Deel 39

389 10 8
                                    

Oof, 3 dagen online webinars & workshops van m'n nieuwe opleiding weer overleefd. Nu nog eventjes van de laatste paar dagen rust genieten en op 1 september heb ik mijn introductiedag!! En hoe is het met jullie school? XX

Sarah

Vannacht hebben we met ons groepje in tenten geslapen en bij een kampvuur kennis gemaakt met de anderen. We hebben een groep van 6 personen: Ik, Martijn, Louis, Watse en de twee reisleiders Zion & Thomas. Zion en Thomas komen allebei uit Australië, super grappig! "Are you guys ready for the final climb today? Within four hours we are at the top, so don't give up and stay strong!" motiveert Zion ons, terwijl we alles in onze rugzakken aan het proppen zijn. "Saar," zegt Martijn en wenkt naar mij. Ik zet m'n rugzak neer en loop naar hem toe. Hij geeft zijn telefoon aan mij en ik kijk ernaar. Er staan foto's van een huis. Verbaasd kijk ik op. "Ik was aan het denken om uit mijn appartement te gaan. Ik heb behoefte aan wat meer privacy. En als we dan toch willen samenwonen, waarom dan niet meteen in een huis? Dus toen we nog in Australië waren, heb ik deze gevonden. Alleen vond ik het nog een beetje te vroeg om aan jou te vertellen," zegt Martijn tegen mij en ik staar weer naar het scherm en swipe wat door de foto's. Het is echt een groot huis, alleen er moet wel veel verbouwd aan worden, want deze ouderwetse stijl is echt niet iets voor mij én al helemaal niks voor Martijn. "Heb je al een bod gedaan?" vraag ik twijfelachtig. "Nou ja, nog geen bod. Maar ik heb wel aan mijn ouders gevraagd om het eens te gaan bezichtigen, als wij weer in Nederland zijn." "Dus je ouders weten er al vanaf?" vraag ik en Martijn knikt. "En wat vonden zij van het huis?" vraag ik. "Ze vonden het qua ligging en ruimte echt prachtig. Maar ze hebben me wel gewaarschuwd dat er veel opgeknapt moet gaan worden," zegt Martijn. "Waar ligt dit huis dan?" vraag ik. "Nog steeds Amsterdam Zuid. Maar dan aan de overkant van het station," zegt hij. "Als we weer terug zijn moet je echt een bod plaatsen," zeg ik spontaan en Martijn kijkt mij met een grote glimlach aan. "Serieus? Dus jij wilt dit avontuur wel aangaan met mij?" vraagt Martijn en ik knik glimlachend. "Tuurlijk gekkie! En zo'n huis in Zuid komt maar weinig te koop. Én we kunnen het helemaal gaan verbouwen en er echt ons plekkie van maken," zeg ik en Martijn heeft een glinstering in zijn ogen. "Jij zegt gewoon precies wat ik denk," lacht hij en ik geef hem een kus.
"Zijn jullie eindelijk klaar?! Dan kunnen we gaan, voordat dadelijk de top afbreekt ofzo," zegt Louis en ik kijk hem verbaasd aan. M'n rugzak zwier ik om mijn rug en we volgen Thomas, die voorop de weg wijst.

 M'n rugzak zwier ik om mijn rug en we volgen Thomas, die voorop de weg wijst

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Well guys, congratulations! Y'all survived this trip to the top of the Kilimanjaro! You can be proud of that

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Well guys, congratulations! Y'all survived this trip to the top of the Kilimanjaro! You can be proud of that. But now, we have to walk back down, before it's getting dark. And in an hour, there will be the prettiest sunset you've ever seen!" zegt Zion en iedereen geeft een applausje op deze overwinning. Ik sla mijn arm om Martijn heeft. "Dan kan je dit ook weer van je bucket list afstrepen," zeg ik tegen hem en Martijn grinnikt. "Is dit een beetje wat je ervan verwacht had?" vraag ik, terwijl ik zijn hand vastpak, om niet weg te glijden in de losliggende sneeuw. "Ho, kijk uit. Maar dit is zelfs nog veel beter dan dat ik in mijn hoofd had, want jij bent erbij," antwoord Martijn en ik kijk hem glimlachend aan. "Bloos je nou?" grinnikt Martijn. "Wie, ik? Nee joh, gewoon koude wangen," zeg ik ongeloofwaardig en schopt wat sneeuw naar me toe. "Pestkop!" roep ik en loop vlug richting Louis toe, die wat verderop stilstaat om nog wat foto's te maken. "Heb je zin om morgen in een helicopter te vliegen?" vraagt Louis heel random als hij weer verder loopt en ik kijk hem vragend aan. "Ik heb zin om nog wat foto's te maken van het landschap hier enzo, voordat we weer terug naar Nederland vliegen. Dus ik dacht, misschien kunnen we wel met z'n vieren nog eventjes een helicopter huren?" stelt Louis voor. "Cool, ik wil wel mee ja," antwoord ik.

Hoe verder we beneden geraken, hoe mooier de lucht wordt. "Ik denk dat het tijd is voor een klein fotoshootje," zegt Louis en hij verwisselt de lens van zijn camera. De lucht is helemaal roze met paars, alsof er verftubes overheen zijn gevallen.

 De lucht is helemaal roze met paars, alsof er verftubes overheen zijn gevallen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"We gaan vandaag toch niet weer in een tent slapen hé?! Ik wil echt in een bed slapen en lekker in bad liggen," zegt Louis en we grinniken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"We gaan vandaag toch niet weer in een tent slapen hé?! Ik wil echt in een bed slapen en lekker in bad liggen," zegt Louis en we grinniken. "Wat krijg jij ineens?" lacht Martijn. "Ik heb misschien ook behoefte aan luxe. Heb jij dat nu niet, aangezien jíj altijd de meest luxueuze hotelkamers krijgt," zegt Louis en Martijn kijkt hem vreemd aan. "Dit is toch ook eens lekker, zo in de buitenlucht en gezellig met elkaar?" zegt Martijn verbaasd. "Jongens, rustig maar. Vanavond zijn we gewoon weer terug beneden en kunnen we in een hotel of airbnb, wat ze hier hebben, overnachten," stelt Watse de twee gerust. "Als jij de luxe kamer wilt hebben, mag je daar gerust slapen hoor," zeg ik tegen Louis en zowel Martijn als Louis kijken mij vreemd aan. "Wat?!" zeggen ze beiden tegelijk en ik haal mijn schouders op. "Kom op Tijn, die kamers zijn soms echt veel te overdreven. Laat Louis nou ook eens één nachtje in zo'n kamer slapen," zeg ik en Louis glimlacht. "Ja, zie je nou 'Tijn', je moet naar je girlfriend luisteren," zegt Louis. "Het is 'Martijn' voor jou, vriend," zegt Martijn als hij zijn vinger op Louis zijn borstkast drukt. "Maar alleen deze nacht hé. Ik wil niet altijd mijn kamer opgeven aan een ander." zegt Martijn en Louis geeft hem een brohug. "Een beetje naïf van je, maar ik zeg niks want ik mag vannacht in een luxe kamer slapen!" zegt Louis helemaal vrolijk en loopt weer naar Watse toe om de zaken te regelen.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu