Deel 10

494 6 16
                                    

==========================

Liked by: @Watsematter, @Themediananny, @Mennobarkk & 1

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by: @Watsematter, @Themediananny, @Mennobarkk & 1.3 million others

Martingarrix Lisboa, you were freaking AMAZING!!!💥
————
GarrixPortugal This show was THE BEST😍

Garrixers Whoaaaa🔥

Louisvanbaar DOPE🤩🤪

Martijnpizza You looked very tired tbh🥱
Garrixvibes ^And this is just his first show of his worldtour festival month😳
Username01 ^He needs to take more care of himself❣️
=====================

Martijn

"Yo, dude, die show was echt geweldig!" zegt Watse enthousiast als ik de kleedkamer in loop. Ik glimlach en spring in het rond. "Dit was echt niet normaal! Heb je al die mensen gezien?!" roep ik hyper! José komt trots naar mij toe. "You did it!" zegt ze blij en ik til haar op. "Jaaa!" roep ik hysterisch en zet José weer neer. Louis en Damian komen ook de kleedkamer binnengelopen. Zij waren nog behind the scenes shots aan het maken. "Waar is Sarah?" vraagt Louis als hij even rondkijkt. "Huh, ik dacht dat zij bij jullie was," zegt Menno verbaasd. Louis schud zijn hoofd en gaat zitten. "Waar heeft zij dan haar beelden gemaakt?" vraagt José. "Ja, niet bij mij en Damian," zegt Louis verbaasd. José pakt haar telefoon en belt Sarah op.

We horen een telefoon overgaan en Menno loopt naar het geluid toe. "Hier ligt haar jas, inclusief telefoon én camera," zegt Menno verbaasd. Ik voel me een beetje licht in mijn hoofd worden en ga op de bank zitten, naast Charelle. "Sorry," zegt Charelle plotseling tegen mij en geeft me een kus op m'n wang. Ik schrik er een beetje van en kijk haar verbaasd aan. "Ja, wat? Ik zeg toch sorry," zegt ze ineens weer chagrijnig. "Ja, ik heb het gehoord hoor. Maar we zijn even druk bezig met iemand die kwijt is," antwoord ik en leg m'n hoofd tussen mijn benen om na te denken. "Maar ik zag haar vlak voor de show nog in de gang, met een jasje aan. Maar die van haar ligt hier," zegt Watse verbaasd en pakt haar jas van de stoel. "Die andere jas was van Martijn," zegt Damian en ik kijk hem direct aan. "Wat moet Sarah met jouw jas aan?" vraagt Charelle achter me. "Ik was buiten wat sfeerbeelden aan het maken en toen kwam Sarah en even later kwam Martijn kijken," zegt Damian. Hij moet echt geen verdere details gaan verklappen. "Ja en toen zag ik Sarah in de gang en vroeg waar Martijn was, en toen heb ik jou buiten weer mee naar binnen geroepen omdat jij bijna moest optreden," zegt Watse tegen mij. Ik knik en ga staan. "Ik denk dat ik weet waar ze kan zijn. Laat mij maar," zeg ik tegen de rest en loop snel de kleedkamer uit.

Ik ren door de gangen backstage, richting de gang waar ik Sarah heb gezoend. Daar is nooit iemand, dus als zij iedereen wilt ontvluchten, dan kan ze het beste zich daar schuilhouden. Voorzichtig duw ik de deur open en zie Sarah op de grond liggen. Ik loop snel naar haar toe en ga op mijn knieën voor haar zitten. Haar mooie blonde haren hangen voor haar gezicht en mijn jasje heeft ze opgerold onder haar nek liggen. Ik wrijf haar haren voorzichtig naar achteren en zie dat ze ligt te slapen. Ik glimlach, ze is zo ontzettend mooi én schattig als ze slaapt. Ik heb Sarah nog nooit zo fragiel gezien. Moet ik haar wakker maken of moet ik haar slapend optillen en haar in de kleedkamer neerleggen op de bank?
Ik wil nog even met Sarah rustig alleen praten, dus ik zal haar maar voorzichtig wakker maken.
Ah fuck, ze is boos op mij. En dan moet ik haar nog wakker maken. Ik wil m'n hand op haar wang leggen maar als mijn hand eenmaal boven haar gezicht hangt, trek ik hem weer terug. Is dit wel de goede manier?
Kom op Martijn, je durft voor zoveel man publiek te staan, maar je durft niet het mooiste meisje op aarde wakker te maken?! Sukkel.

Ik besluit toch mijn hand op haar kaak te leggen en wrijf met m'n duim voorzichtig over haar wang. Sarah opent voorzichtig haar ogen en kijkt me verbaasd aan. "Martijn?" vraagt ze slaperig en gaat rustig rechtop zitten met haar hoofd tegen de muur. Ik ga naast haar tegen de muur zitten en ze kijkt mij vermoeid aan. Ze heeft rode ogen. Fuck, ze heeft zichzelf in slaap gehuild, lijkt mij.
"Gaat het weer een beetje?" vraag ik en ze knikt. Ik glimlach klein. "Sorry dat ik zo reageerde, maar ik schrok er nogal van," zegt Sarah. Ik knik en ze gaat met haar hoofd tegen mijn schouder aan liggen. "Ik wil je gewoon even laten weten dat jij echt de beste persoon bent die ik heb leren kennen en dat je in deze drie dagen mij hebt laten voelen alsof ik in de wolken loop," zeg ik en Sarah begint de grinniken. "Wat een originele beeldspraak," zegt ze en ik gniffel. Ik druk een kus op haar haren en ze gaat met haar hoofd weer rechtop zitten.
"Ik wil nog even rustig aan doen. Ik ken je pas drie dagen en jij hebt zelfs nog een relatie," zegt Sarah en ik knik. Maar dan legt Sarah haar handen op mijn wangen en geeft mij een lange, gepassioneerde zoen op mijn lippen.
"Dat was nog eentje om het af te leren," zegt ze met een grote glimlach en staat op. Ik grinnik en schud m'n hoofd. Sarah strekt haar hand naar me uit en ik trek me omhoog. "Iedereen is bezorgd om je," zeg ik als we samen weer rustig terug naar de kleedkamer lopen.

"Tadaa!" zegt Sarah als ze de kleedkamer instapt. "Daar is ze toch weer," zegt Menno enthousiast. Louis loopt snel naar Sarah toe. Hij tilt haar op en draait een rondje. "Saartje!" roept hij en zet Sarah dan weer op de grond. Iedereen moet lachen, behalve Charelle dan. "Waar was je nou? Heb je de show überhaupt wel gezien?" vraagt Louis aan Sarah, als ze aan de tafel gaat zitten. "Ik ben in een gangetje in slaap gevallen," lacht Sarah, nog een beetje verlegen. "Ahww!" zeggen Louis, Menno en Watse in koor en Sarah grinnikt. "Ik heb het je al gezegd, touren is heel vermoeiend. Maar ik ben wel weer blij, dat je terecht bent," zegt José vrolijk tegen Sarah en geeft haar een knuffel. Iedereen is weer vrolijk, behalve Charelle en Damian, die zitten samen somber op de bank in de kleedkamer.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu