Deel 51

316 7 15
                                    

Surprise! Hier ben ik weer met een nieuw hoofdstuk! Afgelopen maand was ik druk bezig met m'n boek 'Forever December' waarin elke dag tot aan kerst een hoofdstuk online kwam! Nu dit boek weer oppakken & ik heb plannen voor een nieuw boek. Veel leesplezier!!

Sarah

Ik zit inmiddels al voor twee dagen alleen thuis. Martijn is voor een week in Portugal, om op festivals op te treden. Gisteren ben ik met Charlotte, onze nieuwe buurvrouw, gaan shoppen. Zij is één jaar ouder dan mij en inmiddels zijn we al hele goede vriendinnen geworden! Ook heb ik al eens op haar kindjes Kiki en Tijn mogen oppassen en wat ben ik dol op ze!
Vandaag komt Victoria op bezoek! En ze neemt haar hondje George mee. Ik heb aangeboden om op George te passen, aangezien Victoria en Joseph naar London gaan voor Joseph zijn nieuwe tentoonstelling. Dan heb ik in ieder geval een levend wezen om mee te praten voor de rest van de week! En George is ook gewoon een van de leukste hondjes!

"Goedemiddag, cutie! Wat zie je er weer leuk uit," zegt Victoria die binnenkomt gelopen met George aan de leiband. Ik geef haar een knuffel en Victoria maakt George los. Kwispelend loopt hij de woonkamer binnen. "Ik heb hier een tas met eten en speeltjes van George," zegt Victoria en zet de tas op de keukentafel. "Yes, dat komt helemaal goed! Lust je wat te drinken?" vraag ik en ze loopt mee naar de keuken. "Koffie!" zegt ze en ik knik.

"Dit wordt mijn nieuwe achtergrond! Zo heb ik jou, George en mezelf op één foto," zegt Victoria en ik lach

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Dit wordt mijn nieuwe achtergrond! Zo heb ik jou, George en mezelf op één foto," zegt Victoria en ik lach. "Weet je zeker dat het gaat lukken?" vraagt Victoria, nog een beetje onzeker. "Natuurlijk! Ga jij nou maar lekker met je vriendje genieten van Londen. Voordat je het weet ben je alweer terug in Nederland," stel ik haar gerust en Victoria zucht diep. "Nou, dan ga ik maar. Als er iets is dan bel je wel meteen hé?!" zegt Victoria beangstigend en ik knik. "Beloofd," zeg ik en geef haar nog een knuffel. "Veel plezier en geniet ervan!" zeg ik aan de voordeur, voordat ze in de taxi stapt en ik zwaai ze uit.
"Nou, Georgie, zullen wij eens samen een serietje gaan kijken op Netflix," zeg ik tegen George en merk dat ik met een hoger stemmetje praat. Waarom doe ik dit?! George is geen baby en kan niet terug praten! Maar het voelt toch alsof ik niet alleen ben.
Ik wil de serie net opzetten, totdat de deurbel gaat. Het zal me niks verbazen als Victoria weer terug is gekomen om George nog één keer doei te zeggen. Grinnikend met die gedachten in mijn hoofd loop ik naar de voordeur.
Ik maak de deur open en sta stokstijf stil. Mijn mond valt open en ik kan mijn ogen niet geloven. "Surprise!" Martijn staat ineens voor mijn neus. "Hé, maar, huh?!" reageer ik. Martijn opent zijn armen en ik geef hem een dikke knuffel. "Jij moet toch optreden in Portugal?" vraag ik verbaasd. "Dat was wel het oorspronkelijke plan ja. Maar er was noodweer opkomst, dus alles is afgelast. Ik heb de eerste de beste vlucht geboekt om nog voor de storm daar weer veilig thuis te kunnen zijn," zegt hij en geeft me een kus. "Zal ik je koffer meepakken?" vraag ik. "Schat, dat doe ik wel," zegt Martijn en rolt zijn koffer naar binnen. Maar nog voordat ik de voordeur dicht kan doen, sprint George naar buiten. "Wow!" schrikt Martijn. "George, nee!" roep ik en Martijn volgt het even niet meer. "Vicky heeft net George gebracht om op te passen omdat zij met Joseph naar Londen gaat voor een tentoonstelling," zeg ik gehaast en trek snel m'n schoenen aan. "Maar nu moet ik hem gaan vangen," zeg ik een beetje gestresst. "Ik ga mee," zegt Martijn en hij loopt al snel naar buiten achter George aan. Ik pak de leiband van de tafel af en maak de voordeur achter mij dicht. Snel volg ik Martijn, die achter George aanrent.

Martijn

"Hier ben je eindelijk!" zeg ik buiten adem en pak George vast aan zijn halsband. Sarah komt met de leiband aangelopen en geeft het aan mij, zodat ik George weer kan vastmaken. "Eindelijk," zeg ik en sla een arm over Sarah heen. "Nou, ik zou eerder gelukkig zeggen," antwoord Sarah. "Victoria kon al helemaal geen afscheid van hem nemen," zegt ze en ik grinnik. "Nou, dan gaan we gelijk maar even een stukje wandelen, zodat hij genoeg heeft gelopen voor vandaag," zeg ik en druk een kusje op Sarah haar lippen. Ze pakt mijn hand vast en samen lopen we richting het Vondelpark om George uit te laten.

---

Liked by: @Mennobarkk, @Josewoldring  and 1

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by: @Mennobarkk, @Josewoldring and 1.945.130 others

Martingarrix Who let the dogs out?!

---

Victoriawaldau GEORGIEE
Victoriawaldau Huh, maar sinds wanneer ben jij weer thuis?!
Martingarrix ^ Alleen maar om George even uit te laten, vlieg dadelijk weer terug hoor.
Josephklibansky ^ Dat zal George wel leuk vinden, SUKKEL

Sarahjane ❤️❤️

Garrixradio Omg, didn't know I needed this overload of cuteness!!!

Martypizza Can't choose which one on the photo is the cutest.....

---

View all comments

---

"Maar vertel, hoe waren je twee dagen alleen in ons nieuwe huis?" vraag ik aan Sarah, als we thuis weer op de bank zitten. George is voor ons op de grond zijn hondenbrokken aan het eten. "Chill. Ik heb met Charlotte geshopt. Ik heb op Tijn en Kiki gepast. En Vicky is nog langs geweest. Maar dat was vandaag, om George te brengen," antwoord Sarah. "Dus je hebt het te druk gehad om mij te missen?" vraag ik met m'n wenkbrauwen opgetrokken. "Ik mis jou altijd," zegt Sarah. Ze legt haar hand op m'n wang en zoent mijn lippen. "Heb je mij niet gemist dan?" vraagt ze, zachtjes en uitdagend. Ik kijk haar glimlachend aan. "Natuurlijk heb ik jou gemist," fluister ik terwijl ik een plukje haar achter haar oor schuif en druk kusjes in haar nek. Ze giechelt en gaat plat op de bank liggen. "En dit heb ik nog wel het meeste gemist," zeg ik als ik boven haar hang en zoen haar lippen.
Als Sarah en ik in de romantische stemming te komen, begin George een gevecht aan met een piepend balletje. "George!" roep ik gefrustreerd en gooi een kussen richting hem, die wat meer naar links toe uitwijkt. Sarah komt niet meer bij van het lachen.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu