Új könyvek!

300 15 0
                                    

Sziasztok!

Az előző részben említett tájékoztatást, ezennel meg is ejtem.

Két könyv is érkezik a közeljövőben.


1. Tekintély

Már megtalálható a profilomon, ha érdekel valakit. Sokat dolgoztam vele idáig, és szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle. A megszokott vasárnapokon érkeznek a részek itt is. Eredetileg egy különálló történetnek indult, de továbbra is sorolhatjuk fanfiction kategóriába, hiszen a BTS tagok nevei szerepelnek benne.

Izgalmas, pörgős könyvnek terveztem, de idővel kiderül mi is sül ki belőle. Vannak benne időbeli visszatekintések, amik segítenek pár apróság megértésében. Mindenképpen lessetek bele! <3

 Mindenképpen lessetek bele! <3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


2. Érzelmek nélkül

Nos, ez a könyv még nem elérhető. December 30-án lesz az. Ez egy kicsit egyszerűbb, romantikusabb könyvnek tervezem. Ez viszont erősen egy fanfiction könyv, hiszen Jungkook kapja a főszerepet, elég sok jellemvonással. Remélem, majd ha eszetekbe jut, erre is rálestek. <3

 <3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nos, ennyit is a hirdetésekről. 

Ismét búcsúzom. Sziasztok! <3 

Megtört idolWhere stories live. Discover now