Deel 22

444 8 3
                                    

Martijn

"New York, New York!" roep ik als ik het vliegtuig uitstap. Het voelt hier altijd zo geweldig om te zijn! Er staat al een taxibusje klaar vóór ons vliegtuig en ik sta naast de trap van ons vliegtuig en wacht totdat de rest is uitgestapt. Op het vliegveld landt een passagiersvliegtuig dat een luid lawaai geeft als het op de landingsbaan terecht komt. "Martijn, nog even wachten met instappen," zegt Watse, als ik richting de taxi wil lopen. "Want?" vraag ik verbaasd. Iedereen staat stil, te wachten met hun bagage in hun handen. "Is dat niet onze taxi?" vraag ik verbaasde en wijs naar het busje. "Jawel, maar we moeten even wachten," zegt José. Ik kijk iedereen verbaasd aan. Nu snap ik het echt niet meer. "Maar waarop wachten we dan?" vraag ik en zet mijn zware bagage op de grond neer. Soms wijkt er een blik af van hun richting het grote passagiersvliegtuig. Ik kijk fronsend naar het vliegtuig. "Duurt het nog lang?" vraag ik. Het liefst wil ik zitten, alleen ik voel de warmte van de stenen op de landingsbaan al omhoog vliegen, dus als ik hier ga zitten wordt ik levend gebakken en dat lijkt mij echt geen fijn idee. Zuchtend kijk ik op mijn telefoon en leun ik over mijn koffer. Ik snap echt niet wat er met dit stelletje gekken aan de hand is hoor!
"Martijn," hoor ik ineens achter mij en voel een hand op mijn schouder. Ik draai me in één beweging om en zie daar mijn ouders plotseling staan. Ik kijk ze verbaasd aan. "Pap? Mam?" zeg ik verbaasd en kijk ze aan. "Hoi papa en mama! Wat fijn jullie weer te zien. Of moeten we weer het vliegtuig terug naar huis nemen?" vraagt mijn moeder. "Wat?! Nee! Tuurlijk niet gekkie! Alleen had ik dit echt niet verwacht!" zeg ik enthousiast en geef mijn ouders een dikke knuffel. "Moesten we daarom wachten?" lach ik en Watse knikt glimlachend, terwijl mijn ouders de rest begroeten. "Hey, een nieuw gezicht!" zegt mijn moeder enthousiast tegen Sarah. "Ja, pap en mam, dit is Sarah. Zij filmt samen met Damian de docu voor hun afstudeeropdracht," zeg ik. Ik sla m'n arm om Sarah haar schouder en geef een knipoogje naar mijn ouders. Ik heb eigenlijk al best veel over Sarah verteld aan mijn ouders, alleen heb ik dat natuurlijk nog nooit aan Sarah zelf verteld. Ik houd mijn ouders dagelijks op de hoogte van alles wat er gebeurd. Óók dat ik het heb uitgemaakt met Charelle en hoe leuk Sarah wel niet is!
"Zullen we nu wel maar eens de taxi ingaan met z'n allen?" vraagt José met een glimlach.

Ik stap als eerste het taxibusje in en schuif helemaal naar het raam toe. Naast mij komt Sarah zitten en mijn ouders komen tegenover mij zitten. Mijn moeder is druk aan het kletsen met Sarah. Hopelijk klikt het goed tussen mijn ouders en Sarah. Want dat vind ik echt een van de belangrijkste dingen als je een relatie hebt, dat ze liefdevol en leuk omgaan met mijn ouders. Als mijn ouders Sarah goedkeuren dan wil ik haar echt verkering gaan vragen. Ik word elke dag zó gelukkig als ik bij Sarah ben! Soms vraag ik me af of het na een maand elkaar te kennen niet nog een beetje vroeg is om verkering te krijgen. Maar we zitten wel 24/7 op elkaars lip, dus ik weet heus wel hoe Sarah is; heel leuk natuurlijk!

Mijn vader geeft me een klopje op mijn knie en ik glimlach breed. "Fijn om je na bijna een hele maand weer eens te zien," zegt hij en ik knik. "Deze maand is zo ontzettend snel voorbij gegaan en er is zo ontzettend veel gebeurd!" zeg ik enthousiast. "Ohja?" zegt Louis ineens die zich voorover buigt om te praten. "En jij hebt niks gedaan, wil je zeggen zeker," grinnik ik. Louis heeft het zo druk gehad deze maand. Héél mijn team heeft het druk gehad deze maand en ze hebben echt een topprestatie gegeven! Misschien moet ik in Amsterdam wel een feest gaan geven om iedereen te bedanken die mij heeft geholpen en heeft gesteund!
"Ik bedoelde eigenlijk ... tussen jou en Sarah ... Nou ja, laat maar. Je ouders én zusje zitten erbij," zegt Louis een beetje ongemakkelijk en ik trek m'n wenkbrauwen op. "Oohh, je bedoelt of ik en Sarah al seks hebben gehad aangezien we samen op één kamer sliepen?! Nou nee hoor, we hebben ons echt keu-rig gedragen! Buiten een aantal kusjes dan," zeg ik. Ik draai Sarah's kin en druk een kus op haar lippen. Iedereen voelt zich nogal awkward door mijn antwoord. I love it!! Mensen in een ongemakkelijke situatie brengen!

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu