Deel 15

517 8 4
                                    

Whoa, meer dan 400 reads! Sorry dat er niks online is gekomen... Ik was bezig met mijn nieuwe boek, 'With love, Martin Garrix' en ik had niet zoveel inspiratie om verder te schrijven🤪

Sarah
"Aller-allerliefste Sarah. Heb je zin om met mij te lunchen?" vraagt Martijn die naar me toe komt gelopen. We zitten al een hele week in Amerika iedereen voelt zich zo ontzettend goed! De docu van mij en Damian is ook al goed op gang gekomen en ik kan echt niet wachten om het binnen twee weken op het grote scherm te kunnen zien in de bios, dat school heeft gehuurd om al onze projecten op te vertonen!
"Ja, voor eten heb ik altijd tijd!" zeg ik enthousiast en sta op. We hebben deze middag vrij, super chill!
Ik loop, samen met Martijn, het hotel uit. Gelukkig slapen we gewoon midden in het centrum van LA, dus we stappen de deur van het hotel uit  en we zoeken een gezellig restaurantje uit waar we met z'n tweeën kunnen gaan eten.

==========================

Liked by: @Damiankars, @Themediananny, @Mennobarkk & 121

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by: @Damiankars, @Themediananny, @Mennobarkk & 121.719 others

Sarahjane Martijn paid me for lunch!
————
Louisvanbaar En dan moet je echt geen nee zeggen!
Mennobarkk ^Precies, want dat komt niet vaak voor dat Martijn betaald!
Martingarrix ^ Sukkels

Martysquad Wooww, you lunched with Martin Garrix?!

Garrixpizza Are you and Martijn dating?
=====================

"En, wat ga jij vandaag nog op je vrije dag doen?" vraag ik aan Martijn. Daar moet hij even goed over nadenken. "Ik denk een beetje door LA dwalen en mooie plekjes ontdekken, zonder overspoelt de worden door allemaal fans," zegt Martijn, die zijn capuchon en zonnebril opheeft. Ik grinnik. "Ik denk dat je nu alleen maar mensen afschrikt in plaats van aantrekt. Je lijkt alsof je de bank gaat overvallen," grap ik en Martijn moet lachen. "Wil je met me mee? Straks wordt ik nog opgepakt door de FBI ofzo," zegt Martijn en ik grinnik. "Al die smoesjes om mij maar mee te vragen. Maar het is goed, ik loop wel gezellig met je mee," zeg ik en grinnik. We staan tegelijk op en schuiven onze stoel aan. "Nou, verwonder me maar," zeg ik tegen Martijn en hij kijkt me verbaasd aan. "Hoe bedoel je?" vraagt hij. "Ja, ik ben hier nog nooit geweest, jij wel! Dus jij bent mijn gids," zeg ik tegen Martijn. Hij kijkt aarzelend rond, de straten in om te kijken waar we heen moeten. "Ik hoop toch wel dat jij de weg weet," lach ik. "Uhm... Ja, ja tuurlijk weet ik de weg. Gewoon rechtdoor en dan komen we bij dé Hollywood letters," zegt Martijn aarzelend. Ik trek m'n wenkbrauwen op. En Martijn loopt al door. "Kom je nog?" vraagt hij en grinnikend loop ik naar Martijn toe. "Ik denk echt dat we nú al verkeerd lopen," zeg ik. Martijn stopt met lopen en kijkt me aan. "Wedden van niet," beweerd hij. "Wedden van wel," grinnik ik. "Oké, als ik gelijk heb, dan trakteer jij op een ijsje. Én als jij dan toch gelijk hebt, wat toch niet zo is natuurlijk, dan trakteer ik jou op een ijsje," zegt Martijn en strekt zijn hand uit. "Deal!" zeg ik en schud lachend zijn hand. "Nou, loop maar mee," zegt Martijn en ik kom echt niet meer bij van het lachen. "Wat lach je nou?" vraagt Martijn, maar hij kan zelf amper zijn lach inhouden. "Jij lijkt echt op een undercover agent. Capuchon op, zonnebril op en sneaky de weg zoeken," plaag ik hem. Had ik nou maar m'n camera meegenomen want dit beeld trekt echt volle zalen.

Martijn stopt na een half uur met wandelen. "Waarom stoppen we, geef je het op?" plaag ik hem. Hij zucht. "Ik weet het niet meer," zegt hij radeloos. Ik sla m'n arm om Martijn's schouders heen. "Dat wordt dan een ijsje hè," zeg ik en Martijn kijkt me zielig aan. "Beloofd is beloofd," zeg ik met een glimlach. "Oké, oké, ik zal wel trakteren op ijs," zegt Martijn. We lopen de route weer terug, want onderweg kwamen we al genoeg ijssalons tegen!

"Zullen we hier een ijsje halen?" vraag ik aan Martijn en wijs naar rechts. Het is een schattige ijssalon tussen allerlei gekleurde huizen. Martijn knikt en samen lopen we naar binnen. In de vitrine staan echt mega veel soorten smaken! Ik kijk naar Martijn, die naar alle soorten ijs staart. Het water loopt hem al bijna uit de mond. "Zal ik jou trakteren op een ijsje? Je hebt ons immers wel naar een goede ijssalon gebracht," zeg ik tegen Martijn omdat ik toch wel wat medelijden met hem dat hij geen ijsje mag eten. Hij kijkt me met glinsterende ogen aan. "Deal!" zegt hij meteen.

Samen met ons ijs lopen we weer verder richting het hotel. Martijn is al uitgehongerd aan zijn ijs begonnen. "Hallo, ik moet nog een insta story maken," zeg ik en Martijn kijkt mij met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Jij ook al? Waarom moet iedereen altijd dingen op Instagram delen? Geniet gewoon lekker van het moment," zegt Martijn die verder gaat met z'n ijsje. Er zit ijs aan zijn mondhoek. Ik grinnik en veeg het met m'n vinger eraf. "Één fototje," zeg ik met een pruillip. "Oké, dan. Eentje maar," antwoord Martijn en ik maak een foto voor op m'n insta story.

Sarahjane

Sarahjane

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu