Tanıtım

97.8K 3K 1.4K
                                    

Başlangıç:16.10.2020

***

''Geç geç! hızlı hızlı.'' Kendisine bağıran gardiyana sinirli bir bakış atıp gösterdiği yönden gitti. Bu lanet yere düştüğü için binlerce küfür etti kendine. Ama önce adalet sistemine. Annesini öldürmeye çalışan o şerefsiz babasını bıçakladığı için girmişti bu deliğe.

Üstelik ölmemişti de. Bari buraya girmesine değseydi öyle değil mi?

''Hadi çıkarın üstünüzü.''  Gardiyanın uyarısıyla ceketini çıkardı. Pantolon kemerini çözmesiyle içeriye birinin girdiğini gördü. Onların başında bekleyen gardiyan ile konuşmaya başladı. Yan profilden yakışıklı olduğu belli olan adam, izlendiğini anlamışçasına kafasını çevirip karşısındaki mahkuma baktı. Süt beyazı teninde fazlasıyla dikkat çeken dövmeleri vardı. Kumral saçları ve çikolata kahvesi gözleriyle kendisini dikkatle izlemesine anlam veremeyerek kafasını, diğer gardiyanın gösterdiği listeye çevirdi.

Karşısındaki uzun boylu esmer adamı izleyen mahkum ise anlamlandıramadığı bir duygu kapladı içini. Sert yüz ifadesi ve keskin bakışları olan bu gardiyan başına bela olacakmış gibi hissetti. Ne vardı azıcık mülayim tipler olsa...

''Neyi bekliyorsun sen? Davetiye mi verelim?'' dedi ilk gördüğü kısa boylu gardiyan.

''Çıkarıyorum çatlama.'' Yanındaki mahkuma eğilerek devam etti. ''Bizi çıplak görmeye çok meraklılar galiba''

''Düzgün konuş! Kimse senin 5 cm aletini görmeye meraklı değil.'' Az önce incelediği esmer adamın söyledikleri üzerine dudağının bir tarafı kıvrıldı.

''Nerden biliyorsun 5 cm olduğunu'' Karşısında renkten renge giren adama keyifle bakan genç, suratına bir yumruk yemesiyle sağa doğru sendeledi. Güçlü bedeni sayesinde devrilmemişti ama sinirden patlayacak olan bedenini öne çıkarıp karşısında ki bu gardiyanı devirmek istiyordu.

''Şimdi seni-'' Yanındaki gencin kolunu tutması ile durdu.

''Saçma sapan hareketler yapma. İlk günden mimlenmek mi istiyorsun?''

''Çoktan mimlendim zaten'' Daha fazla olay yaşamanın ona faydası olmadığı için yerine sindi. İlk günden hücreye tıkılmak istemiyordu.

Kontrolden geçip koğuşlara doğru yol aldılar. Esmer gardiyan ise giden çocuğun ardından bakıyordu. Yanındaki gardiyan arkadaşına dönerek:

''Bu çocuğun adı ne? Hangi koğuşta kalacak?'' diye sordu.

''Adı Melih. 3 numaralı koğuşta kalacak.''

''Kaç yaşında?''

''24''

''Tamam sağ ol'' dedi gardiyan arkadaşının omzunu sıvazlayarak.

''Neden merak ettin Uğur abi?''

''Hiç öylesine.'' dedi kısaca.

Bu çocukla uğraşacaktı, belliydi. İlk günden olay çıkarmaya meraklı tipiyle dikkatini çekmişti. Elindeki dosyalarla müdürün odasına doğru gitti. Koğuşların önünden geçerken, yerleşen bir grup mahkuma gözü takıldı. O da oradaydı. Melih...

Göz göze geldiğinde delici bakışlarla karşılaştı. Anlaşılan Melih denen bu mahkum da ondan hoşlanmamıştı. 'Olsun' diye düşündü. Böylesi daha eğleneceliydi.

Geniş sırıtmasıyla müdürün odasına doğru yol aldı. Arkasında ise sinirli bakışlarla kendisini izleyen bir Melih vardı.








Merhaba sevgili okuyucular. Yeni kurgum ile karşınızdayım. Biraz kısa oldu ama tanıtım olarak düşünün.

Yorum ve vote bırakarak destek olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler :)  🌺

MAHKUM | bxbWhere stories live. Discover now