Deel 49

369 9 7
                                    

Enjoy your weekend!!
Thank you voor de 4K lieverds ❤️ Wie heeft trouwens ook de postzegels van Martijn gekocht?

Martijn

Wat was het een gezellige tijd op Bali, maar ik ben ook weer erg blij om terug in het mooie Nederland te zijn! Vandaag is de verhuizing. Er staan al allerlei dozen in de hal. De meeste meubels hebben we nieuw en staan ook al in ons nieuwe huis. Deze overige meubels worden bij het appartement verkocht. "Martijn, kom je ontbijten?" hoor ik Sarah roepen vanuit de keuken. Ik loop uit mijn studio en zie dat ze een heerlijk ei heeft gebakken. "Dat gaat er wel in," zeg ik en druk een kus op haar lippen. We gaan tegenover elkaar aan de tafel zitten en Sarah zucht. "De allerlaatste keer dat we met ons tweeën hier eten," zegt ze en ik knik. "Vanaf morgen zitten we in ons droomhuis. En wat heb ik zin om straks met iedereen nog even te gaan uiteten bij Fiko!" zeg ik terwijl ik mijn ei eet. Sarah grinnikt. "Je zit nog aan je ontbijt en denkt nu alweer aan het avondeten," lacht ze. "Ja, hallo, vanavond gaan we pizza eten! En je wilt niet weten hoe veel zin ik in pizza heb!" zeg ik en Sarah trekt haar wenkbrauw op. "Nog meer zin in pizza dan in mij?" vraagt ze en ik kijk haar verrast aan. "Sinds wanneer hoor ik dat uit jouw mond komen?" vraag ik verbaasd. "Ik zit nu al zo lang met jouw opgescheept, dan leer ik die praatjes vanzelf wel aan," zegt ze en ik kijk haar flauw aan. "Maar kom op, wat is je antwoord op mijn vraag?" vraagt ze. "Welke vraag?" zeg ik ontkennend. Meent ze dat nou echt serieus? "Nou, of je meer zin hebt in pizza dan in mij?" vraagt ze nog eens. "Schat, daar kan ik echt niet uit kiezen! Deze vraag is precies hetzelfde als mensen je vragen of je meer van je moeder of vader houdt. Daar kan toch niemand uit kiezen?!" antwoord ik. "Dus je vergelijkt pizza én mij met je ouders?" vraagt ze. Ik zucht. Waarom zijn vrouwen toch altijd zo lastig en hebben ze overal een bevestiging van nodig?! "Kijk, ik hou het aller-allermeeste van jou, mijn ouders en pizza. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het maken van muziek en mijn beste vrienden," zeg ik en zie dat Sarah haar lach probeert in te houden. "Je bent mij gewoon voor gek aan het verklaren," zeg ik en Sarah begint te lachen. "Je moest jezelf eens zien eronderuit te praten! Helemaal zenuwachtig," zegt ze en ik kijk haar flauw aan. "Ja, kom op Sarah. Hier kan ik toch echt geen keuze in maken. Dus dan probeer ik het moreel goed op te lossen," antwoord ik. Sarah staat op en geeft mij een kus en een knuffel. "Al moet ik zeggen, dat je je er goed uit hebt weten te praten," zegt ze. "Daar ben ik juist goed in hoor," zeg ik en geef haar een zoen. "Maar ik geef je wel een tip. Want als een vrouw vraagt of ze leuk genoeg is, dan moet je dat wel bevestigen. Vrouwen willen graag lieve dingen horen," zegt Sarah met een glimlach. "Nou, dan zeg ik heel spontaan even hoe mooi jij wel niet bent op deze vroege ochtend," antwoord ik en Sarah drukt grinnikend een zoen op mijn lippen.

-

"Moet dit allemaal mee?" vraagt Louis. Hij is met Nadia al wat eerder gekomen om te helpen met het verhuizen. "Ja, deze dozen en in de woonkamer staan nog een paar spullen van mijn studio die echt heel voorzichtig meemoeten," antwoord ik en laat ze zien. "Hoe kunnen jullie in vredesnaam eerder dan ons zijn? Helemaal uit Den Haag?" vraagt Menno die samen met Marleen is gekomen aan Louis en Nadia. "Hoe kunnen jullie een half uur later komen terwijl jullie in hetzelfde gebouw als Martijn wonen?" antwoord Louis. "Lieverd, wij gaan naar het nieuwe huis toe hè," zegt Sarah. Ik knik en geef haar een kusje. Sarah gaat samen met Nadia en Marleen het nieuwe huis verder inrichten en poetsen. En ik ga met Louis en Menno de laatste spullen verhuizen.
"Gast, we konden beter met de tourbus komen in plaats van een verhuiswagen," zegt Louis en ik lach. "En ga jij rijden dan? Of waar ga jij je nuttig voor maken?" vraagt Menno aan mij als ik op de bank ga zitten. "Ahum, ik heb wel ál deze spullen al ingepakt én mijn halve studio hier naartoe versleept. Ik vind dat ik wel genoeg heb gedaan voor vandaag. Maar ik wil best rijden hoor," lach ik. "Ja, dat gaan we dus mooi niet doen, meneertje Garritsen," zegt Louis en geeft een klopje op mijn borst voordat hij de eerste dozen optilt. "Martijn, als jij nou ook eens wat dozen meeneemt naar beneden, dan hoef je ook al niet meer te sporten vandaag. Dat is toch een win-win situatie," motiveert Menno mij. "Ja ik hoor het alweer. Ik kan nooit eens rustig gaan zitten want niemand kan zonder mijn hulp," zeg ik flauw. "Jij kan überhaupt nooit rustig zitten. Dus ga nou geen gare smoesjes vertellen en help ons beter even mee met jouw meubilair," zegt Louis en ik pak de verhuisdoos uit zijn handen.

-

"Dag knapperds! Kijk eens wat we hebben meegenomen. Jullie kunnen nu ook wel een pauze gebruiken," zegt Sarah. Zij was samen met Nadia en Marleen in ons nieuwe huis bezig en hebben nu vers stokbrood meegenomen om te eten met z'n zessen. We gaan met z'n allen aan tafel zitten, want die staat er gelukkig nog. "Ik zag dat de verhuiswagen al goed vol zit," zegt Nadia. Zij en Louis hadden die hier naartoe gereden. Ik knik. "Hij wilde eerst gaan luieren op de bank," zegt Menno en knikt naar mij. De meiden grinniken. "Je wilt niet weten hoe druk ik het heb en hoe vermoeiend verhuizen is hoor," antwoord ik. "Ja joh, klets je er maar weer onderuit hé," zegt Louis. "Dat kan hij als de beste," vult Sarah aan en ik kijk haar flauw aan terwijl de rest lacht. "Gelukkig heb ik hem kunnen motiveren door als hij meehelpt hij vandaag niet meer hoeft te sporten," zegt Menno. "Dat is pas een goede deal. Dan kan je na het verhuizen languit op de bank gaan liggen," zegt Marleen en ik knik met een glimlach.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu