Deel 33

424 7 9
                                    

Martijn

"Oké guys, ik moet even iets mededelen met jullie," zeg ik in de taxi, op weg naar het vliegveld.
"Vertel, je wordt vader?" flapt Louis eruit en ik kijk hem met een dodelijke blik aan. "Nee Louis, dankjewel voor het meedenken," antwoord ik. "Je weet wie je gedrogeerd heeft?" vraagt Menno en ik zucht. "Wat, gedrogeerd? Martijn?" vraagt Laura. Ja, zij is ook weer terug van Troye en was net op tijd terug in het hotel om ons taxi busje te halen. Alleen heb ik haar nog helemaal niks verteld over de situatie. "Ja, iemand heeft hoogstwaarschijnlijk iets in Martijn's drankje gedaan en gister ochtend voelde hij zich helemaal beroerd en dacht dat hij dood ging ofzo," vat Menno samen. "Martijn, serieus?! En heb je pap en mam al gesproken daarover?" vraagt Laura bezorgd. "Nee Lau, nog niet. Maar mag ik misschien eerst zelf mijn volwassen problemen oplossen voordat ik het thuisfront inlicht? Ik hou van m'n familie, maar ze hoeven nou ook weer niet àlles te weten," zeg ik en de rest zwijgt. Ik schraap m'n keel. "Oké, wat ik dus wilde zeggen, is dat ik en Saar een ander vliegtuig nemen. Ik heb een privéjet richting Amsterdam voor jullie geboekt en voor ons tweetjes heb ik businessclass Emirates richting Brisbane;Australië," deel ik mee.
"Ahww, wat schattig! Gaan ze eens met z'n tweetjes op vakantie," zegt Emilio, "Dat gun ik jullie wel." "Thank you," zeg ik en klop op Emilio zijn schouder.

Het busje rijdt de landingsbaan op en we zien al een aantal vliegtuigen staan. "Nou jongens, dan wordt dit zo ons afscheid," zegt Louis. "Sarah, ga je weer een video maken over jullie reis? Ik wil echt weten wat jullie allemaal hebben meegemaakt, aan de andere kant van de wereld," vraagt Damian tegen Sarah. "Dat is inderdaad wel een goed idee hoor!" zegt Laura erachter. "Ja, leuk. Ik zal wel eens kijken," zegt Sarah met een glimlach.
Het busje stopt en een man schuift de deur open. "Team Garrix? You can walk straight to that airplane, over there. And mr and mrs Garritsen can walk to that airplane on my right side," zegt een man en wijst in het rond.
"Meneer en mevrouw Garritsen?" vraagt Menno met opgetrokken wenkbrauwen. "Ja, ik had deze reis als verrassing voor m'n ouders geboekt, als we weer thuis kwamen. Alleen dat haalden we nooit meer qua tijd. Dus nu gaan ik en Saar, maar het staat nog op mijn ouders naam," zeg ik grinnikend. "Wat jammer, ik dacht al,  'mag ik mee?!', maar dat was valse hoop," zegt Laura en de rest lacht om haar. "Nou, fijne reis allemaal! En ik zie jullie nog wel," zeg ik en geef iedereen een knuffel. Sarah neemt ook afscheid van de rest en hand-in-hand lopen we richting ons vliegtuig.

Sarah en ik nemen plaats in de businessclass. We hebben het voordeel dat wij voorrang hebben om het vliegtuig in te kunnen, zodat ik niet telkens lastiggevallen word door fans.
"Eindelijk gaan we eens met z'n tweeën weg," zeg ik tegen Sarah en druk een kus op haar lippen. "Ik heb hier zo naar uitgekeken," zegt Sarah en legt haar hoofd op m'n schouder. Ik haal m'n laptop uit mijn rugzak en klap het scherm open op mijn schoot. "Vind je het erg als ik eventjes verder ga met muziek?" vraag ik aan Sarah en ze kijkt me aan met een glimlach. "Je bent echt altijd zò druk bezig met muziek en nog steeds blijf je je passie erin vinden! Dat vind ik zo ontzettend leuk van jou, hoe muzikaal je bent," zegt Sarah. Ze maakt me verlegen en ik druk een kus op haar lippen. "Maar ik wacht wel nog steeds op een gezongen liedje van jou," zegt Sarah en ik kijk haar verbaasd aan. "Ik zingen?! Dat gaan wij nou mooi eventjes niet doen," grinnik ik. "Nou, als ik je soms onder de douche hoor zingen, dan luister ik daar graag naar," biecht Sarah op en mijn mond hangt open. "Je hebt jezelf exposed. Jij luistert me gewoon af," zeg ik en tik op haar neus. Sarah glimlacht. "Maar jij kan ook heel mooi zingen hoor, onder de douche. Misschien een nummertje maken samen?" vraag ik plagend en Sarah geeft me een duwtje in m'n zij. Ik zet lachend mijn koptelefoon op en Sarah komt meekijken, met haar hoofd op mijn schouder. Wat heb ik toch een geluk met zo'n mooie meid naast mij. Èn ze ruikt ook nog eens heerlijk. "Welke parfum heb je op?" vraag ik aan Sarah. Ik wacht op een antwoord, maar krijg geen reactie. Ik kijk naar m'n schouder en zie haar erop slapen met haar hoofd. Er verschijnt een brede glimlach op mijn gezicht en ga weer verder werken met m'n muziek.

"Tijntje," wordt ik wakker gemaakt. Ik maak m'n ogen open en zie Sarah rechtop naast me zitten. Ik ben in slaap gevallen, met mijn laptop nog op schoot en koptelefoon op. Ze knikt naast me en ik kijk. Er staat een stewardess. "I'm sorry to bother you, but would you like to drink something?" vraagt de vrouw. Ik knik en vraag om een latte en wat water. De stewardess loopt verder en ik klap m'n laptop dicht en stop hem weer in de rugzak. "Ben jij nou gewoon in slaap gevallen tijdens het muziek maken?" lacht Sarah en ik kijk haar flauw aan. "Haha, wat grappig ben je," antwoord ik sarcastisch en ze geeft me een kus. "Hoelang moeten we nog vliegen?" vraag ik en kijk op het scherm. Drie uurtjes. Ik heb echt bijna de hele vlucht geslapen!

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu