Deel 37

410 8 10
                                    

Oké, bereid je voor want ik heb een nieuwe laptop en kreeg heel veel schrijf inspiratie, dus hier komt een lang en cute hoofdstuk! XX

———
Martingarrix posted a story
———

Seen by: @Alanwalker, @Tiësto, @Garrixsquad and 982

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Seen by: @Alanwalker, @Tiësto, @Garrixsquad and 982.175 others
———

Martijn

Ik word wakker door de wekker. Nadat ik hem heb uitgezet, draai ik me om en knuffel Sarah. "Good morning, Saartje," fluister ik en ze gniffelt. Dan draait ze zich om naar mij toe en zie dat ze zich al helemaal heeft klaargemaakt. "Het lijkt me niet dat jij zo hebt geslapen," zeg ik verbaasd. "Ik was al om 07:00 wakker, dus heb ik me al helemaal klaargemaakt voor straks. En daarna ben ik weer naast jou gaan liggen, zodat jij me ging knuffelen," zegt ze en zet een grote glimlach op haar gezicht. "Nu kan ik het eindelijk eens zeggen," zeg ik en Sarah kijkt me vragend aan. "Profiteur!" zeg ik lachend en Sarah geeft me een duw, waardoor ik bijna uit bed val. "Je kon hem terugverwachten!" zeg ik en spring snel uit bed en loop naar de badkamer, om mij ook maar eens klaar te maken. We zijn uitgenodigd bij SOS Kinderdorp in Kaapstad en vandaag is het dè dag dat we ze mogen bezoeken!
Ik wil ook zo graag iets voor hen terug doen, dat ik er ook een klein optreden ga geven. Dus als het goed is heeft Watse daarvoor alles geregeld.

Ik heb me klaargemaakt voor deze bijzondere dag en loop de badkamer uit. "Saar?" roep ik. Ze is niet meer in de kamer. Ik strik m'n veters en pak mijn mobiel mee. Een bericht van Sarah: 'Ik ben al naar het ontbijt, had honger xx'. Ik glimlach en loop de kamer uit. Dit is echt typisch Sarah.
Ik stap de lift uit en loop het restaurant naar binnen. De geur van versgebakken broodjes en vers geperste sinaasappelsap is meteen op te merken.  Ik zie Sarah al aan een tafel zitten, samen met mijn ouders. Zo ontzettend leuk dat ze zo goed met elkaar overweg kunnen! "Alle mooie mensen aan één tafel," zeg ik als ik bij de tafel ben aangekomen en zie ze alle drie glimlachen. "Is de rest er nog niet?" vraag ik, als ik naast mijn vader ga zitten. Tegenover hem zit mijn moeder en tegenover mij zit Sarah. "Die zullen zo wel komen. Ik weet ondertussen al wel dat zij niet zo'n ochtendmensen zijn," grinnikt mijn vader. "Heb jij ook lekker geslapen, Martijn?" vraagt mijn moeder. Ik knik en pak een stukje appel van Sarah haar bord en geef haar een knipoog. "Hier zitten de hele fam al!" zegt Menno. "Wij gaan eerst even eten halen en dan komen we erbij zitten," zegt Watse. "Ik moet ook nog eten halen, dus loop wel met jullie mee," zeg ik en sta op.

Sarah
We stappen met z'n allen de taxi uit en allemaal kinderen komen naar ons toegerend om te knuffelen of voor een high five.
"Hello Martin and team! It's a great honor to welcome you here, at our SOS Children's village in Cape Town." komt een oud vrouwtje ons verwelkomen. We volgen haar richting het kleine podium die ze gebouwd hebben, speciaal voor ons.
Martijn loopt het podium op. Ik, Karin, José, Gerard en Menno blijven achter alle kinderen staan, om ook naar Martijn te kunnen kijken. Louis is al druk bezig met het maken van foto's en Watse is de DJ-booth aan het regelen. 

"Hello everybody! My name is Martin Garrix and I'm so grateful that you guys invited me, and my team! Shall I introduce the people I came with, to you?" vraagt Martijn met een grote glimlach. De kinderen beginnen te juichen en 'Yes!' te roepen. Martijn wenkt naar ons dat we naar het podium moeten. Met een grote glimlach lopen we met z'n allen het podium op en de kinderen beginnen te klappen. "Het past maar net," lacht José als Watse er ook nog bij komt staan.
"Okay, so I'll start at the back. That crazy fitboy is one of my best childhood friend, Menno! And that blonde guy next to him is Louis. He is my photographer and he is so incredible talented, and sometimes a bit dumb," zegt Martijn speels. Louis kijkt Martijn met open mond aan waardoor de kinderen moeten lachen. Kijk, daar doen we het voor, deze kinderen de beste dag van hun leven geven! "The giant over there is Watse! He is my manager. But don't worry because he is a very friendly giant. And that pretty lady is José, she is my PR-manager and because I know her for quite a while, she feels like a sister to me. Oh, and the two cutest persons on my left side, are my parents. This is my mom Karin, and this is my dad Gerard. Ánd last, but not least, on my right side you can see the prettiest and loveliest girl in the world. My girlfriend Sarah," zegt Martijn. Ik voel mijn wangen warmer worden. Martijn legt zijn arm om mijn heup en drukt een kus op mijn lippen. Iedereen begint te klappen en achter mij hoor ik weer eens een opmerking van Louis. "En de klefste prijs gaat dit jaar alweer naar Martijn," mompelt hij. Martijn vliegt met zijn arm naar achter om Louis niet opvallend een klap te geven, alleen Louis stapt net op tijd naar achter, waardoor hij met één voet van het podium gaat en zijn evenwicht verliest waardoor Louis van het podium afvalt. Iedereen schrik, maar gelukkig komt Lou snel weer overeind. "I'm fine! I think you guys can give us a tour through this beautiful place," zegt Louis, om over een ander onderwerp te kunnen praten. "That's a great idea," zegt de eigenaresse en we springen allemaal het podium af. "Karma," fluistert Martijn tegen Louis. 

Allerlei kinderen komen naar ons toe gelopen die ons een rondleiding willen geven. Er komen twee meisjes naar mij toegerend en geven mij een stevige knuffel. "Hi cuties, would you like to give me a tour?" vraag ik aan ze en er verschijnt een glinstering in hun ogen. Ze pakken allebei een hand van mij vast en samen lopen we naar binnen. "So, that's your name?" vraag ik aan de twee. "I'm Cammie and that is Naya," zegt Cammie. "Yes and I am six years old and Cammie is also six years old," zegt Naya en ik glimlach. "You are so pretty," zeg ik. Door het raam zie ik Menno buiten rennen met een paar kinderen, zo leuk! Ik loop met de twee meisjes door de gang, als ineens Martijn uit de keuken komt gelopen met twee kindjes opgetild in zijn armen en een paar kinderen die hem de hele tijd volgen. "Hey," zegt hij met een lach. "Can you kiss again?" vraagt Cammie en ik kijk haar verrast aan. Dan druk ik een kus op Martijn's lippen en de kindjes juichen. Daarna loop ik weer verder met Cammie en Naya naar buiten. "And are you two in love?" vraag ik nieuwsgierig. Cammie schud haar hoofd en grinnikt. "I am in love," zegt Naya zachtjes en ik kijk haar aan. "Oh yeah? And can I know who do you love?" vraag ik fluisterend. Naya wijst naar voren en ik kijk op. Ik zie dat ze naar Louis wijst en ik kijk haar aan. "Do you have a crush on Louis?" vraag ik enthousiast. Naya knikt. Ik ga staan. "Come, I can bring you to him, if you want to," zeg ik en Naya kijkt me met grote ogen aan. Ik steek mijn hand uit en Naya pakt het vast. Cammie is al met andere kinderen aan he spelen, dus samen met Naya loop ik naar Louis toe. "Louis, I have someone for you," zeg ik en hij draait zich om. "Hi, who is this pretty girl?" vraagt Louis aan Naya. Ik doe mijn hand wat naar voren, zodat ze minder verlegen wordt en dichter bij Louis durft te komen. "I'm Naya," zegt ze verlegen. "That is such a pretty name! My girlfriend's name is Nadia, so that's almost the same!" zegt Louis en zie dat ze glimlacht. "Would you like to come with me, so we can make some photo's together?" vraagt Louis en Naya knikt hevig enthousiast. Ik laat haar hand los en Louis tilt haar op. "Ze is nogal verliefd op je, dus geef haar een leuke middag," zeg ik tegen Lou met een knipoog. "Dat zal ik doen," zegt hij. "Enjoy it, Naya!" zeg ik en zwaai als ik weg loop. Dan hoor ik muziek en kijk op m'n horloge. 15:00, Martijn gaat een klein optreden geven! Laten we daar maar eens naartoe gaan.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu