Deel 16

482 6 13
                                    

Sarah

Martijn en ik komen samen weer terug het hotel binnengelopen. "Welcome back!" zegt een klein, oud, Mexicaans mannetje die achter de balie staat. We knikken en lopen de trappen op richting onze hotelkamers. We staan allebei stil voor mijn hotelkamerdeur en kijken we elkaar aan. "Ik-ik vond vandaag best gezellig," zeg ik een beetje verlegen. Er verschijnt een glimlach op Martijn zijn gezicht. "Buiten dat jij de weg niet wist," grinnik ik en Martijn schud lachend zijn hoofd. We staan zwijgend tegenover elkaar. Dan komt Martijn met zijn hoofd dichter naar mij toe. Zijn adem hapert in mijn nek. Ik leg mijn handen op zijn wangen en glimlach. Dan drukt Martijn zijn lippen tegen de mijne. Allemaal tintelingen gieren door mijn lichaam!

"Oh mijn god," zegt José, die de kamerdeur plotseling openmaakt. Ik en Martijn schrikken en ik draai me om naar José. "Ik uh-stond net op het punt om naar binnen te gaan," zeg ik tegen José die met opgetrokken wenkbrauwen in de deurpost staat. "Dat lijkt mij een heel goed plan," zegt ze en trekt me mee naar binnen. "Doei!" roep ik nog snel naar Martijn, voordat José de deur van onze hotelkamer weer dichtmaakt. Ik plof op m'n bed en José staat voor mij. "Vertel," zegt José. "Wat?" zeg ik enigszins om me van de domme te houden. José geeft me een duwtje tegen m'n linkerschouder en gaat naast me op mijn bed zitten. "Kom op Saar. Je was op date met Martijn en stond hem in de gang af te lebberen. Als je nou nog steeds geen gevoelens voor hem hebt, dan weet ik het echt niet meer," zegt José tegen mij en ik kan mijn glimlach niet meer verstoppen. José begint te grinniken. "Jaja, Saartje heeft ein-de-lijk gevoelens voor iemand gekregen!" zegt José een beetje te enthousiast. "Maar ik maak een docu over hem. Dan kan ik echt geen relatie met hem krijgen. Dat is net zoals een docent met een leerling, dat gaat gewoon niet," zeg ik tegen José. "Maar gelukkig is Martijn geen docent van jou! En het contract van jou en Damian staat op de naam van Watse en van STMPD RCRDS, dat is niet op de naam van Martijn Garritsen. Dus in feite is het gewoon legaal om met hem te daten," zegt José en ik kijk haar met grote ogen aan. "Ja, ik heb even research gedaan, in de tijd dat jíj was aan het lunchen en ijs aan het eten was samen met de enige echte Martin Garrix," zegt José en ik glimlach. Ik sta op van het bed. "Ik moet even..." zeg ik en wijs naar de kamerdeur. Dan grinnik ik en loop snel onze hotelkamer uit en storm naar de kamer van Martijn toe.

Ik klop op zijn kamerdeur en kijk even achterom de gang door, om te kijken of er niemand aan komt lopen. Dan gaat de kamerdeur van Martijn open en ik draai me weer om. Martijn kijkt me met een grote glimlach aan en ik druk mijn lippen op die van hem. Martijn duwt de deur dicht en ik voel zijn mondhoeken omhoog krullen tijdens de zoen. Dan trek ik me even terug en kijk hem aan in zijn helder, blauwe ogen. "Waar komt dat zo plotseling vandaan," zegt Martijn met een grote glimlach en legt zijn handen op mijn rug. "Nou, José heeft mijn contract nog eens doorgenomen. En daar staat nergens jouw naam bij. Dus in feite, ben jij niet mijn collega noch baas," zeg ik met een glimlach. Martijn grinnikt en drukt zijn lippen weer op die van mij. Hij laat zich op zijn bed vallen en ik hang boven hem. "Dus, uuhm, jij ziet mij ook wel zitten dan," vraagt Martijn nieuwsgierig. "Nee, ik zie je op dit moment liggen," zeg ik flauw en Martijn begint me te kietelen. Ik verlies de kracht in m'n armen en plof op Martijn neer en rol me op mijn rug. Ik kom niet meer bij van het lachen en kan amper 'stop' zeggen. Dan gaat Martijn rechtop naast me zitten. Ik lig, buiten adem van het lachen, op mijn rug op adem te komen. "Kijk, nou zie ik je wel zitten," zeg ik grinnikend en Martijn kijkt mij flauw aan. Ik ga met m'n hoofd op Martijn zijn benen liggen en hij wrijft door m'n haren. Samen genieten we van de stilte, terwijl ik allemaal vlinders door m'n lichaam voel vliegen. Ik glimlach en Martijn buigt zijn hoofd voorover en drukt nog een kus op mijn lippen. Dan gaat de kamerdeur open en ik en Martijn kijken naar de deur. Louis komt de kamer binnengelopen en schrikt. "Sinds wanneer zijn jullie alweer terug?" vraagt Louis verbaasd. "Nog niet zo lang, half uurtje ofzo. Maar hoe kom jij mijn kamer binnen?" vraagt Martijn. "Ik heb bij de receptie een reserve pasje moeten aanvragen. Maar dat mannetje deed er heel lang over. Maar goed, ik had m'n sd-kaartje voor mijn camera hier nog laten liggen," zegt Louis en wijst naar het tafeltje waar zijn sd-kaartje op ligt. "Maar nu ik hier toch ben. Hoe zit het tussen jullie? Zo te zien gaat het erg goed," zegt Louis en ik ga ook rechtop zitten. "Het gaat steeds beter en beter," zegt Martijn met een grote glimlach. "Man, jullie twee zijn hartstikke verliefd. Vraag haar gewoon verkering en het leven wordt weer een groot feest," zegt Louis en ik moet glimlachen. Ik hoop dat echt oprecht! "Trouwens, Menno heeft geregeld dat we vanavond een feestje mogen houden in de bar hier in het hotel," zegt Louis en Martijn begint te juichen. "Nou, dan laat ik jullie maar weer," zegt Louis en loopt de kamer weer uit.

Martijn staat op en loopt naar het balkon toe. "Het is echt heerlijk buiten!" zegt Martijn als hij weer de kamer binnenstapt. Hij tilt een bankje op, die in de kamer staat, en zet het neer op het balkon. Ik stap van het bed af en loop ook naar het balkon toe. Ik ga met mijn vingers door Martijn zijn haren en kijk over de balustrade van het balkon. Dan pak ik mijn telefoon uit m'n broekzak en maak een foto voor m'n instastory.

Sarahjane

Sarahjane

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu