Yirmialtı

31.7K 1.6K 1K
                                    

29.11.2020

***

Uğur bir süre suratıma bakmaya devam etti. Hadi artık neyi bekliyorsun?

Sesimi duymuş gibi dudaklarıma yapıştı. Alt dudağımı emmeye başlarken ben de üst dudağını emiyordum. Elleriyle belimi okşarken ben de kollarımı boynuna dolayıp daha da yapıştım ona.

Hafif hafif sürtünmeye başlarken inlemeye başladı. Onun inlemelerini duydukça daha da istekle saldırıyordum dudaklarına.

Bir kazanova değildim ama benimde birlikte olduğum kadınlar olmuştu ama hiç birinde bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyordum. Üstelik bu sefer giren bana olacaktı. Onu hatırlayınca tedirgince kıpırdandım. Bunu hissedince dudaklarını ayırdı.

"Ne oldu?" Dedi hızlı soluk vererek. Gözleri kararmıştı. Ve beni arzulaması daha da istekli yapıyordu beni. Cevap vermeden dudaklarına yapıştım.

Elimi gömleğine attığımda benimle beraber düğmeleri çözmeye başladı. Gözelerim hafif tüğlü tenine değince derince yutkundum. Karın kasları önümde sergileniyordu.

Dudaklarımızı ayırıp beni koltuğa uzattı. Gömleğini çıkarıp masaya fırlattı. Sonrasında kemerini çözmeye başladı.

Önümde ki kusursuz manzarayı izlerken istekle kasıldım. Bana doğru yaklaşarak önce dudaklarıma sonra yanağımdan kulağıma doğru öpücükler bıraktı.

Kulak mememi yalayıp boynuma doğru indi. En huylandığım yerlerdi ve dil darbesiyle daha da tahrik olup derin bir inleme bıraktım odaya.

Boynumda ıslak öpücükler ve ısırıklar bırakırken saçlarını çekiştirdim. İstekle kendimi ona bastırmaya çalışıyordum ama sanki o kıvranmamdan zevk alıyormuş gibi uzaklaştırıyordu kendini. Ve kıkırdaması bunu destekliyordu.

Sinirle homurdanıp bir bacağımı beline dolayıp kendime çektim. Bunun üzerine bir miktar üzerime düşmüş olabilirdi.

Dudaklarıyla boynumu istila ederken; bir eliyle kalçamı, kazağımın içinden soktuğu eliyle de belimi okşuyordu.

Dudaklarını ayırıp kazağımı tuttu. Üzerimden çıkarıp masaya attığında tekrar birleşmeden pantolonuma da aynı işlemi yaptı.

Önünde sadece baksırla kalırken biraz utanmıştım. Üstten bir bakış atıp dudaklarını yaladı. "Çok güzelsin"

Söyledikleriyle zaten hızlanan nefesim daha da hızlandı. Göğsüm inip kalkarken yerimde hafif doğrularak elimi adonis kasının başlangıcından yukarıya doğru okşayarak boynuna getirdim. Bunu yapmamla derince inledi.

Boynundan destek vererek kendime çektim. Tekrar dudaklarımızı birleştirdiğimde ısırıklar bırakarak öpmeye devam etti. Dilini dudaklarımda gezdirince ağzımı araladım. Onu ağzımın içinde istiyordum.

Bunu anlamış gibi dilini soktu. Profesyonel öpüşmesi beni yeni yetme bir ergen gibi hissettiriyordu. Tüm bedenimi ele geçirmişti sanki...

Dili ağzımı talan ederken aletini zaten baksırdan dolayı daha da belli olan aletime sürtünce inleyerek tırnaklarımı omzuna geçirdim. Dudaklarını çektiğinde aramızda ince bir salya bırakmıştı.

Çenemden başlayıp aşağıya doğru ıslak öpücükler bırakmaya devam etti. Göğüs ucuma geldiğinde hafif kabarmış olan ucu ağzına aldı. Isırığıyla acı bir inleme bıraktım.

"Ahh... acıttın it!" Kıkırdayıp dil darbeleriyle işine devam etti. Bir yandan da diğer ucu iki parmağı arasına alıp oynuyordu.

Vücudum istekle kasılırken daha fazlasını istiyordum. O da anlamış gibi göğüs ucumdan çektiği dudaklarını aşağıya doğru getirip kasıklarıma yaklaştırdı. Baksır üzerinden, aletime bir öpücük bırakıp tekrar dudaklarıma yapıştı.

MAHKUM | bxbDonde viven las historias. Descúbrelo ahora