11 - Egy hét?

694 51 3
                                    


- Neked közös projekted lesz Kim Taehyunggal! - sipított fel BoMi, amint elmagyaráztam a rólam és srácról terjengő híreket és annak a megoldását.

- Miért csak neked vannak ilyen eseteid? - nevet fel NiNeul kínjában, miközben elterült a kanapén. 

- Nem tudom - ráztam meg a fejem lemondóan. Elképesztő, hogy én egy egyszerű és ártatlan találkozó miatt képes vagyok botrányba kerülni, még velem ellentétben Dae idén második éve rejtegeti probléma nélkül a kapcsolatát... 

- És mikor írnak erről? - kérdezte ez előbb említett lány.

- Szerintem amint eljut a céghez az infó - vonok vállat. - Majd estefele talán - ültem le NiNeul mellé neki dőlve oldalasan.

- Nem kellett annyit várni - szólalt fel Euna, aki egész végig a telefonját figyelte, olvasgatva az eddigi híreket. - Két perce tették közzé.

- Máris? - fordultam felé. - Mutasd - kértem, mire ő csak szó nélkül nyújtotta át nekem a készüléket, mely a cikk elején volt megnyitva. Összehúzott szemöldökkel kezdetem el olvasgatni a leírtakat.

Helló, itt a JYP Entertainment!

A mai nap kikerült egy hír, hogy Kovács Rebeka (TSS) és Kim Taehyung (BTS) együtt vannak. A hírt azonban megtagadjuk, a két idol között nincsen különösebb kapcsolat. Azonban a jövőben várható egy közös kollaboráció kettejüktől, mely miatt már szakadatlanul dolgoznak az érkező dalon. A hamis hírek elkerülése érdekében felszólítunk mindenkit azoknak híresztelése ellen, ezzel támogatva munkájukat!

- Nem erre számítottam - nevettem fel halkan amint elolvastam a cikket. Elvégre, azt hittem közölnek egy pontos időpontot a dal érkezéséről, vagy a projekttel kapcsolatban, azonban ez nem így történt.  Csak egyszerűen és korrekten közölték a híreket a nagy világgal. Reméljük a BigHit is így fog tenni! 

- Mutasd - vettem el most Dae is, aki velem ellentétben hangosan kezdte felolvasni a leírtakat, hogy a másik két társunk is megértse mi történt. Még én az asztalon pihenő telefonomért nyúlva kerestem rá a másik cégre, hátha ott is kiadták már az információkat. Mivel a JYP lépett, most ideje volt a BigHitnek is, ahogy Yong azt kérte.

- A másik is kint van - közöltem, majd megnyitva a közleményt olvastam fel hangosan amint Dae végzett.

Üdv, mindenki, itt a BigHit Entertainment!

Idolunk, Kim Taehyung és Kovács Rebeka (TSS) a mai nap botrányba kerültek, miszerint együtt vannak. A hír hamis, a két idol között nincsen semmiféle kapcsolat a barátságon kívül. Éppen ezért, mindketten egy kollaboráción dolgoznak, melynek megjelenése a jövő hét folyamán lesz esedékes. Kérünk mindenkit, hogy támogassa az idolok szoros barátságát! - állt a cikkben.

- Nektek most, egy hét alatt kéne egy konkrét dalt összerakni, klippel, szöveggel és hanggal együtt? - tátotta el száját BoMi, amint feldolgozta a hallottakat.

- Ezek szerint igen - biccentettem.

- Az lehetetlen! - háborodott fel Dae. - Egy kapós dalszöveget nehéz tökéletesíteni egy hét alatt, nem hogy még meg is írni!

- Hívd fel Taehyungot és beszéljétek meg mi legyen most - ajánlotta NiNeul. Ám amint kimondta a mondatot a telefon már meg is csörrent az említett nevével a kijelzőn. Épp időben.

Nagyot nyelve húztam el a kis ikont, fogadva hívását. Majd a fülemhez emelve vártam, hogy beleszóljon.

- Láttad a cikket? - támadt le azonnal, mindenféle köszönés nélkül.

- Igen - feleltem immár fájdalmasan halkan. Nem kicsit féltem a férfival való beszélgetés miatt, így már az sem volt valami meglepő, ha halkan, szinte már lehelve a szavakat válaszoltam neki. Féltem, hogy hirtelen leordít, kioktat, vagy elküld melegebb éghajlatra az ügy miatt. Hiába tudtam, hogy meglehetősen nyugodt természetű és megértő fiúról van szó.

- Remek - nyugtázta. - Akkor ideje megbeszélnünk, hogy és mikor kezdünk ennek neki, mert nem leszünk készen - magyarázta, akárcsak egy konkrét haditervet. Hangja meglehetősen izgatott volt, mégis éreztem rajta, hogy feszülten állt ehhez az egészhez. Akárcsak én, aki nagyokat nyelve hallgattam magyarázását és terveit.

- Értem - biccentettem, jelezve, hogy megértettem amit mond, hiába nem láthatta tettem.

- Arra gondoltam, hogy mivel te értesz a dalíráshoz, ezért könnyebb lenne nálatok írni ezeket, hátha segít majd az ötletelésben az otthoni környezet neked - kezdett bele a gondolatmenetébe. - Viszont, nekünk itthon van egy stúdiónk, ahol a hangszerelést meg lehetne csinálni és felvenni a dalt - folyatta.

- Rendben - nyugtáztam. - De nem zavarok majd ott? - kérdeztem kissé feléve. Elvégre is az egyik barátja és lakótársa történetesen Jimin volt, aki felteszem nem szívesen látna engem a mindennapokban ott járkálni. Ráadásul a mai után, mikor minden előjel nélkül dühöngött. Mármint az szerint amit ma hallottam a telefonbeszélgetés során.

- Remélem addigra lenyugodnak a kedélyek - felelt, úgy, hogy én is tudjam kire is gondol ez alatt. - Mindenesetre ezért is jó, ha a dalt nálatok írjuk, úgy fixen nyugodtabb leszel te is - tette hozzá.

- Köszönöm, Taehyung - mosolyodtam el a mai nap folyamán talán először. Jólesett a férfi figyelmessége és megfontoltsága. Ezek szerint ő - velem ellentétben - nem kivesézéssel és kisebb pánikkal kezelte a helyzetet, hanem gondolkodással és megoldások keresésével. Hiszen mikor hívott, már pontosan tudta mit fog mondani. Néha még én is meglepődőm az amúgy inkább gyerekesen viselkedő férfi problémamegoldó készségén. Irigylem.

- Nincs mit, az én érdekem is - kacagott fel halkan. - Holnap reggel találkozunk. Úgyhogy beszélj Yonggal, hogy nem veszel részt egy programon sem.

- Ez természetes - biccentettem. - Holnap találkozunk, Tae - köszöntem el, majd szakítottam is meg a hívást azonnal, meg sem várva válaszát. Elképesztő, hogy mindig ilyen helyzetekbe kerülök... 




Halihó :3

Ki mit csinál otthon? Srácok, hogy őszinte leszek, alig van időm írni, mert rengeteg olyan dolgot kezdtem el folytatni amire nem volt időm. 🖤 Igyekszem összekapni magam, és csinálok valami rutint, vagy rendszert! >-<

Megtört idolWhere stories live. Discover now