Hired for Styles (Czech story)

By Nikol_ka

410K 18.7K 180

Arianna Brooks byla vždy docela normální, tu a tam udělala pár blbostí, ale kdo ne? Když je najata MODESTEM... More

1. Yes, Officer?
2. Winner!
3. Just One Question
5. First "Date"
6. Roommate Wanted?
7. For the Media
8. Hands
9. "Pick a Movie"
10. @AriannaBrooks_
11. What's the Scoop?
12. Dibs on the Bed
13. "Winners Don't Cheat"
14. The Things You See in LA
15. Truth or Dare
16. Are You Alright?
17. Butt Dialed
18. Girls' Night in
19. Beep
20. Oh Well
21. TV dinners
22. What a Dork
23. Boxes
24. Birthdaystagram
25. Forty?
26. Curly Haired, Drunken Mess
27. "Do you ever just think?"
28. "How's the hangover?"
29. Phonecalls
30. Cigarettes
31. No Cameras
32. "You beat me to it"
33. "What are you smirking about?"
34. Nate!
35. "Not jealous, huh?"
36. "What are you two chattering about?"
37. "Can I ask you something, babe?"
38. "That's ridiculous"
39. "What happened in here?"
40. "What are you talking about ?"
41. Rainy Days
42. My Own Personal Bodyguard
43. The Air of France
44. Exactly How I Imagined
45. A Small Cafe
46. "Can't we just talk about this?"
47. "Say what?"
48. Welcome Back Party
49. One Can.
50. Distractions
51. "My what?"
52. Nothing.
53. "Did I hit a nerve?"
54. Primadonna
55. "He's busy."
56. Marimba
57. "I'll say."
58. "Definitely not me."
59. "Hi."
60. "Oh, wow."
61. "Stop laughing."
62. Too Quiet
63. "We cool?"
64. "Surprise!"
65. "Is everyone ready?"
66. "Something scary."
67. "We can't cook."
68. Lame Jokes
69. "How've you been?"
70. Suits
71. "Sounds like a plan."
72. "The movie started?"
73. Really.
74. Beside You
75. Milkshakes
76. "This lines pretty long, huh?"
77. Room 221
78 "Got it."
79. "You ready?"
80. That's Original.
81. That's today.
82. Afraid?
83. "Are you nervous?"
84. Define Love + Epilogue.

4. Why Me?

7.6K 315 1
By Nikol_ka

Prosím vote+comment , chci vědět váš názor :) 

"Díky mediím ho všichni znají jako 'děvkaře' , ale on takový není." Vysvětluje mi Catherine, když se Harry vrací zpět na jeviště."Hledali jsme pro něj dívku,aby jsme zabránili těm řečím , které o něm říkají..alespon na pár měsíců." Tázavě jsem se na ni podívala. " Proč já? "

"Louis tě zná , takže bysme mohli říct, že patříš k Harrymu , no a konečně ste se potkali." pokračuje . " a od té doby co jsi tady si neřekla víc jak tři věty.Hledali jsme pro něj klidnou dívku; tu , která médiím moc nenamluví.Nejsi slavná, nebudeš mít interview , takže  nic neprozradíš." Jen jsem přikývla."Máš tedy zájem ?".

"Mám čas na rozmyšlenou ?" Vím , jak hodně nenávistné jsou přítelkyně.Sakra, nenáviděla bych kohokoli , kdo by byl s Harrym sám. "Odpověď potřebujeme na do konce koncertu." Mám necelou hodinu. " Slyšeli jsme co píší v magazínu TeenScoop , nějaký příběh o Harrym-Lamači srdí , a nepotřebujeme žádné další špatné zprávy o něm." Znovu jsem přikývla.

"Takže , co se stane když řeknu ano?"

"No, za prvé musíme podepsat smlouvu , která říká , že budeš Harryho přítelkyně po dobu 12-ti měsíců.Nesmíš nikou říct, hlavně médiím, že si s námi podepsala smlouvu.Na oplátku ti budeme platit 1500 dolarů týdně, také ti poskytneme oblečení , když půjdete s Harrym na slavností události a podobně.Když smlouvu porušíš, přestaneme ti platit a můžeme tě i zažalovat."

"Mohu o tom popřemýšlet? Dala bych vám vědět na konci koncertu." Přikývla."Jen to nikomu neříkej , hlavně né té upištěnéé kamarádce" Zavedla mě zpátky ke Cassidy a střelila po mě pohled 'Mlč'.

"Co to bylo?" Obrátila se ke mně Cassie " co jsi udělala?" .."Hm, chtěla vědět , ehm" Lež , lež , lež."chtěla vědět jestli sem nikomu neřekla o tom jak jsem se setkala s Louisem , víš , ve vězení?" Spokojeně přikývla s mojí odpovědí . UF.

Chodit s Harrym Stylesem je určitě sen každé holky , ale já nevím , jestli to dokážu.Za prvé , každý mě bude nenávidět , dokonce i kluci.Zejména Harry , protože je to vlastně nucení.Kdybych řekla ne , pravděpodobně by uzavřeli smlouvu s nějakou jinou holkou , myslím.Který idiot by odmítl příležitost jako je tato? Chodit rok s Harrym Stylesem? Byla bych blbá kdybych neřekla ano.Myslím, že jsem jim ušetřila práci s hledáním nové holky , pravda? Za nějakých 20minut bude koncert u konce a Cassie bude mluvit zase s kluky , ale Harry tam nejspíš nebude.

"Arianna?" Cassie a já jsme se otočili a viděli Catherine. "Harry s tebou chce mluvit"Zhluboka jsem se nadechla a vyměnila si s kluky oluvné pohledy..Cass zavrčela , když jsem odcházela.Catherine mě vede do Harryho šatny, v které ale nebyl. "Harry je na toaletě"Vysvětluje "Jak si se rozhodla?"

"Ano" Zkousla jsem si ret. "Kde to mám podepsat ? " její tvář se rozzářila, podala mi složku s poměrně velkým balíčkem.Sama mi řekla že potřebuje podpis a vyplnit moji adresu a číslo.Harry vešel do místnosti."Harry vím , že jste se s Arianna už potkali." Catherine se na něj podívala.To bude trapné."Bude s tebou odedneška pracovat." Přinutil se k úsměvu a nabídli mi ruku . "Tak teď je to oficiální! Arianna máš twitter?" Zakroutila jsem hlavou. Odmítám ji říct svůj twitter , věnovaný One direction."Dobře, uděláme ti ho později.Harry vyměn si s Arianna číslo." Udělali jsme to.Potom nás zavedla zpátky ke klukům a Cassidy, zřejmě jsou zapojeni do velmi vážné konverzace.Harry si odkašlal, když ho Catherine šťouchla, všichni nám začli věnovat pozornost."Ehm, já jsem vám chtěl oznámit" pomalu začal." Arianna a já spolu odedneška chodíme".To bylo to nejvíc nepříjemné oznámení , co jsem kdy slyšela.Cassidy lapá po dechu, kluci nevypadají překvapeně , jako věděli že se to stane.

"Dobře , měli bychom už všichni už jít" Catherine přerušila trapné ticho."Harry a Arianna mají zítra rance a nechceme aby byli unavení." Cassidy na mě nevěřícně zírá , snažím se skrýt svůj pohled.Zítra?  Když mě a Cassidy vedou ven, Catherine si mě odtáhla stranou."Harry tě zítra  vyzvedne v tvým bytě" Zašeptala a otočila se k východu.Došla jsem ke Cassidy a šly společně do auta. V autě mě bombarduje otázkami na které ani nevím jak odpovědět. 

----------

Tuhle část bych chtěla věnovat mé nejlepší kamarádce Verunce :3 to ona mě donutila ať to sem dám, sevším mi vždycky pomůže , takže děkuju a mám tě ráda :3 :) 

Continue Reading

You'll Also Like

Game [Cz] By V-sweet

Teen Fiction

346K 12.8K 60
Jessica jméno dívky, která vede svůj vlastní gang, nenávist mezi lidmi z mafie je normální, ale co když se hra vymkne kontrole?
10.7K 697 27
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
22.6K 1.2K 70
„Ta-takže už můžu jít?" otočil jsem se k němu. Zamčel. „Ne." „Já-já to nikomu neřeknu." zkusil jsem, jestli mu nejde o tohle. „Máš pravdu. Neřekneš."...
10.6K 1.4K 12
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...