32 - Szemtől szemben

648 48 43
                                    


Mancsaival közrefogta az arcom és mindenféle figyelmeztetés és tétovázás nélkül tapadt ajkaimra. Összeforrasztva azokat az övéivel.

Hirtelen cselekedete felkészületlenül ért, így teljes testemmel lefagytam, amint megéreztem azokat a puha, mézédes ajkakat, amik igazságtalanul vasatok voltak. Belül felsóhajtottam a régen érzett mámortól. Azonban tudtam, hogy egyáltalán nem helyes az, amit ő most tesz, én meg hagyok neki. Ugyan, nem csókoltam vissza, de felnyitva pilláim láttam meg az ő lehunyt szemhéjait, s csuktam vissza az enyémeket. Hagyva, hogy tegye amit akar. Egészen addig, amíg tovább nem akart lépni. Azonnal bekapcsoltak a vészvillogók a fejemben és a mellkasára simítva tenyerem toltam el magamtól, majd léptem hátra egy aprót.

- Ezt nem kellett volna - suttogom, s örülök, hogy megérti amit mondok, mert még én sem voltam benne biztos, hogy hangosan kimondtam-e, vagy sem.

- Sajnálom - emelte rám a tekintetét, amit reflexszerűen kerültem el. - De őszintén megmondom, iszonyú jól esett - nevet fel zavartan és jobb kezét megemelve vakargatta meg a tarkóját. - Hiányzott - kapja el szempárjaim.

- Te teljesen megőrültél - biccentem oldalra a fejem. S próbálok nem a megannyi beugró emlékképre gondolni.

- Sajnálom! Komolyan nem tudom mi ütött belém - fordul el tőlem, megindulva az egyik székhez és foglal helyet. - Igazából kioktatni akartalak és figyelmeztetni.

- Figyelmeztetni? - szökik fel a szemöldököm, s ülök le tőle a lehető legtávolabb.

- A feljelentésről. Ne engedd feljelenteni, vagy ugrik a karrierünk - kezd bele de közbevágok.

- Honnan tudsz róla? - lepődök meg. Ebben is benne van a keze?

- Azt nem mondhatom el - rázza meg a  fejét. - De  annyit kérek, hogy ismét higgy nekem!

- Már nem tudok hinni neked, Jimin - sóhajtok fel. - Hallani szeretném!

- Kérlek...

- Nem! - emelem meg kissé a hangom, visszanyerve minden erőm, így tekintélyt parancsolva magamnak vele szemben. - Kezd az elejéről! Ezt is te tetted?

- Nem! Nem! Nem! - kapja fel a fejét és kezd mentegetőzésbe. - Én sosem tennék ilyet. Sumin műve az egész! Ő küldött minden üzenetet, ő kényszerített mindenre. Ha megtudja, hogy most is beszéltünk mindketten megszívjuk! - magyarázza hadonászva, s kissé pánikba esve. Szeretnék hinni neked Jimin. Hihetek még?

- Ki az a Sumin? - kérdeztem rá a számomra még ismeretlen női névre.

- A lány a kávézóból. Aznap is ő hívott oda. Tudta, hogy oda mentek.  Egész nap a nyomodban volt - felelte. Azt hittem az állam hirtelen a padlót súrolja majd, a megdöbbenéstől, azonban sikerült visszafognom magam. 

- Szeretnék mindent az elejétől kezdve tudni - mondtam. - Ha nem mondod el, feljelentést teszek!

- Beki... - szól.

- Hallgatlak, Jimin - biccentettem félre a fejem, s várom meg még mély levegőt vesz, majd kezd bele a történetbe. Sokáig itt leszünk úgy érzem. Biztosan megszakítjuk majd a szünet végeztével. De szeretnék a lehető legtöbbet itt és most megtudni.


Jimin szemszöge:


Feladva az értelmetlen mentegetőzést pillantottam fel a lányra, aki immár összefont karokkal várta beszámolom. Nem tudom mit vár, de ez talán az utolsó esélyem helyrehozni a hibát amit több mint fél éve elkövettem. Talán Taehyung mégsem tévedett. Beki, tényleg nem lépett túl rajtam. Lehet mégis megérte meghallgatnom a tegnapi monológját, amit rám erőszakolt. Habár még egyszer nem szeretném megismételni azt a pillantott, mikor szinte rám törte az ajtót, jelezve, hogy ha érdekel, ha nem beszélni fog velem. Kellő módon sikerült kioktatnia az egyik gyengébb pillanatomban. 

Megtört idolWhere stories live. Discover now