Deel 3

513 10 4
                                    

Sarah

Ik stap met m'n koffer en tas de trein uit op Schiphol. Er galmt een geluid van rollende koffers. Ik heb met Damian bij de hoofdingang afgesproken, dus ik volg de bordjes die me naar de ingang wijzen.
Als ik bij de hoofdingang aankom gaan de schuifdeuren open en zie ik Damian aan komen lopen samen met Watse, Martijn en zijn vriendin. "Hey, sta je hier al lang?" vraagt Damian en geeft me een knuffel. "Nee, ik kwam net aangelopen en toen zag ik jullie al," lach ik. "Ja, Watse moest me ophalen en toen belde Martijn nog op dat hij en Charelle geen vervoer hadden. Dus toen moesten we hun ook nog ophalen," zegt Damian als we samen naar de incheckbalie lopen. Charelle, zo heet zijn vriendin dus. Ze ziet er erg mooi uit, maar waarom heeft ze zich nog niet voorgesteld aan mij? Ik word er een beetje onzeker van. "Hey, daar zijn jullie!" hoor ik achter me. Louis, Menno en José komen vrolijk aangelopen. "Zie je het nog wel een beetje zitten met al deze jongens," vraagt José lachend als ze naast me komt staan. De jongens zijn heel hyper. Ik grinnik. "Ik kan wel wat hebben," lach ik. 

"Team Garrix?" vraagt een vrouw die naar onze groep bij de gate komt gelopen. "Yes," antwoord Watse. "Your private jet is ready to board," zegt de vrouw. "Boys, we kunnen!" roept Martijn hyper. "En meiden natuurlijk ook," lacht Martijn en zoent Charelle. "Gadverdamme, kunnen jullie nou ook een keertje niet zo klef doen?" vraagt Menno. "Ik heb moeite om m'n lach in te houden. Die opmerking van Menno is echt terecht! "Wil jij filmen als iedereen het vliegtuig instapt, vanuit buiten, dan loop ik al snel het vliegtuig in voor ze van binnenuit te filmen," zegt Damian die zijn camera vast houdt. Ik knik en zet mijn camera ook aan. Ik zie Louis naar me staren. Martijn tikt hem lachend aan en dan loopt Louis achter Martijn aan het vliegtuig in. José heeft als laatste op mij gewacht. Zij is echt mega lief! Ik zet m'n camera uit. Dan loop ik achter José aan het vliegtuig naar binnen. Het vliegtuig heeft één groot vierkante zithoek die in tweeën is gesplitst door het gangpad. Rechts zitten al aan het raam Martijn met Charelle tegenover hem en naast Martijn Watse met Menno er tegenover.

Louis staat in het gangpad nog met Martijn te praten. Ik ga aan de linkerkant zitten. José gaat tegenover mij zitten en Damian komt naast mij zitten. "Mag ik naar je beelden kijken?" vraagt Damian nieuwsgierig aan me. "Tuurlijk!" antwoord ik vrolijk en laat de beelden dat iedereen in het vliegtuig stapt aan Damian zien. "Oké, dit is echt gewoon WAUW! Je kan echt zien dat documentaires jouw specialiteit zijn," zegt Damian en ik word er een beetje verlegen van. "Mag ik ook eens kijken?" vraagt Louis enthousiast als hij is gaan zitten naast José. Ik geef hem m'n camera. "Wauw, ik heb al hoge verwachtingen van jullie project! Dit is ook echt een gave camera, hoor. Is die van jezelf?" vraagt Louis aan mij. Ik knik vrolijk. "Guys, kijk eens. De eerste beelden zijn al een feit hoor!" zegt Louis tegen de rest aan de andere kant van het gangpad en geeft mijn camera door aan Menno. Menno kantelt de camera zodat Watse, Martijn en Charelle het beeld ook kunnen zien. "Mooie kwaliteit! Heeft Deem dit geschoten?" vraagt Martijn. Charelle kijkt glimlachend op. "Nee, Sarah. Doet ze goed hè," antwoord Damian en ik kijk blij. "Cool! Mooi gemaakt," zegt Martijn. Hij staat op en geeft de camera weer terug aan mij. Ik zie Charelle nogal beledigend naar buiten kijken. Hopelijk gaat zij deze maand op zijn minst één woord tegen mij zeggen. 

"Kijk, dit is mijn hele cameratas," zegt Louis tegen mij en zet zijn rugzak op schoot. "Nu komt de nerd in hem naar boven," lacht Menno tegen mij als hij Louis zijn rugzak met allerlei camera-apparatuur ziet uitpakken. "Nou, dan ga ik dit memorabele 'Louis in zijn habitat'-moment maar even filmen," lacht Damian. Hij staat op en gaat in het gangpad staan met zijn camera, terwijl Louis al zijn camera-apparatuur uit zijn rugzak haalt en aan mij laat zien. Deze guy is echt gefascineerd met zijn camera spullen, geweldig!


Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu