.1K 1.5K 40
Dvaceti-jednaletý Harry Styles je největší parchant a děvkař v okolí. Každá před ním padá na kolena. Žije si opravdu lehce- je prachatý, kdo se mu...
34K 2.1K 75
Pokud máš dost odvahy, čti.
420K 29.4K 27
Todd: Kde jsi? Alice: Doma... Děje se něco? Todd: MUSÍŠ OKAMŽITĚ PRYČ! *** Strašidelné texting jednodílovky. Doporučuji číst ve tmě.