Deel 46

371 10 12
                                    

Heyhey, om mijn 18e verjaardag af te sluiten plaats ik nog even een heel leuk hoofdstukkie! Veel leesplezer & geniet nog van je vrijdag avond (of van je dag, als je dit een andere keer leest) xx

Martijn

Sarah en ik lopen hand in hand langs de helder blauwe zee. Ik ben zo ontzettend blij dat mam ons heeft kunnen wegsturen! Zo kan ik Sarah eindelijk ten huwelijk vragen en hoef ik niet meer zo zenuwachtig te zijn en leugentjes om bestwil te bedenken. Sarah heeft al heel snel dingen door, dus ik hoop niet dat ze dit moment ook al weet wat er gebeuren gaat. Toen ik snel naar binnen rende heb ik de ring gepakt en de deur opengemaakt voor Menno, José, Watse, Victoria en Joseph. Zij zijn al aangekomen! Ward, Jurriaan en Giaro hadden wat vertraging. Zo ontzettend leuk dat iedereen in het complot zit! En als het goed is komt Louis achter ons aan om foto's te kunnen maken.

Het is golden hour. De zo'n kleurt de lucht oranje en verdwijnt langzaam in de zee. Oké, dít is echt het beste moment! Ik ga stil staan en laat Sarah's hand los. "Lieve schat," zeg ik en ga voor haar staan. "Ja?" vraagt ze een beetje gespannen. "Door jou ben ik de wereld echt veel mooier gaan vinden. Bij jou voel ik me alsof wij samen de wereld aankunnen. Met jou kan ik altijd lachen. Voor jou neem ik alle tijd van de wereld. En aan jou wil ik mijn achternaam geven." Ik ga op mijn knie zitten en Sarah slaat haar handen voor haar mond. "Lieve Saartje, wil je met me trouwen?" vraag ik. Ze knikt en met een trilling in haar stem zegt ze volmondig ja! Ik doe haar de ring om en zoen haar geweldige lippen. Dan kijk ik haar in haar prachtige ogen aan en veeg met m'n duim een traantje bij haar weg.

 Dan kijk ik haar in haar prachtige ogen aan en veeg met m'n duim een traantje bij haar weg

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Louis is al snel na het aanzoek weer weg gerent want Sarah heeft niet eens doorgehad dat bij foto's van ons gemaakt heeft

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Louis is al snel na het aanzoek weer weg gerent want Sarah heeft niet eens doorgehad dat bij foto's van ons gemaakt heeft.
Na nog een tijdje op het strand te hebben gezeten en gekletst te hebben, lopen we samen weer terug naar de villa.
Sarah weet nog helemaal niet dat onze vrienden allemaal hier naartoe zijn gekomen en vol spanning maak ik het hek open naar onze tuin toe. "Na u," lach ik en Sarah loopt de tuin binnen. "Nee!" roept ze vol verrassing en houdt haar handen voor haar mond. "Surprise!" roept iedereen en Sarah wordt emotioneel. Ik sla met een glimlach mijn arm om haar heen en druk een kus op haar wang. "Maar, huh? Hoe dan?" lacht ze daarna gelukkig weer. "Sorry lieverd maar ie-de-reen zat in het complot," biecht ik op en ze geeft mij speels een duwtje. "Oh mijn God, kom hier allemaal!" zegt ze en loopt naar ze toe om iedereen te begroeten en om haar ring te showen, want daar is ze ontzettend trots op!

Sarah

Ik had deze verrassing echt nooit verwacht! Daarom was Martijn al die tijd zo ontzettend nerveus! Wat is hij toch ook geweldig! En dan nog familie en vrienden uitnodigen! Ik loop samen met de meiden richting de ligstoelen aan het zwembad. Nadia, de vriendin van Louis en Marleen, de vriendin van Menno zijn er ook! "En, vertel! We willen echt alle details weten!" zegt José. "Ik zat met Martijn, Louis en Laura hier aan het zwembad. En toen kwamen Karin en Gerard... Wacht even, jij zat zeker ook in dit complot om mij mee te krijgen met Martijn," zeg ik tegen Laura en ze knikt lachend. "Tsja anders krijgen wij jullie toch nooit uit dit paleis," zegt Laura en lachend schut ik m'n hoofd. "Was het romantisch?" vraagt Victoria bijna zwijmelend en ik knik. "Zonsondergang, strand, een lieve speech waarin hij zegt dat hij mij zijn achternaam wil geven én een prachtige ring," zeg ik en strek mijn hand met de diamanten ring voor me uit om hem nog eens te showen.
"Is het gezellig dames?" vraagt Karin die naar ons toe komt lopen. "Ja heel gezellig, kom je er ook bij zitten Karin?" vraagt José. "Achjoh, blijven jullie maar gezellig roddelen. Maar ik wil Sarah heel even lenen, als dat mag," zegt ze en de meiden geven toestemming. Lachend sta ik op en loop ik met Karin mee naar binnen. "Alles goed?" vraag ik ongerust. Ze pakt mijn handen vast. "Ach kind, je wilt niet weten hoe ongelofelijk trots ik op mijn kinderen ben. Én dat jij daar ook deel van uit gaat maken. Ik ben zo ontzettend blij met jou als schoondochter en daar kan ik ook echt geen betere voor bedenken!" zegt Karin en ik ben echt sprakeloos. Karin en Gerard voelen inmiddels al als mijn echte ouders en daar ben ik heel gelukkig mee! Ik omhels Karin. "Hebben jullie Martijn ergens gezien? Oh sorry dat ik stoor," zegt Menno tegen mij en Karin. "Nee? Ik dacht dat hij bij de jongens was," antwoord ik en Menno schud zijn hoofd. "Nee hij ging naar de wc maar na een half uur is hij nog steeds weg en niet op de wc," zegt Menno. "Die jongen is altijd overal en nergens. Misschien is hij wel in een kamertje nieuwe muziek aan het maken ofzo, Martijn kennende," zegt Karin. "Ik zal wel even boven kijken," zeg ik en Menno knikt.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu