Deel 27

523 10 13
                                    

Martijn

De première van de docu is goed verlopen. Damian & Sarah hebben hun diploma in ontvangst genomen en zitten beiden nu officieel bij team Garrix! Vannacht is 'There for you' uitgekomen en is nu al een grote hit geworden.
Ik hoor mijn telefoon afgaan maar voor de zoveelste keer kan ik hem natuurlijk weer nergens vinden.
Ik loop door de keuken. Het geluid van mijn telefoon klinkt luider. Ik maak een lade open van het kookeiland. Welke sukkel legt zijn telefoon nou weer tussen de lepels in een keukenla?!
Er staat een Amerikaans nummer op die ik niet ken. "Hello?," neem ik op. Als het zo'n rare fans zijn dan blijf ik gelukkig nog een beetje anoniem.
"Martin? It's Troye here," hoor ik aan de andere kant van de telefoon. "Hey Troye, yeah it's Martin speaking. Have you seen all the good comments on our song?" vraag ik.
"Yeah bro, it's crazy!! That's why I'm calling you," zegt Troye Sivan.
Ik ben heel benieuwd wat hij te zeggen heeft...
"Tomorrow I'll give a party because of the big hype of our song. And I thought, maybe if you're not too busy you can fly over with some friends to my house?" vraagt hij.
"Wow, of course I'll come and party! See you tomorrow bro!" zeg ik en hang op.

"Lou!" roep ik. Louis heeft vannacht bij mij geslapen. "Alles goed?" vraagt hij, als hij met zijn slaperige kop de trap af komt gelopen. Zijn haren zijn nog helemaal door elkaar en ik grinnik. "Heel random, maar wil je mee naar een feest morgen in Amerika?" vraag ik. "Hoor ik daar nou 'feest'? Tuurlijk! Wanneer moeten we gaan?" antwoord hij. "Als je mij naar Sarah wilt brengen, dan neem ik haar ook mee. Die meid heeft nu toch geen school meer. Én dan nog Menno bellen, Damian en Emilio? Die heb ik al een maand niet meer gezien namelijk," zeg ik. Louis knikt. "Even snel wat anders aantrekken en dan breng ik je wel," zegt Louis en rent naar boven.

In de tijd dat Lou boven is geweest om zich klaar te maken, heb ik al naar Menno, Damian, Emilio én Laura gebeld. Als het om Troye Sivan gaat, is zij een echte fangirl. Ze gaat het me nooit vergeven als ik haar niet meeneem. En voor Sarah is het ook leuk als ze niet alleen met een stelletje rare jongens zit opgescheept. Al ben ik natuurlijk niet raar hè!
"I'm ready to go! Ik heb trouwens een rugzak gevuld met wat kleren van mij die nog in jouw kast lagen," zegt Louis die in de hal klaarstaat. "Jow, pak maar mee wat je nodig hebt. Ik heb ook wat dingen in m'n tas gepropt. Geen idee wat voor andere gekke plannen we daar krijgen," antwoord ik terwijl ik de voordeur op slot doe. "Op naar Saartje," zeg ik en Louis en ik stappen de lift in richting de parkeergarage.

Sarah
Vanmorgen stond Damian ineens voor m'n deur. Martijn is uitgenodigd voor een feest bij Troye Sivan en neemt een paar vrienden mee. Martijn heeft mij nog helemaal niks laten weten, maar sowieso wilt hij er weer een verrassing van maken omdat hij weet dat ik niet goed tegen verrassingen kan.
"Oké, ik heb alles. Zullen we al buiten staan wachten?" vraag ik aan Damian. Hij knikt en ik pak mijn tas mee.

Er stopt een zwart busje voor onze neus. De deuren gaan open en Laura, Menno en een jongen die ik nog nooit heb gezien komen eruit gelopen.
"Hey girl!" roept Laura enthousiast naar mij en geeft me een knuffel. Ik geef Menno ook een knuffel. "Hey, jij moet Sarah zijn," zegt de jongen. Ik knik. "Ik ben Emilio, een van Martijn's beste vrienden,"'zegt hij. "Oh mijn God, jíj bent Emilio? Martijn heeft echt al veel geweldige verhalen over je verteld," lach ik en geef hem ook een knuffel.
Er komt een groene bmw toeterend aangereden. "Ja hoor, daar zul je ze eindelijk hebben. Zoals altijd, lekker laat," lacht Laura. Louis parkeert de auto in een parkeervak voor de ingang van m'n appartement en stapt samen met Martijn uit. "Dadelijk moet ik nog gaan verhuizen vanwege overlast," grinnik ik. "Dan kom je toch lekker bij mij wonen," zegt Martijn die voor mij staat. Hij geeft me een kusje op m'n lippen en ik leg m'n handen op zijn wangen. "Moet jij nou alweer alles horen," plaag ik hem. "Moet jíj nou alweer alles weten," zegt Martijn en trekt zijn wenkbrauwen op. "Tijn, je weet dat ik niet tegen verrassingen kan," zeg ik.
"Oh, is het nu ineens Tijn?" vraagt hij met een grijns op zijn gezicht. "Ja! Tijn voor mij en Saar voor jou," zeg ik met een grote glimlach. "Maar ik blijf toch gewoon 'Saartje' zeggen," zegt Martijn plagerig en tikt een aantal keer op mijn neus.
"Kom tortelduifjes, jullie kunnen nog een hele vlucht klef doen. Maar daar zit ik dan wel liever niet bij," zegt Menno, die met zijn hoofd uit het busje hangt. Ik draai me om en merk dat iedereen al in het busje zit, buiten Martijn en mij. Ik pak zijn hand en samen stappen we het busje in, op weg naar Schiphol!
———

Sarahjane
5 min ago

Seen by: @Josewoldring, @Martingarrix, @Watsematter and 19

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Seen by: @Josewoldring, @Martingarrix, @Watsematter and 19.174 others
———
"Oh jongens, wat een rust zo zonder José en Watse," lacht Damian die languit gaat liggen. "Ja jong, zo heb je ineens veel meer beenruimte hè," grapt Louis en geeft Damian een schouderklopje.
Nadat we zijn opgestegen gaat Martijn op de bank liggen.
———

Martingarrix
2 min ago

Seen by: @Dualipa, @Sarahjane, @Watsematter and 1

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Seen by: @Dualipa, @Sarahjane, @Watsematter and 1.8M others
———
Ik sta op en sla een deken om mij heen.
"Mag ik erbij?" vraag ik aan Martijn en trek een pruillip op. Martijn spreidt zijn armen en ik ga, opgerold in mijn deken, op hem liggen.
Ik leg m'n hoofd op zijn borst en hij geeft een kusje in mijn haren. "Ben je moe?" vraagt Martijn. Ik naar boven en zie dat Martijn mij lief aankijkt. Je ziet zijn kleine onderkin en dat maakt hem zo ontzettend schattig. "Wat lach je nou," merkt Martijn op. "Niks, je bent gewoon zo ontzettend schattig," zeg ik met een glimlach. "En jij niet dan, met je deken om je heen. Je lijkt net zo'n schattig pinguïn baby'tje," zegt Martijn en ik begin te lachen. "Verstond ik dat nou goed?!" vraagt Menno, die zich omdraait. "Gast, ga slapen ofzo," zegt Martijn en gooit een klein sierkussen richting Menno toe, die hij net kan ontwijken. Ik leg m'n hoofd weer op Martijn's borst en luister naar zijn ademhaling. Martijn gaat met zijn vingers door mijn haren en ik dwaal langzaam weg, in slaap.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu